Yeni bir baslangic icin bugün basla!

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

Göbek için bunları uygulamıştım,basen içinse

Ebru Şallı Basen Eritme ve Göbek Zayıflama Hareketleri Pilates Egzersizleri Video İzle - YouTube bunu deneyebilirsin canım..

Bir de göbeğin olma sebebleri çok fazla karbonhidrat tüketmekten kaynaklanıyor,pasta,börek,ekmek..gibi şeyler yediğimizde simit bölgesinde toplanır..bol bol su içip,bitkisel besinler tercih etmeliyiz.

Canim kac cm verdin bu videolarla ? Bizde tiffanynin simit icin olan videosunu yapiyoruz faydasinida gorduk hepimiz gobek icin olan da etkili mi ?

merhaba canım önce cok teşekkür ederim :) aranızda olmaktan mutlu olucam kesin sohbetinizi okudum biraz cok eylenceli
kendimi tanıtıyım adım zeynep canan kayseride yasıyorum 42 yasındayım evliyim 19.5 yasında kızım ve 18 yasında oglum var ilk kk le tanıstıgımda ve grubuma girdigimde 80 kiloydum su anda 54 kiloyum :)
diyet ve sporla 5 ayda verdim kiloyu su anda katif olarak her gün spor salonunda spor yapıyorum ölcülerimi yarın bildiririm :) göbek bölgemin biraz daha gitmesi kazım dogumlardan sonra göbek kaldı aranızda olmakta cok güzel :16: :16:

18-19 yaslarinda 2 cocuk annesi 54 kilooooo:53::53::53: kizlarrrrrrr RESMENNNN UTANDIM KENDIMDEN!!! :17::17: tamm ornek bir insansin ablacim (daha cok gencsin ama saygidan dedim yanlis anlasilmasin:18::34:)
o nasil bir hirs ki 80den 54e inebildin, ben 6 aydir 13-14 kilo verebildim. verebilecegin tuyolar varsa dort gozle yazini bekliyor olacam, cunku eminimki hepimizin ihtiyaci var buna :17::17:

Kızlar ben de katılabilir miyim aranıza..daha önceden tifanny egzersizlerini yapıyordum,iki haftada beş altı santim ince almıştım göbek ve bel bölgesinden bir ayda da istediğim görüntüye ulaşmıştım..şimdi tekrar ona başlamak istiyorum,ölçüleri yarın sabah yazcam aç karnına olmalı demişsiniz..amacım sporla sıkılaşmak aynı zamanda bi kaç kilo vermek..herkese kolay gelsin..

katilabilirsin tabi canim, bizde tiffany yapiyoruz, yan yaglar icin.. demek sende baya memnun kalmissin tiffanyden.. ne yapacagini iyi biliyorsun yazmama gerek yok, yarin olculerini bekliyoruz :34:

kizlarrrrr bugün benim dogum günümmmmmmm :)) 23 yasima girdim bugün:52::52:
bugün programimin eglenceli günümdeyim, zumba var fitnessda ona katilacam insallah..
canım canım canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu epenerjik istediğin gibi bir yıl degiiil bir ömür senin olsunnnn :16::16::16:

merhaba kızlar nasılsınız? Ben gruba katılmaya pek cesaret edemiyorum. Şimdilik sizi takip etmek istiyorum böylece motive olabilirim sizler gibi. Evde spor yapmak istiyorum. İp atlayarak başlayıp sonra linkerini verdiğiniz videolardan egzersiz yapmak istiyorum. Bir sürü video var. Benimse göbek ve kalça sorunum en acil olanı. Sizce ip atladıktan sonra hangi videoları takip etmeliyim?

Gözümüz Gönlümüz Açılsınn:21:
$tumblr_me40l9cJ1O1rk3i2ko1_500.webp
$tumblr_lnuc8nEwsP1qhvxkyo1_500.webp
$tumblr_ml9hvq8ptr1rh6iw5o1_500.webp
$sexy-legs-16.webp
$tumblr_mbpltm5Zrf1qduen9o1_500.webp
$tumblr_m4i7w4EzOn1qclf26o1_500.webp
$tumblr_mk23s3Wj9M1rlcmeto1_500.webp
$37.webp
$tumblr_mlgio87hIi1r4cmzeo1_500.webp
$tumblr_ml0bntNe3f1snjssmo1_500.webp
$tumblr_lzb9yfPCwJ1qcy3b7o1_500_large.webp
$tumblr_m9oecnmezT1rxbs83o1_500_large.webp
$tumblr_l5j2z0ePAd1qct4cjo1_500_large.webp
$fitspo-70.webp

Kızlar ilk sayfada spor listeleri var. Her gün için ne yapacağınızı yazmışsınız. O listelerden bir tanesini yanlarına linklerini de koyarak yayınlar mısınız? En başta verilen linkler arasında birkaçını gördüm fakat göremediklerim de var. Şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kaç video indiriyorum şimdiden :41:

Kızlar ilk sayfada spor listeleri var. Her gün için ne yapacağınızı yazmışsınız. O listelerden bir tanesini yanlarına linklerini de koyarak yayınlar mısınız? En başta verilen linkler arasında birkaçını gördüm fakat göremediklerim de var. Şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kaç video indiriyorum şimdiden :41:

Tatlım 15 ve 16. sayfada var program listemiz ve linkleri. ordan bulabilirsin :34:

Tatlım 15 ve 16. sayfada var program listemiz ve linkleri. ordan bulabilirsin :34:

teşekkür ederim canım videoları indiriyorum listeleri de gördüm. Hergün squat yapanlar ilk gün 50 ile başlayıp artırılan bir program var onu mu uyguluyorlar? ip atlama konusunda ne düşünüyorsunuz çok kısa sürede ısınmamı sağlıyor.

teşekkür ederim canım videoları indiriyorum listeleri de gördüm. Hergün squat yapanlar ilk gün 50 ile başlayıp artırılan bir program var onu mu uyguluyorlar? ip atlama konusunda ne düşünüyorsunuz çok kısa sürede ısınmamı sağlıyor.

