Yeni bir baslangic icin bugün basla!

kızlarr benı de aranıza alcaksanız yarın sabah ölçülerimi yazıcamm :3: spor yapıyorum ama motivasyonum düşükk bazı günler yapmıyorumm.kiloyla ilgilenmiyrm bnce önemli olan ölçülerrrrrr :8: :8: o yüzden burası tam bana göre her pazartesi ölçü bildirme günü mü???

Hoşgeldin evet canım pazartesi bildirim günü oluyor..bacağın üst tarafını ölçerken tam popunun alt tarafında kalan kısmı ölçmelisin canım,kalçadan incelince o kısımlar da incelecek..

Oyyy bnde 140 squat yaptim :p
Tiffany simit yaptim 10 dk da bacak popo calistim :)
Dusumu da aldim şokta yaptimmmm :D ohh misssss
Tesekkurler sekerim bni aydnlattign icin :) tüm soru isaretlerim kayboldu :)

rica ederim canim, herzaman beklerim ;))

kızlar günaydınnn :54: sabah ölçülerimi ölçtüm hemen yazıyorumm
kol en kalın yerden 25 cm
bel 62
kalca 95
bacak dizden 5 cm yukarıyı ölçtüm 40 cm
birazdan da sporumu yapıcam resimler beni motive ettii :109: :109: :109:

ohh masallah ne güzel inceciksin canim, herhalde yag yerine kas yapmak icin burdasin ozmn? dahada incelmen münkün olamayacak sanki ;)) ama sporculara herzaman yerimiz var :))

Günaydın canımmm :3:

Maaşallah Ölçülerin ne güzel öyleee :23:

günaydin sekerimm :**

ayy kizlarrrr normalde sabahlari tuvalete cikmam (genelde saat 10-11 gibi olur bende), bu sabah ne oldu bilmem ama tuvalete ciktim ve aynada karnimin sisikliginin indigini gördüm:52: bana mi öyle geldim bilmiyorum :S hemen resim cektim size göstermek istedim.. resmen bi günde ödem sisik indi komple..
albümüme resmini koydum bi bakin :))

Ayy kızlar size kavuştum:1: iş iptal oldu nedeni ise bizim gittiğimiz üniversitelerden katılımcı yokmuş. Sadece gelişim üniversitesindeki kızlar kaldı ama ajans başka iş ayarlıcam size dedi bakalım ne ayarlıcak :26: banada ayarlar inşallah :1: Bugün ablam ajansa gidip parayı alıcak 120 tl :52: 2 günde hiç çalışmadan aldım desem yeri :32:

Gerçi çalışmadım zaten toplasan 2 günde 2 saat anca çalışmışımdır :1:

Elmaşekerim o kızlar ne öyle :52: aslında iş 5 gündü ama iptal oldu işte bugün sporuma kaldığım yerden devam edicem plates + bacak yapıcam bugün çünkü bacak önemli benim için :31: ve tiffany bacımı yapıcam :33:

İnşallah eksilerde çıkarım bu haftaaa :15:

Sabah ılık su + türk kahvesi içtim :1: Bi büyük kupada ( yaklaşık 2.5 su bardağı ) yeşilçay içtim . Ama sana dediğim çay vardı ya elma şekerim ondan alıcam bu hafta cuma günü içerim artık. Sen bi faydasını görebildin mi ben içerken görmüştüm ?
Tuvalete çok çıkartıyodu :1:

Bu içtiğim yeşilçaydan memnun değilim ya hiç faydasını görmedim :50: lavanta funda karışımı bi çay bakalım bugün daha düzenli içmeye başladım :31:

Ben geldimmmmm :D
Tembel muzossssss :D
Simdi ilk tiffany sonra da squat yapicam :)

Elmasekerimmmmm bisi sorucam kafama cok takildi. Bi bilgin vardr belki.
Simdi bn squat yapiyorum ya popo kalkicak bacakkar kasli olucak dimi.
Cok kalin durmaz mi :( :(
Eger kalinlascaksa cok yapmiyim :( :(

Canım benim ben 1.5 ay squat yaptım bende hiç kas felan oluşmadı squatı yanlış yaparsan o zaman kas olur bacaklarında :34:

kalkarken poponu olabildiğince sıkmalısın :34: o zaman bacak ve bel değil popo çalışır :55:

motivasyoooooon :8:

Eklentiler

• $tumblr_mkc8ukuEiy1rxvrlvo1_500.webp
    $tumblr_mkc8ukuEiy1rxvrlvo1_500.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 79
  • $tumblr_mlepy5CerN1rqlia6o1_500.webp
    $tumblr_mlepy5CerN1rqlia6o1_500.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $tumblr_mnnhmcm88X1s5qw8jo1_500.webp
    $tumblr_mnnhmcm88X1s5qw8jo1_500.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $tumblr_mp8jw5TfkC1rpnvmjo1_500.webp
    $tumblr_mp8jw5TfkC1rpnvmjo1_500.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 69
  • $tumblr_mpd2m7SwAB1snzd62o1_500.webp
    $tumblr_mpd2m7SwAB1snzd62o1_500.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $tumblr_mpf8k2jRao1rkhttmo1_500.webp
    $tumblr_mpf8k2jRao1rkhttmo1_500.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $tumblr_mpiwipdvMX1rdofrgo1_500.webp
    $tumblr_mpiwipdvMX1rdofrgo1_500.webp
    22 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
ayy fndkkrdumm calismicana sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim, ama geldigine coook sevindimm :))

o caydan 2 kutu almistim canim, kokusu güzel ama tadini begenmemistim, 4-5 gün yaptim sonra biraktim.. ise yariyordu aslinda ama üsengecligimden devam etmemistim.. biraz güzellik icin onu icmeye calisabilirdim ama yapmadim nedense.. bende basliyayim o caya ;) ekstradan 2-300 gram haftada versem fena olmaz :))

ayy fndkkrdumm calismicana sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim, ama geldigine coook sevindimm :))

o caydan 2 kutu almistim canim, kokusu güzel ama tadini begenmemistim, 4-5 gün yaptim sonra biraktim.. ise yariyordu aslinda ama üsengecligimden devam etmemistim.. biraz güzellik icin onu icmeye calisabilirdim ama yapmadim nedense.. bende basliyayim o caya ;) ekstradan 2-300 gram haftada versem fena olmaz :))

evet canım o çay baya kilo verdiriyo :8:

Kızlar dün pek spor yapamadım yarım saat hızlı yürüyüş yaptım o da bişeydir :9::9:

Hiç yapmamaktan iyidir :16:

rica ederim canim, herzaman beklerim ;))

günaydin sekerimm :**

ayy kizlarrrr normalde sabahlari tuvalete cikmam (genelde saat 10-11 gibi olur bende), bu sabah ne oldu bilmem ama tuvalete ciktim ve aynada karnimin sisikliginin indigini gördüm:52: bana mi öyle geldim bilmiyorum :S hemen resim cektim size göstermek istedim.. resmen bi günde ödem sisik indi komple..
albümüme resmini koydum bi bakin :))
ben hep gelirim :27:
Günaydın bebeğimm
:16:

Akşam yemeğini erken mi yedin canımm :23:
Birde çok sıvı tükettiysen sindirilmesi kolay olmuştur :34:
Benimde bazı sabahlar dediğn gibi iniyo hemen göbüşümde ki şişlik :52:
Ama kalıcı olmuyo sanki :59:

hemen bakıyorum albümüne :52:

Ayy kızlar size kavuştum:1: iş iptal oldu nedeni ise bizim gittiğimiz üniversitelerden katılımcı yokmuş. Sadece gelişim üniversitesindeki kızlar kaldı ama ajans başka iş ayarlıcam size dedi bakalım ne ayarlıcak :26: banada ayarlar inşallah :1: Bugün ablam ajansa gidip parayı alıcak 120 tl :52: 2 günde hiç çalışmadan aldım desem yeri :32:

Gerçi çalışmadım zaten toplasan 2 günde 2 saat anca çalışmışımdır :1:

Elmaşekerim o kızlar ne öyle :52: aslında iş 5 gündü ama iptal oldu işte bugün sporuma kaldığım yerden devam edicem plates + bacak yapıcam bugün çünkü bacak önemli benim için :31: ve tiffany bacımı yapıcam :33:

İnşallah eksilerde çıkarım bu haftaaa :15:

Sabah ılık su + türk kahvesi içtim :1: Bi büyük kupada ( yaklaşık 2.5 su bardağı ) yeşilçay içtim . Ama sana dediğim çay vardı ya elma şekerim ondan alıcam bu hafta cuma günü içerim artık. Sen bi faydasını görebildin mi ben içerken görmüştüm ?
Tuvalete çok çıkartıyodu :1:

Bu içtiğim yeşilçaydan memnun değilim ya hiç faydasını görmedim :50: lavanta funda karışımı bi çay bakalım bugün daha düzenli içmeye başladım :31:

Canım benim ben 1.5 ay squat yaptım bende hiç kas felan oluşmadı squatı yanlış yaparsan o zaman kas olur bacaklarında :34:

kalkarken poponu olabildiğince sıkmalısın :34: o zaman bacak ve bel değil popo çalışır :55:

Oyyyy Kimleri görüyorummmmmm :51::51:
işinin olmadığına üzüldüm ama seni gördüğüme de çok sevindim :16::16:
Hep bi boşluk oluyodu gündüzleri burda :50:

siz ne çayı içiyosunuz bakimmm benim haberim niye yok :20:

Yanlış yapmıyorumdur inşallah squatı.
dün akşam 140 yaptım yaa yürürken nasıl bacaklarım ağrıyodu sanki ilk kez squata başlamış gibiydim
:50:

ne çayi buuuuuu :27:

Benide alın aranızaaaaa :3: ben de kas yapıp sıkılaşmak için spor yapanlardanım :) ama yarın gögüs amlytı oluyorum 1 aydırda platese gidiyorum. fakat yarından itibaren bir ay boyunca gidemicem ama bu demek olmuyorkı evde bişeyler yapamıcam :) suan bile 1 saatımı ayırdım cok iyi geldi aksamda plates var oh misss :)
Ölcülerim
göğus şimdilik : 75 :D
kalca :90
bel:62
bacak:50
kol:23
omuz :39
boyum:173
kilom:52

Benim bu ölcülerimin en fazla 6 ay içinde arttırmıs daha kalın ama bi okadar da fit bi görüntü elde etmem gerekiyor :)
HEPİMİZE BAŞARILAAARRRRRR :46:

Son düzenleme:
teşekkür ederimmm... :) ama selülitlerim var biraz . bacaklarımın popomun sıkılaşması benim istediğim onun yolu da spordan geçiyo sanırımm

evet canım spordan geçiyo. bende de vardı bacakalrımda ve popmda.:59:
her duşta soğuk suyla şok yapıyorum 3 5 dk. şuan bacaklarımdakiler yok denecek kadar az.:34:
spor + soğuk duş : selülitlerim azaldı :21:

Son düzenleme:

evet canım spordan geçiyo. bende de vardı bacakalrımda ve popmda.:59:
her duşta soğuk suyla şok yapıyorum 3 5 dk. şuan bacaklarımdakiler yok denecek kadar az.:34:
spor + soğuk duş : selülitlerim azaldı :21:

benim de sorunum o şuanda.çok göze de batmıyo ama dümdüz sıkı da değil.sen squat da yapıyosun diymi ben de yapıyorum ama bikerede 140 tane yapamıyorum daha :75: :75:

Hiç yapmamaktan iyidir :16:

ben hep gelirim :27:
Günaydın bebeğimm
:16:

Akşam yemeğini erken mi yedin canımm :23:
Birde çok sıvı tükettiysen sindirilmesi kolay olmuştur :34:
Benimde bazı sabahlar dediğn gibi iniyo hemen göbüşümde ki şişlik :52:
Ama kalıcı olmuyo sanki :59:

hemen bakıyorum albümüne :52:

Oyyyy Kimleri görüyorummmmmm :51::51:
işinin olmadığına üzüldüm ama seni gördüğüme de çok sevindim :16::16:
Hep bi boşluk oluyodu gündüzleri burda :50:

siz ne çayı içiyosunuz bakimmm benim haberim niye yok :20:

Yanlış yapmıyorumdur inşallah squatı.
dün akşam 140 yaptım yaa yürürken nasıl bacaklarım ağrıyodu sanki ilk kez squata başlamış gibiydim
:50:

ne çayi buuuuuu :27:

kız vallahi adını unuttum sanırım fitoform du 12 tl mi ne fiyatı 6 hafta düzenli içersen istediğin kiloya ulaşıyosun ben içerken herrgün 200-300 gr veriyodum :27:

Benide alın aranızaaaaa :3: ben de kas yapıp sıkılaşmak için spor yapanlardanım :) ama yarın gögüs amlytı oluyorum 1 aydırda platese gidiyorum. fakat yarından itibaren bir ay boyunca gidemicem ama bu demek olmuyorkı evde bişeyler yapamıcam :) suan bile 1 saatımı ayırdım cok iyi geldi aksamda plates var oh misss :)
Ölcülerim
göğus şimdilik : 75 :D
kalca :90
bel:62
bacak:50
kol:23
omuz :39
boyum:173
kilom:52

