Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Alın Size Haftalık Programımmm :23::23::23:

Dilvin'in haftalık programı

Pazartesi Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8’er dakika karın-bel çalışma videoları

Salı Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8’ er dakika karın-bel çalışma videoları

Çarşamba Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8’er dakika karın-bel çalışma videoları

Perşembe
Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8’ er dakika karın-bel çalışma videoları

Cuma Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8’er dakika karın-bel çalışma videoları

Cumartesi Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8’ er dakika karın-bel çalışma videoları

Pazar callanetics programında Pazar gününe izin yok o gün tatil mutlaka.
Pazar günü boş kalmam genelde ya genelde ailece dışarıda oluyoruz

sizce çok mu azzz ama elimden bu kadarı geliyo ki umarım bunlarıda yaparımm yaa :(

ben aslında zayıflamak istemiyorum sadece yağlarım gitsin yeter :31::31:
bak bi foto paylaşıcam eminim görmüşsündür sende :34:

Eki Görüntüle 791797

ben 61 kiloda oldum 1.5 yil once oyleydim en azindan.ama hic su 62.5 luk gibi degildim.onun 180 falan olmali.kemik yapisida inceyse oldu bitti..utanmasam resmimi koyacagim ama gobegimi cekip koyamam:17: utanirim cok...yoksa gobegimin simitlerimin ne kadar vahim oldugunu gorurdunuz..

bende dun yine 5 dk twister yaptim..zorlana zorlana tiffany yaptim ve mekik cektim oluyorum valla.sanirim 1 hafta surer bu.ama ayak bilegim cok cok fena.sanirim yuruyus yapamayacagim :5::5::5:

Pazartesi Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8’er dakika karın-bel çalışma videoları

Salı Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8’ er dakika karın-bel çalışma videoları

Çarşamba Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8’er dakika karın-bel çalışma videoları

Perşembe
Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8’ er dakika karın-bel çalışma videoları

Cuma Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8’er dakika karın-bel çalışma videoları

Cumartesi Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8’ er dakika karın-bel çalışma videoları

sizce çok mu azzz ama elimden bu kadarı geliyo ki umarım bunlarıda yaparımm yaa :(

bana gore suan fazla bile:1::1::1: ama beni kriter alma sakin ben cok yeniyim hamim o yuzden cok zorlaniyorum nerdeyse 4 aydir birsey yapmiyorum:30::30::30:

olur, a
Kizlar bu arada haftanin ENlerini yapmayalim bu hafta ;)) haftaya yapariz, cünkü haksizlik ranizda en kilolu benim, haliyle daha kolay verme durumum var, o yüzden haftaya birakalim ;))

Ama tabloya baktigimizda (hirslanin ve utanin diye yapiyorum) :47:

Elmashekerim: -0,7 kg , -2 cm
Muzeyyen: +0,5 kg, 0 cm
Fndkkrdu: + 0,2 kg, 0 cm

Yaniiiii bu ne demek oluyor kizlarrrr.. hadiii su iki cadiya ceza verelimmm .. dur bakimmm ne cezasi versek :44:
Sporda en tembeli muzeyyencim oldugu icin bu hafta 1 saat ekstra spor yapma cezasi, Fndkkrdumda güzel spor yapmasina ragmen vermediyse 1-2 cm kesin yemelerine dikkat etmedi, o da bu hafta tatli veya hamurlulara dokunmama cezasi alsin

Ne dersiniz kizlar?? (muzeyyen ve fndkkrdu haric :51:) sizin kararinizida alayim önce :))

olurmu en kilolunuz benim.hepinizin gobekler incecik benimkinin yaninda :5::5:

Selam kızlarrrr :3::3:
sabah yarım saat yürüyüş yaptım :27:
Şimdi de işe geldim.
yeşilçayımı yudumluyorum :126:

elmasekerimmm bugün 1 saat fazladan sporumu yapıcam :59:
akşam raporumu veririm
:59:

ben 61 kiloda oldum 1.5 yil once oyleydim en azindan.ama hic su 62.5 luk gibi degildim.onun 180 falan olmali.kemik yapisida inceyse oldu bitti..utanmasam resmimi koyacagim ama gobegimi cekip koyamam:17: utanirim cok...yoksa gobegimin simitlerimin ne kadar vahim oldugunu gorurdunuz..

