çok yanlış bişey yapıyosun

500 kalori çoooooooook çooooooooook az

beslenme şeklini en kısa sürede düzenlemelisin 800ün altına inme sakın
canım benim diyet listem var 67 ile başlamıştım o listeye mart ayında haziran ortasına kadar 13 kilo mu ne verdim o listeyle ama hepside yağdan gitti istersen sana resmni çekip yollarım
canım kilon boyuna göre az ama ölçülerin ideal. sen kilo almaya bak ama spor destekli al sen sadece yemek yersen sporsuz anında göbek felan yaparsın zaten simit bölgendende anlaşılıyor müsaitsin yani almaya
o yüzden spor + yemek diyelim sana sporunuda şuan düşünemedim ama uygun bişeyler buluruz sen nasıl olmak istediğini sayle yeter
ayy nedense müzeyyenede ceza veresim var acaba nedeeen

aha buldum oda senin gibi haftasonu çok kaçırıyorrr
bence haftasonbu kaçıranlar olarak size spor + 2 hafta sonu kaçırmama cezası verelim
beni örnek alın azzz
diyetteyim diye sevdiceğim yemek bile ısmarlamıyo kızıyorum çünkü alıcaksada sağlıklı şeyler alıyo
bugün mesela activia aldı bana
daha yemedim ama yicem gece
kızarımmm haaaa size
ben jilian 30 day sharedi yaptım level 3e geçtiiiim ramazan girdi ramazan girincede yapamadım sonrada memelekete gittim hep kaldı şimdi tekrar başlamak istiyorum aslında ama yanıma arkadaş olsa daha iyi olur tek sıkılıyorum yarışl içinde olurduk en azından
ay bende avukat adayının adayının adayıyım
sence avukatlığı kazanamassam adalet bölümü yazayım mı ? ondada gönlüm var aslında ama ilk hedefim istanbul hukuk.
birde adalette kendini geliştirirsen eğer hakimliğe yükselebilme şansın varmış :26:
ben sana kıydım ama nihahahhahahahahaha
şey bende spor yapmadım dün

bugünde yapmıcam cumaya kadar yapmıcam malesef
sınavıma hazırlanıcam bu cumaya kadar
jiliina başlıyalım o zaman senle beraber ne dersin

bende göbek bölgemden felan şikayetçiyim
ben kaldırmadım elmaşekerim yanşlılıkla kaldırdı heralde