Yeni bir baslangic icin bugün basla!

canim sen kpss icinmi calisiyorsun..

tebrik ederim cok iyi vermissin ne zamandan beri verdin..bende bayrama kadar 3-4 vermek istiyorum ama zor gorunuyor:50::50:

Yok canim universite :) en genc benim :)

sunu yaptim canim Get flat, sexy abs with Tiffany Rothe Workouts 5 minute routine - YouTube .. cok yavas hareketler ama guc gerektirecek hareketler, daha da gucleniyor karin, sertlesiyor ;))
ayyy bende sizin kalcalara bayiliyorumm , bende o genis kalca oldugu surece hala kisa kaliyorum, kalcam omuzla orantili ve bacaklar ince ve fit oldummu dahada uzun goruncem insallah,, ayy bide topuk giydigimde hos gorunurrr :52:

tebrikklerrrr bir gun daha spor ile bitti demek ;) :46:

guzel bi uykuyu hak etmissin canimm tebrikler sanada :46::46:

insallah canim.. soguk dusu ihmal etme, selulite iyi geliyor ;))
ayy simdi sen hirs yaptinmi bu hafta kesin eksileri gorursun hem tartida hem olcude.. o yuzden hepimiz yandikkk bu haftanin birincisi belli oldu galiba :34::34:

tebriklerrrrr:46::46::46: ne guzel vermissin canim, yakinda 60lara inersin bu hizla :34:

bul bul bul ekle ekle ekleee :52::34:

vay vay vayyyy diyesim geldi birden canim masallah sende iyi gidiyorsun :34::46: bide vaktim yok diyorsun, bence herkesin kendisine, sagligina gunde ayirabilecegi 1 saati elbette vardir, sende guzel bir orneksin :34:

Ay kiz gaza geldim birden :D yarin cayimi alicam aksamdayemekten once icerim :)

Sporada tam gaz devam ettim mii kim tutar beni ama bu hafta birinci olamam ileride insallah :)

Ayyy bu arada ablamin arkadasi beni gordu ayyy ne kadar cok zayiflamissin dedi ^^ Tabi benim popo havaya kalkti birden :D

veeee aerobik platese yazildim ekimde basliyorum :)

Ayyy incecik olucaaam :D Baska haberim var mii dusuniiim ha dershanede bi kiz cikolata uzatti yok canim diyetteyim dedim kiz ayy senin neren diyette zayifsin zaten felan dedi :D

Kiyafetle oylede ciplakken siskoyum :D
Ay iste oyle kizlar :)

hehheh nerden anladınnn :1::1:

Teşekkür ederimmmm canımcımmm :16:

Başla başlaa hemen sertleşti göbüşümmmm :53:
çokta yandı amaa
:43:

hani öğlen oldu yoksun ortalıktaa:19:

TGeldim beybi burdayim :)

Ayy tamam bugunku sporuma eklerim onuda :)

Ay biz boyle herseyi yapiyoz da bakalim sonuc ne olacak :D

kizlar benden size abla tavsiyesi
sakin "sen zaten zayifsin ki nerene veriyorsun" sozlerine asla kanmayin...
bana o kadar cok dendiki.kendimi bildim bileli kiloyla ugrasirim ve allah omur veridgi surecede ugrasacagim..ya vermeye calistim yada korumaya..en zoru koruma kismi zaten.
o zaten zayifsin sozu beyninize isliyor ve bir sure sonra simarmaya basliyorsunuz ve basladiginiz andaki motivasyon olmuyor..
siz ne olmak,nasil gorunmek istiyorsaniz ona odaklanin ve asla pes etmeyin..elde ettikten sonrada mutlaka koruyun..bana haytimda sadece 2 kisi zayiflamaya basladigim anlarda da gercekci olup "evet aslinda belin kalin,biraz gobek ve simit problemin var.sirtinda genis oldugu iicn kilo alinca cok gorunuyor" dedi.evet bu sozler belki o an duymak istenmeyen seyler ama gercek..ve can acitmak icin soyleyen kisi degil bunlar.onu zaten niyetinden bakisindan anliyorsun karsindaki konuusurken..
canimi acitanda cok oldu.
benim kopma noktam amerikada oldu.oradaki butun arkadaslar benden kiloluydu.ve surekli bana zayif oldugumu soyluyorlardi.e insan iclerinde en zayif oldugu bir toplulukta olunca biraz simariyor..vucudum saldi pogca gibiyim...simdide tr e geldim iclerinde en sismanin ben oldugu bir ortama dustum ve herkeste dogum yapmis :26:o yonden de bahanem kalmadi