Benim bu ölcülerimin en fazla 6 ay içinde arttırmıs daha kalın ama bi okadar da fit bi görüntü elde etmem gerekiyor :)
HEPİMİZE BAŞARILAAARRRRRR :46:

Hoşgeldin canımm :16:
Öncelikle geçmiş olsunn :23:
İnşallah ameliyatın güzel geçer.:34:

Maaşallahhhh :nazar:ölçülerin ve boyun da çok güzelll :46:

İnnnşallahhhh hepimiz istediğimiz ölçüde ve vücutta oluruzz :16::16:

Hoşgeldin canımm :16:
Öncelikle geçmiş olsunn :23:
İnşallah ameliyatın güzel geçer.:34:

Maaşallahhhh :nazar:ölçülerin ve boyun da çok güzelll :46:

İnnnşallahhhh hepimiz istediğimiz ölçüde ve vücutta oluruzz :16::16:

hosbuldummmm:42: tesekkür ediyorum :) insss inssss :) azmimizi bozmadan kotamızı da yüksek tutarak eşimizin bizi beğenme kat sayısını her gün arttırcaz.. Ve sonra hem fit hem özgüveni full olucazz :16: :1: :16:

benim de sorunum o şuanda.çok göze de batmıyo ama dümdüz sıkı da değil.sen squat da yapıyosun diymi ben de yapıyorum ama bikerede 140 tane yapamıyorum daha :75: :75:

Benimkilerde sıkı değil :25:
evet canım squat yapıyorum ilk 50 yapıyorum 1dk dan az dinlendiriyorum sonra 1 50 ddaha yapıyorum yine aynı şekilde dinleniyorum sonra bitiriyorum.
yoksa tek seferde 140 yapılması imkansız gibi bişey :52:
sürekli yaptığım halde bacaklarım hala ağrıyor :50:
sen kaç yapıyorsun bugün
:34:

kız vallahi adını unuttum sanırım fitoform du 12 tl mi ne fiyatı 6 hafta düzenli içersen istediğin kiloya ulaşıyosun ben içerken herrgün 200-300 gr veriyodum :27:

şimdi hatırladım çayı :1:
aç karnına mı içiyodun sen onu :26:

ay kızlar az önce aliyle konuştum skype da dün izmire gitmişti ablası hastaneye kaldırlmıştı en azından bana öyle dedi giderken. :50:

Dün gece yoldan aradı sabah dönücez diye bende niye canım gitmişken kal dedim yok dedi ablamıda alıp gelicez dedi noldu dedim gelince konuşuruz dedi. Konuştuk işte bugün eniştesi ablasını çok kötü dövmüş. Kızın ağzını burnunu kırmış resmen adam :50:

ee tabi alide ablasına kıyabilir mi babasıyla bir olup adamı iyice dövmüşler sne bizim kzıımıza nasıl el kaldırırsın diye .

Ve üstelik ablası daha yeni doğum yaptı sayılır 3 aylık bi bebeği var :50:

Aldılar ablasını felan geldiler . Ay ben bi sinirlendim iyi yapmışsınız keşke o adamı hadım etseler idamlık o adam dedim . Ama nasıl saydırıyorum boşansın demiş babası zaten ben uğraşamam böyle demiş. bende dedim boşansın bi kere el kaldıran adam daha durmaz dedim. ben böyle çemkirince eniştesine böyle saydırınca Alide dediki hayatım ben sana aynısını yapsam naparsın dedi ben seni dedim sürürüm sürürüm süründürürüm dayak ne demeek ya dedim. hadi kızarsın bişeye sinirlenmişsindir üstüne gitmem gider odada otururum ama elini kaldırdığın an biter dedim.

oda güldü bende yalan mı dedim haklısın en iyisini yaparsın dedi dayak nedir felan dedi. bende havayı yumuşatim diye sen şakasına vurduğun zamana bile pişman olan birisin mavişine kıyamazsın ki sen dedim :1:

ama ali çok sinirli ya bida ablasını göndermez izmire baya sinirli. Göndermesinlerde zaten kaç kardeşler baksınlar kardeşten geçtim babası var karısına yedirceğine kızına torunlarına baksın ben o kadınla evli olduğu sürece hiç acımıyorum vallahi. Üvey cadaloz bana az çektirmedi . Şimdi ablası gitsinde az hizaya soksun o kadını :1: alide bende yerleşicem diyo ohhh kadın anyayı konyayı bi görsün :1:

Back
X