- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
sağol canımmO zaman yaza kadar her dustan sonra asagdan yukarya masaj yaparak sür faydasını gorursun ins ondan sonra haftada 1 uygularsin3-4 ay yogun bi sekilde devam et sonra haftada 1 devaM edersin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımmO zaman yaza kadar her dustan sonra asagdan yukarya masaj yaparak sür faydasını gorursun ins ondan sonra haftada 1 uygularsin3-4 ay yogun bi sekilde devam et sonra haftada 1 devaM edersin :)
Benim aldığım epey karışım bir yağ idi canım, içindekileri tam hatırlamıyorum, okuyup yazayım:
Biberiye, Portakal, Defne Yaprağı, Kekik, Zambak, Pelesenk, Nane, Lavanta, Zeytin, Limon, Çam Terebentin yağları varmış..
Ne bulmuşlarsa koymuşlar..
Senin yağlar da bulunsun aklımda, sürerim belki..
Böyle ıvır zıvır şeylere karşı çok ilgim vardır..
Şimdi bantlı hareketleri yaptım da oldu, ben sabah her birini 2 dakika yapmaya çalıştım, o sebepten yapamadım galiba.. :44:
Şimdi 15-2o tekrar şeklinde yaptım ama yine de iç bacağı pek hissetmedim..
Zamanla olur belki.. (;
Keske su egzersizleri hep birlikte yapma sansimiz olsaydi cok zevkli olurduhissedersin ins ic bacagi da.. daha cok nerde yanma hissediyosun o harekette ?
Evet yaa, bir spor salonu açalım, hep birlikte doluşalım içine, çok iyi olurdu vallahi..
Herkes gaza gelirdi ve kimse salondan çıkmak istemezdi eminim..
Senin hareketlerin hepsinde kalça kısmını hissediyorum canım, kalça altındaki kaslar çalışıyor sanki daha çok..
Neden iç kısmı hissedemedim acaba, iç bacak kaslarım çok yumoş ondan olabilir mi?
Zaten sorunum iç bacakta..
Çoook yumuşaklar.. En az 4-5 cm incelir benim basenler o denli iddialıyım, öyle yumuşaklar yani..
Benim de sorun ic bacakbaska bildigin hareket var mi ic bacak icin surekli ona yuklenmek istiyorum
![]()
ben 40 dakika dans ettim toplamBugün sporkolik günlerimden birindeydim yine sanırım, 1 saat 36 dakika spor yaptım toplamda..![]()
ben 40 dakika dans ettim toplam
ve 2 buçuk saat yürüyüş
Al canım, programıma bunu da koydum, hergün yapacağım, bence işe yarayacak.. (;
[video=youtube;WFCgfZTQF3w]http://www.youtube.com/watch?v=WFCgfZTQF3w[/video]
Allah kolaylık versin canım :)
Waoow, çok iyiymiş canım..
Ben hep evde olunca evde artı hareket yapmak durumundayım..
Gitar kursuna filan yazıldım, bir an evvel başlasa da dışarıda bir uğraşım olsa..
Tabii KPSS hazırlığım başlayacak artık bir de..![]()
Canim ben resim eklemistim ya ayni hareket yalnz ben bacagimi oyle koyamiyorum.sol dizimde agri oldu. Sanirim.baska ic bacak egzersizi de yok hep ayni seyler cikiyo arastirinca.
Allah kolaylık versin canım :)
ohh maşallahben bugün kayıt için gittiğimde dolmuş ondan özel ders alıcam ondan sinirliydim verdim kendimi spora 3 saat 10 dakika wuooaw harbiden inanmıyorum kendime
ama hala dans edebilirim dinlendim acısı yarın cıkar bebeyim![]()
oo modelin nasıl olucakk :)
İyi yapmışsın, ben de holadım zıpladım derken epey spor yaptım..
Bizimkiler sabahtan hastaneye gidecek, ben de sabahtan spor delisi olurum artık, gidip bir de saçlarımı kestireyim yarın..![]()
oo modelin nasıl olucakk :)
ben boyatıcam ama cesaret edemiyorum saçlarım kendinden kumrala dönüyo ve uzattıgım için durur mu ki uzaması diye ellemiyorum![]()
bnde hiç kıyamam saçlarıma
Uçlardan kestiricem yaa, ön katını biraz kısaltırım o kadar, çok fazla değişiklik sevmiyorum, mesele saça gelince hiçç kıyamıyorum..
Boyamayı ben de düşünüyorum da bakalım artık, kestireyim de bir..
Bence yanar döner bir rengin varsa ve hoşuna gidiyorsa dokunma, çok az rengini açabilirsin ama.. (;
Nasıl etkileşim yapar bilemiyorum açıkçası, araştır yine de.. (;
Bende araniza katilabilir miyim?
Evet bende boyle yapiyorum hatta bugun bunu yapmadim az once bitti sporum yapmaya dermanim kalmadi 150 squat yapamiyorum 100 sabit devam edicem dizim mahvediyo beni inatla doktoroda gitmiyorumyarın bende bi kuaför yapicam ama hesap sormak icin basima gelmeyem kalmadi krepe balyaj istedim adam civciv sarisina boyadi yolladi soka girdim tabi eve geldim agladim sonra ustune ben tekrar boyadim yapamadigini yaptim dicem 3 ay sonra
icimde kalir yoksa
![]()
bnde hiç kıyamam saçlarıma
o kadar bakım yapıp uzatıyoruz zahmetine katlanıyoruzz![]()