kızlar ben geldim daha eve yeni geldim yemek yemiycem dışardaa çook yedim milkshakleler abur cuburlar derken dersten sonra kaçtı biraz şimdi çay içicem anneciğimle sonraa alışverişe çıkıcam sonra ders yatmadanda hareketimi yapıcammmm siz nasılsınız neler yapıyosunuz bakeyim :D

Selam kızlar nasılsınız? iki gündür giremedim baya yazmışsınız maşallah. Dün gece ilk defa denediğim videolar oldu. önce 30 dk lıktı sanırım zumbayla ısındım. Üstüne de toplamda 30 dakikayı geçen kalça,bacak, karın videolarından çalıştım. Hani siz tiffany yaptım diyosunuz ya sürekli. Tiffanny nin bikaç videosu var. Hangisinden bahsediyosunuz? Ben SEXY BACK isimli olanı yaptım. Yediklerime d,kkat ediyorum. Bugün 3 e kadar sadece yulaf kepekli krep ve az yağlı peynir yedim. öğle yemeğinde ise köfte, yoğurt, az mercimek çorbası ve küçük bir adet dolma yedim. akşama sanırım salata yoğurt ve yanında bir miktar proteinim olacak.

Bir haftadır uğraşıyorum ama daha kilomda bir kıpırdanma olmadı ama vücut direnci sanırım hemen kırılmıyor. Yola devam etmekten başka çare yok :37:

bana o kadar cok dendiki.kendimi bildim bileli kiloyla ugrasirim ve allah omur veridgi surecede ugrasacagim..ya vermeye calistim yada korumaya..en zoru koruma kismi zaten.
o zaten zayifsin sozu beyninize isliyor ve bir sure sonra simarmaya basliyorsunuz ve basladiginiz andaki motivasyon olmuyor..
siz ne olmak,nasil gorunmek istiyorsaniz ona odaklanin ve asla pes etmeyin..elde ettikten sonrada mutlaka koruyun..

kesinlikle katılıyorum. İlla başkalarının demesine gerek yok ben kendim de tombişken yaşadığım tüm sıkıntıları o zayıfladığım zamanlarda unutuyorum ve amacıma ulaştığım noktadan sonra hızla düşüşe geçiyorum yani rahat davranıp yemeye devam. Her verilen kilo için en az 10-15 gün yani 10 kilo verdiysek 100 gün civarı herşeyden sakınmamız kilomuzu korumamız lazım. Vücut son üç yılın ortalamasını alıp sürekli oraya doğru çıkma eğiliminde çünkü.

sen zayıfsın zaten lafına siinir oluyorum ya abi benim nerem zayıf ALLAH AŞKINA!!!! 153 boyunda 54 kiloyum yaaaaa
ohcanımadeysin valla haklısın ablacım yaa :(​

merhaba kızlar bugun tam 1 saat egzersiz yaptım ben dee.artık eskisi gibi yorulmuyorum :122: bugün 20 dk karın 30 dk bacak 10 dk da karışıık toplam 200 squat :118:
yarın da sizin önerdiğiniz videoları deniycemm zor karın videosu arıyorum çünkü bugun 20 dk karnı o kdr rahat yaptım ki sanki hiçbişey yapmadımm.....:44:

sen zayıfsın zaten lafına siinir oluyorum ya abi benim nerem zayıf ALLAH AŞKINA!!!! 153 boyunda 54 kiloyum yaaaaa
ohcanımadeysin valla haklısın ablacım yaa :(​

aynen canım ben de o kadar çok duydumkii aslında o kadar zayıf değildim mesela kilo verdim şimdi ama diyetteyim dediğin an insanlar bunu söylüo bnce diyeti bozmak için yapıyolar bunu çok yaşadım ben kızlar arasında oluyo vazgeçirmeye çalışıylar diyetten

