Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Benim aldığım epey karışım bir yağ idi canım, içindekileri tam hatırlamıyorum, okuyup yazayım:
Biberiye, Portakal, Defne Yaprağı, Kekik, Zambak, Pelesenk, Nane, Lavanta, Zeytin, Limon, Çam Terebentin yağları varmış..
Ne bulmuşlarsa koymuşlar.. (:
Senin yağlar da bulunsun aklımda, sürerim belki..
Böyle ıvır zıvır şeylere karşı çok ilgim vardır.. (:
Şimdi bantlı hareketleri yaptım da oldu, ben sabah her birini 2 dakika yapmaya çalıştım, o sebepten yapamadım galiba.. :44:
Şimdi 15-2o tekrar şeklinde yaptım ama yine de iç bacağı pek hissetmedim..
Zamanla olur belki.. (;

Keske su egzersizleri hep birlikte yapma sansimiz olsaydi cok zevkli olurdu :1: hissedersin ins ic bacagi da.. daha cok nerde yanma hissediyosun o harekette ?

Keske su egzersizleri hep birlikte yapma sansimiz olsaydi cok zevkli olurdu :1: hissedersin ins ic bacagi da.. daha cok nerde yanma hissediyosun o harekette ?

Evet yaa, bir spor salonu açalım, hep birlikte doluşalım içine, çok iyi olurdu vallahi.. (:
Herkes gaza gelirdi ve kimse salondan çıkmak istemezdi eminim.. (:
Senin hareketlerin hepsinde kalça kısmını hissediyorum canım, kalça altındaki kaslar çalışıyor sanki daha çok..
Neden iç kısmı hissedemedim acaba, iç bacak kaslarım çok yumoş ondan olabilir mi?
Zaten sorunum iç bacakta..
Çoook yumuşaklar.. En az 4-5 cm incelir benim basenler o denli iddialıyım, öyle yumuşaklar yani..

Evet yaa, bir spor salonu açalım, hep birlikte doluşalım içine, çok iyi olurdu vallahi.. (:
Herkes gaza gelirdi ve kimse salondan çıkmak istemezdi eminim.. (:
Senin hareketlerin hepsinde kalça kısmını hissediyorum canım, kalça altındaki kaslar çalışıyor sanki daha çok..
Neden iç kısmı hissedemedim acaba, iç bacak kaslarım çok yumoş ondan olabilir mi?
Zaten sorunum iç bacakta..
Çoook yumuşaklar.. En az 4-5 cm incelir benim basenler o denli iddialıyım, öyle yumuşaklar yani..

Benim de sorun ic bacak :31::31: baska bildigin hareket var mi ic bacak icin surekli ona yuklenmek istiyorum :ssz:

Benim de sorun ic bacak :31::31: baska bildigin hareket var mi ic bacak icin surekli ona yuklenmek istiyorum :ssz:

Seninle fiziğimiz epey benziyor zaten, benim bacak ve kalçam senden daha kalın sadece, fizik özelliklerimiz aynı kilo dağılımı olarak..
Yan yatıp alttaki bacağı kaldırma egzersizi var bir de pilates çemberim var, o da müthiş çalıştırıyor..
Eğer küçük pilates topun varsa onunla da yapabilirsin, bacaklarının arasına al, sık-gevşet devamlı olarak.. (;
Bir video buldum şimdi bilgisayarımda, linkini bulursam koyayım buraya, 5 dakika iç bacak çalıştırıyor.. (;

Al canım, programıma bunu da koydum, hergün yapacağım, bence işe yarayacak.. (;

[video=youtube;WFCgfZTQF3w]http://www.youtube.com/watch?v=WFCgfZTQF3w[/video]

Bugün sporkolik günlerimden birindeydim yine sanırım, 1 saat 36 dakika spor yaptım toplamda.. :51:

ben 40 dakika dans ettim toplam :D
ve 2 buçuk saat yürüyüş

Waoow, çok iyiymiş canım.. (:
Ben hep evde olunca evde artı hareket yapmak durumundayım..
Gitar kursuna filan yazıldım, bir an evvel başlasa da dışarıda bir uğraşım olsa.. :31:
Tabii KPSS hazırlığım başlayacak artık bir de.. :31:

Al canım, programıma bunu da koydum, hergün yapacağım, bence işe yarayacak.. (;

[video=youtube;WFCgfZTQF3w]http://www.youtube.com/watch?v=WFCgfZTQF3w[/video]

Canim ben resim eklemistim ya ayni hareket yalnz ben bacagimi oyle koyamiyorum.sol dizimde agri oldu. Sanirim.baska ic bacak egzersizi de yok hep ayni seyler cikiyo arastirinca.

Waoow, çok iyiymiş canım.. (:
Ben hep evde olunca evde artı hareket yapmak durumundayım..
Gitar kursuna filan yazıldım, bir an evvel başlasa da dışarıda bir uğraşım olsa.. :31:
Tabii KPSS hazırlığım başlayacak artık bir de.. :31:
Allah kolaylık versin canım :)
ohh maşallah :D ben bugün kayıt için gittiğimde dolmuş ondan özel ders alıcam ondan sinirliydim verdim kendimi spora 3 saat 10 dakika wuooaw harbiden inanmıyorum kendime :D
ama hala dans edebilirim dinlendim acısı yarın cıkar bebeyim :D

Canim ben resim eklemistim ya ayni hareket yalnz ben bacagimi oyle koyamiyorum.sol dizimde agri oldu. Sanirim.baska ic bacak egzersizi de yok hep ayni seyler cikiyo arastirinca.

Canım bacağını şu şekilde denesen?