bende dun yine 5 dk twister yaptim..zorlana zorlana tiffany yaptim ve mekik cektim oluyorum valla.sanirim 1 hafta surer bu.ama ayak bilegim cok cok fena.sanirim yuruyus yapamayacagim :5::5::5:

Bende 60 olduğumda bu hatun gibi durmuyodum yağlıydım hep :59:
Dediğin gibi belki boyu uzundur o yüzden de böyle görünebilir :31: ama kıskanılmıycak gibi de değil :27:
Çok zorlama canım kaslarını. yavas yavas dinlenerek yap derim. birden yüklenme.
Ayak bileğine de dikkat ett :34:

Perşembe

Neresi azz şekerimmmm hiç boş kalmıyosun maaşalahhhh 1 saatte gayet iyi :52:
İnşallah sıkılmadan devam edersin böyle :16:

Neresi azz şekerimmmm hiç boş kalmıyosun maaşalahhhh 1 saatte gayet iyi :52:
İnşallah sıkılmadan devam edersin böyle :16:
cancağızım sıkılmamda eve ruh gibi gelince halim kalmıyo zor yapıcam biraz ama pes etmek yok yola devammm :1: teşekkürler desteğiniz için haftaya sizi geçeyimde görün bakalım :D

cancağızım sıkılmamda eve ruh gibi gelince halim kalmıyo zor yapıcam biraz ama pes etmek yok yola devammm :1: teşekkürler desteğiniz için haftaya sizi geçeyimde görün bakalım :D

elbette pes etmek yok :22:
her ne kadar ceza alsakta yola devamm :1::1:
ahahahha bendee hodri meydan diyorummm :41::41:

Nerden mesaj aticagimi bilmiyorum sitede yeniyim cunku :( ya bilmiyorum bana gore cok kotu tayt pantolon giyiyorum kuzenlerim bunu disarda giyme sakin diyolar ailemdende hic umut alamadigim icin spor yapmiyorum duzenli bi sekilde tabi kendimde umutlu degilim. Kas yapmak kotu degil de alt bacagim incecik ust bacagimda da bi kisim kalin sadece :(

Yok benim kaslarim zaten basketboldan dolayı oldu 3 sene önce oynamistim basketbolu ondan dolayi. Peki ben buraya resim atabiliyor muyum?

canim profilinde album yeri var orda album olusturup resmini ekleyebilirsin, albumu yaparken sadece arkadaslarinin görmesini sagla ki baskalari görmesin ;) bi resim atki göreyim kuzenlerin disarda tayt giyme diyormus ama ben yinede kötü olmadigini düsünüyorum.. daha kücüksün sonucta canim, vücudun daha oturmamis, gelisiyor, öyle seyler senin yasinda bir kiza söylenirmi, onlar utansin, sen niye utaniyorsun yapindan.. hem kac senedir basketbol oynuyorsun, ben kizlarin spor yapmasina bayiliyorum, hele o voleybolcular yokmuuuuu, o omuzlar nasil genis oluyor onlarda, bayiliyorummmm :52::52:
resmini buraya ekleme, yoksa silme sansin olmaz bidaha, albüme koyki gizli kalsin. ;)

Perşembe

evett canim yaa o ne öyle cok azmis..:27:
delimisinnnnnnnn canimmm daha ne yapabilirsin, günde 1 saat agir spor yapiyorsun ve yapacaksin ;)) insallah bu hafta hepsini uygularsin.. böyle devam ettinmi 1 ayda istedigin vücuda sahip olursun herhalde :52:

olur, a

olurmu en kilolunuz benim.hepinizin gobekler incecik benimkinin yaninda :5::5:

sen boylusun canim, benim boyum 163 :(( boyuma göre daha kiloluyum.. hem sen niye benimle kiyasliyorsunki, sen bi kere annesin, senin benden daha zayif olman beni dahada kahreder, ben cocuksuz böyleysem, cocuktan sonra nasil olurdum bilemem :18: zaten benim amacim yag oranimi 24den 14lere indirmek (kilo pek önemli degil yani).. ilerde dogum yaptigimda kilo alsamda kilo vermem dahada kolay olur, cünkü kas oranim yüksek, yani metabolizmam hizli olacak :))

