- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
canim sen kpss icinmi calisiyorsun..
tebrik ederim cok iyi vermissin ne zamandan beri verdin..bende bayrama kadar 3-4 vermek istiyorum ama zor gorunuyor![]()
Yok canim universite :) en genc benim :)
sunu yaptim canim Get flat, sexy abs with Tiffany Rothe Workouts 5 minute routine - YouTube .. cok yavas hareketler ama guc gerektirecek hareketler, daha da gucleniyor karin, sertlesiyor)
ayyy bende sizin kalcalara bayiliyorumm , bende o genis kalca oldugu surece hala kisa kaliyorum, kalcam omuzla orantili ve bacaklar ince ve fit oldummu dahada uzun goruncem insallah,, ayy bide topuk giydigimde hos gorunurrr
tebrikklerrrr bir gun daha spor ile bitti demek![]()
guzel bi uykuyu hak etmissin canimm tebrikler sanada
insallah canim.. soguk dusu ihmal etme, selulite iyi geliyor)
ayy simdi sen hirs yaptinmi bu hafta kesin eksileri gorursun hem tartida hem olcude.. o yuzden hepimiz yandikkk bu haftanin birincisi belli oldu galiba
tebriklerrrrrne guzel vermissin canim, yakinda 60lara inersin bu hizla
![]()
bul bul bul ekle ekle ekleee![]()
vay vay vayyyy diyesim geldi birden canim masallah sende iyi gidiyorsunbide vaktim yok diyorsun, bence herkesin kendisine, sagligina gunde ayirabilecegi 1 saati elbette vardir, sende guzel bir orneksin
![]()
Ay kiz gaza geldim birden

Sporada tam gaz devam ettim mii kim tutar beni ama bu hafta birinci olamam ileride insallah :)
Ayyy bu arada ablamin arkadasi beni gordu ayyy ne kadar cok zayiflamissin dedi ^^ Tabi benim popo havaya kalkti birden

veeee aerobik platese yazildim ekimde basliyorum :)
Ayyy incecik olucaaam

Kiyafetle oylede ciplakken siskoyum

Ay iste oyle kizlar :)
hehheh nerden anladınnn
Teşekkür ederimmmm canımcımmm
Başla başlaa hemen sertleşti göbüşümmmm![]()
çokta yandı amaa
hani öğlen oldu yoksun ortalıktaa![]()
TGeldim beybi burdayim :)
Ayy tamam bugunku sporuma eklerim onuda :)
Ay biz boyle herseyi yapiyoz da bakalim sonuc ne olacak