$5Bacak.webp

Allah kolaylık versin canım :)
ohh maşallah :D ben bugün kayıt için gittiğimde dolmuş ondan özel ders alıcam ondan sinirliydim verdim kendimi spora 3 saat 10 dakika wuooaw harbiden inanmıyorum kendime :D
ama hala dans edebilirim dinlendim acısı yarın cıkar bebeyim :D

İyi yapmışsın, ben de hopladım zıpladım derken epey spor yaptım..
Bizimkiler sabahtan hastaneye gidecek, ben de sabahtan spor delisi olurum artık, gidip bir de saçlarımı kestireyim yarın.. :31:

Son düzenleme:

İyi yapmışsın, ben de holadım zıpladım derken epey spor yaptım..
Bizimkiler sabahtan hastaneye gidecek, ben de sabahtan spor delisi olurum artık, gidip bir de saçlarımı kestireyim yarın.. :31:
oo modelin nasıl olucakk :)
ben boyatıcam ama cesaret edemiyorum saçlarım kendinden kumrala dönüyo ve uzattıgım için durur mu ki uzaması diye ellemiyorum :D

oo modelin nasıl olucakk :)
ben boyatıcam ama cesaret edemiyorum saçlarım kendinden kumrala dönüyo ve uzattıgım için durur mu ki uzaması diye ellemiyorum :D

Uçlardan kestiricem yaa, ön katını biraz kısaltırım o kadar, çok fazla değişiklik sevmiyorum, mesele saça gelince hiçç kıyamıyorum.. :31:
Boyamayı ben de düşünüyorum da bakalım artık, kestireyim de bir.. :31:
Bence yanar döner bir rengin varsa ve hoşuna gidiyorsa dokunma, çok az rengini açabilirsin ama.. (;
Nasıl etkileşim yapar bilemiyorum açıkçası, araştır yine de.. (;

Uçlardan kestiricem yaa, ön katını biraz kısaltırım o kadar, çok fazla değişiklik sevmiyorum, mesele saça gelince hiçç kıyamıyorum.. :31:
Boyamayı ben de düşünüyorum da bakalım artık, kestireyim de bir.. :31:
Bence yanar döner bir rengin varsa ve hoşuna gidiyorsa dokunma, çok az rengini açabilirsin ama.. (;
Nasıl etkileşim yapar bilemiyorum açıkçası, araştır yine de.. (;
bnde hiç kıyamam saçlarıma :D
o kadar bakım yapıp uzatıyoruz zahmetine katlanıyoruzz :D

Canım bacağını şu şekilde denesen?

Eki Görüntüle 816412

Evet bende boyle yapiyorum hatta bugun bunu yapmadim az once bitti sporum yapmaya dermanim kalmadi 150 squat yapamiyorum 100 sabit devam edicem dizim mahvediyo beni inatla doktoroda gitmiyorum :31: yarın bende bi kuaför yapicam ama hesap sormak icin basima gelmeyem kalmadi krepe balyaj istedim adam civciv sarisina boyadi yolladi soka girdim tabi eve geldim agladim sonra ustune ben tekrar boyadim yapamadigini yaptim dicem 3 ay sonra :33: icimde kalir yoksa :1:

Günaydın fit hatunlar!
Bugün güne güzel bir başlangıç için hazırım! (:
Erken uyanınca muhteşem hissediyorum! :51:
Haftasonumuz muhteşem geçsin! :32:

Bende araniza katilabilir miyim?

Elbette katılabilirsin canımm, hoşgeldin.. :13:
İlk sayfayı okuyup bana oradaki ölçülerini bildirmeni istiyorum -ki seni listeye yazabileyim.. (;
Bir de topiğimizi ihmal etme olur mu yaptığın egzersizleri zaman buldukça yazarsan birbirimizden haberdar oluruz.. (;
İnşAllah hepbirlikte istediğimiz fit görüntülere ulaşacağız.. :51:

Evet bende boyle yapiyorum hatta bugun bunu yapmadim az once bitti sporum yapmaya dermanim kalmadi 150 squat yapamiyorum 100 sabit devam edicem dizim mahvediyo beni inatla doktoroda gitmiyorum :31: yarın bende bi kuaför yapicam ama hesap sormak icin basima gelmeyem kalmadi krepe balyaj istedim adam civciv sarisina boyadi yolladi soka girdim tabi eve geldim agladim sonra ustune ben tekrar boyadim yapamadigini yaptim dicem 3 ay sonra :33: icimde kalir yoksa :1:

Canım, dizin için bence doktora git veya zorlandığın egzersizleri bırak..
Allah muhafaza kalıcı bir sakatlık olabilir, ihmal etme lütfen..
Ayy iyi yapmışsın, iyi de yakmamışsın saçlarını, kuaförler çok saçma Ya Hû!
Ben hep siyaha boyatırım saçımı, bildiğimiz düz siyah, üç kez kuaförde boyattım, ikisinde ne renge boyadılar dersin?? KAHVERENGİ!
Çıldırmıştım o zaman, ikisinde de üstüne tekrar boya yapmak zorunda kalmıştım..
Artık boyamı alıyorum, arkadaşlarımdan birine boyatıyorum, en temiz yöntem.. :51:

bnde hiç kıyamam saçlarıma :D
o kadar bakım yapıp uzatıyoruz zahmetine katlanıyoruzz :D

Aynen canım haklısın, saç benim için en mühim noktalardan biridir.. (;
Hiç özel bakım yapmam ama yapı itibari ile güzellerdir elhamd..
O yüzden ortaokuldan beri hep aynı kuaföre kestiririm.. (;
Kuaförümün elini çok seviyor nedense, ben de değiştirmedim hiç.. (:

Back
X