Selam kızlarrrr :3::3:
sabah yarım saat yürüyüş yaptım :27:
Şimdi de işe geldim.
yeşilçayımı yudumluyorum :126:

elmasekerimmm bugün 1 saat fazladan sporumu yapıcam :59:
akşam raporumu veririm
:59:

vayyy sabah yürüyüss :46::46: bugün güne güzel baslamissin canimmm, 1 saati 2 günede bölebilirsin canim, 1 günde yapman sart degil ;))

Motivasyona ihtiyaci olan arkadaslar seyretsinnnn ;))

[video=youtube;YgR6nKYYGEw]http://www.youtube.com/watch?v=YgR6nKYYGEw[/video]

5:36 - fndkkrdunun vücuduna cok benzettim yaa.. sonrasi'da böyle olur kesinnn.. bu hirsla kim durdurur onu ;))

00:11 - bu kiz bu hale nasillll geldiiiiiii:53:

kankıişşş bendee geldimmmmm :18::18::18::18:

Hoşgeldin pampaa :3:
nihayet faturalardan başını kaldırabildin :68:

vayyy sabah yürüyüss :46::46: bugün güne güzel baslamissin canimmm, 1 saati 2 günede bölebilirsin canim, 1 günde yapman sart degil ;))

Elektrik idaresine yürüdüm, ordan da dolmuş durağınaa tümm oksijeni içime çeke çeke yürüdümm ohhh missss :21:
Cezamı çekicem ki aklıma başıma gelsin :57::57:

Son düzenleme:
canim profilinde album yeri var orda album olusturup resmini ekleyebilirsin, albumu yaparken sadece arkadaslarinin görmesini sagla ki baskalari görmesin ;) bi resim atki göreyim kuzenlerin disarda tayt giyme diyormus ama ben yinede kötü olmadigini düsünüyorum.. daha kücüksün sonucta canim, vücudun daha oturmamis, gelisiyor, öyle seyler senin yasinda bir kiza söylenirmi, onlar utansin, sen niye utaniyorsun yapindan.. hem kac senedir basketbol oynuyorsun, ben kizlarin spor yapmasina bayiliyorum, hele o voleybolcular yokmuuuuu, o omuzlar nasil genis oluyor onlarda, bayiliyorummmm :52::52:
resmini buraya ekleme, yoksa silme sansin olmaz bidaha, albüme koyki gizli kalsin. ;)

evett canim yaa o ne öyle cok azmis..:27:
delimisinnnnnnnn canimmm daha ne yapabilirsin, günde 1 saat agir spor yapiyorsun ve yapacaksin ;)) insallah bu hafta hepsini uygularsin.. böyle devam ettinmi 1 ayda istedigin vücuda sahip olursun herhalde :52:

sen boylusun canim, benim boyum 163 :(( boyuma göre daha kiloluyum.. hem sen niye benimle kiyasliyorsunki, sen bi kere annesin, senin benden daha zayif olman beni dahada kahreder, ben cocuksuz böyleysem, cocuktan sonra nasil olurdum bilemem :18: zaten benim amacim yag oranimi 24den 14lere indirmek (kilo pek önemli degil yani).. ilerde dogum yaptigimda kilo alsamda kilo vermem dahada kolay olur, cünkü kas oranim yüksek, yani metabolizmam hizli olacak :))

tamam tesekkur ederımm sımdı koymayı deneyecegımm. 1 saate de sehır dısına cıkıcam 2 3 gune gelirim cevap yazamazsam kusura bakmayınn :( hemen resım atmayı denıyorum

resim atamadım malesef pc de resim yok telefondada artık gelince yapabilirim özür dilerim :(( hepinize iyi günler kendinize iyi bakınn gorusuruzz

Back
X