Rica ederim canımcım.
evet squat programı da bu Eki Görüntüle 789456

3 gün yapıyorsun 1 gün dinleniyorsun.

ip atlama konusunda bir bilgim yok :26:
Ama yanlış hatırlamıyorsam fndkkrdm ilk başlarda ip atlıyordu :44:gelince eminim yazıcaktır sana.
Elmasekerim de gelince bilgilendirir seni
:34:

ısınma konusunda iyi ama zayıflatma konusunda ben faydasını görmedim açıkcası onunla kilo verdim diyemem ama bacakları güçlendiriyor :)

ay kızlar az önce fitness blenderın tüm vücut cardiosunu yaptım şuan çok halsizim çok terledim ama diğer 2 videoyuda yapıcam bide üstüne tiffany oyy şimdiden bititm :50:

kızlar sporum bitti ama tiffanynin yarısını ve videolardan birini yapamadım çünkü çok kötü oldum iki video beni çok yordu :50:
kalan kardioyu yarına ekleyebilirim

Canim kac cm verdin bu videolarla ? Bizde tiffanynin simit icin olan videosunu yapiyoruz faydasinida gorduk hepimiz gobek icin olan da etkili mi ?

Tabi tatlım faydasını çok gördüm toplamda 1-1.5 ay sonunda 8-10 cm inceldim..2.5 aydır hiç yapmıyorum ona rağmen göbek kısmından eskisi gibi kilo almıyorum ama yine de aldım tabi..mekik ve tifanny diyorum başka bişey demiyorum göbek ve simit için..

başlangıç
Göğüs: 88
bel:70
göbek:82
kalça :90

iki buçuk hafta sonra
Göğüs:88
Bel:64.7
göbek:76.8
kalça:89

Diyet filan yapmadım..biraz dikkat edilince daha iyi olabilir..bir de bazen kilolar belli değerde sabitliyor o durumda sabretmek gerekiyor,kırılma noktasını geçince yeniden incelme ve zayıflama başlıyor..

Hangi birini kıskanacağımı şaşırdımmm:52:
kııızlar biri şunlara tekme atsın cırsın tırnaklaa saçlarını başlarını yolsun bişiyyyyy yapsın anacıııım aaa ayıppp üstük giysinlerrrr :1: :1: harbi bol bişiyler giysinler gözüm görmesinn bende böyle olana dekkkk !! :23::23:

Günaydınnn Ahududu Reçellerim :16::16:
Dün akşam sadece tiffany ve squat yaptım :5: tembelleştim galiba yine :50:

kızlar sporum bitti ama tiffanynin yarısını ve videolardan birini yapamadım çünkü çok kötü oldum iki video beni çok yordu :50:
kalan kardioyu yarına ekleyebilirim

çok yorma ama kendini :50:

Tabi tatlım faydasını çok gördüm toplamda 1-1.5 ay sonunda 8-10 cm inceldim..2.5 aydır hiç yapmıyorum ona rağmen göbek kısmından eskisi gibi kilo almıyorum ama yine de aldım tabi..mekik ve tifanny diyorum başka bişey demiyorum göbek ve simit için..

başlangıç
Göğüs: 88
bel:70
göbek:82
kalça :90

iki buçuk hafta sonra
Göğüs:88
Bel:64.7
göbek:76.8
kalça:89

Diyet filan yapmadım..biraz dikkat edilince daha iyi olabilir..bir de bazen kilolar belli değerde sabitliyor o durumda sabretmek gerekiyor,kırılma noktasını geçince yeniden incelme ve zayıflama başlıyor..

Ölçüler çooook iyi yaaaaa :53::53::53:
bende 1 hafta 10 gündür yapıyorum umarım senin gibi incelirim :37:

kııızlar biri şunlara tekme atsın cırsın tırnaklaa saçlarını başlarını yolsun bişiyyyyy yapsın anacıııım aaa ayıppp üstük giysinlerrrr :1: :1: harbi bol bişiyler giysinler gözüm görmesinn bende böyle olana dekkkk !! :23::23:

hahaha :1:
kısknaçlık krizine girdim bende senin gibi :27:

Elmasekerimmm hu huuu nerelerdesin :23:

Günaydınnn Ahududu Reçellerim :16::16:
Dün akşam sadece tiffany ve squat yaptım :5: tembelleştim galiba yine :50:

çok yorma ama kendini :50:

Ölçüler çooook iyi yaaaaa :53::53::53:
bende 1 hafta 10 gündür yapıyorum umarım senin gibi incelirim :37:

hahaha :1:
kısknaçlık krizine girdim bende senin gibi :27:

Elmasekerimmm hu huuu nerelerdesin :23:

İnşallah canım,herkeste süre farklı olabilir o nedenle pes etme sakın tamam mutlaka faydasını görürsüm

Ölçülerimi yazıyorum..
boyum:1.62
kilo:54.8
göğüs:89
bel:67
göbek:76
kalça:90
üst kol:23.5
baldır/üst bacak:50

program olarak şimdilik tifanny rothe ve mekik le başlıcam 2 hafta kadar..daha sonra kalça ve bacak şekillendirme hareketleri de eklicem..

günde 2 litre su,2 bardak bitki çayı,8 den sonra yemek yok..

Back
X