[video=youtube;s5ztRTedaT0]http://www.youtube.com/watch?v=s5ztRTedaT0[/video]

bi degisim videosuda ben koyayim.o gobeklerin bu hale gelmesi beni cok sasirtiyor.ya insan slk slk izlemeli acaip gaza geliyor..suan ayagim agrimasa cikip kosacagim 1 saat o kadar

evet bende inanamıyorum acaba benim göbüşümde gidermi ne yaptıgını anlamadım ki ingilizcem pek yok sadece alkol bırakmış ve su mu içmiş???

aynen canım ben de o kadar çok duydumkii aslında o kadar zayıf değildim mesela kilo verdim şimdi ama diyetteyim dediğin an insanlar bunu söylüo bnce diyeti bozmak için yapıyolar bunu çok yaşadım ben kızlar arasında oluyo vazgeçirmeye çalışıylar diyetten
aslında iyi niyetle söylüyorlar ama demesinler şımarıyorummmmmmmm şımarıyoruzzzzzzzzzz :23::23::23:

aslında iyi niyetle söylüyorlar ama demesinler şımarıyorummmmmmmm şımarıyoruzzzzzzzzzz :23::23::23:

canımm emin ol ki hepsi iyi niyetle söylemiyoo.ben çok yaşadım ciddiyim.ben diyetteyim diyince tatlı krizi gelen bensiz boğazından geçmeyen arkadaşlrm oldu :D htta biri vazgeçirmeye çok uğraştı başaramayınca kendi de diyete başladıı...
iyi niyetle söyleyeni de vardır illaki ama sen hepsine güvenmee :d önemli olan aynadaki görüntünü beğenmek herkese kulağı tıkayıp o görüntüye ulaşana kadar devam etmek bence.

Muzeyyenciiiiim rica ederim canım geç gördüm yazını önceden yazmışsın..o video ile çok güzel sonuçlar alanlar var sayfayı bulursam eklerim

4 gözle bekliyorum canımmm :103:

20 dk yuruyus
20 squat (belki gun icinde 20+20 devam ederim)
50 mekik
10 dk fitnessblendr karin bel
10 dk tiffany
5dk twister..

Bide zamanım yok diyosunn :21:
Benden çok spor yapıyosunn
:37:

sunu yaptim canim Get flat, sexy abs with Tiffany Rothe Workouts 5 minute routine - YouTube .. cok yavas hareketler ama guc gerektirecek hareketler, daha da gucleniyor karin, sertlesiyor ;))
ayyy bende sizin kalcalara bayiliyorumm , bende o genis kalca oldugu surece hala kisa kaliyorum, kalcam omuzla orantili ve bacaklar ince ve fit oldummu dahada uzun goruncem insallah,, ayy bide topuk giydigimde hos gorunurrr :52:
guzel bi uykuyu hak etmissin canimm tebrikler sanada :46::46:

Hemen indirip bu akşam deniycem şekerimmmmm :21:
Ayyy bi uyumuşumm bi uyumuşummm sabah zor uyandım
:17:

Bunada bakıyorum hemennnnnnn :111:

Sporada tam gaz devam ettim mii kim tutar beni ama bu hafta birinci olamam ileride insallah :)

Ayyy bu arada ablamin arkadasi beni gordu ayyy ne kadar cok zayiflamissin dedi ^^ Tabi benim popo havaya kalkti birden :D

veeee aerobik platese yazildim ekimde basliyorum :)

Ayyy incecik olucaaam :D Baska haberim var mii dusuniiim ha dershanede bi kiz cikolata uzatti yok canim diyetteyim dedim kiz ayy senin neren diyette zayifsin zaten felan dedi :D

Kiyafetle oylede ciplakken siskoyum :D
Ay iste oyle kizlar :)

Geldim beybi burdayim :)

Ayy tamam bugunku sporuma eklerim onuda :)

Ay biz boyle herseyi yapiyoz da bakalim sonuc ne olacak :D

Sen bu azimle incecik olucan:23:
Bende aynı yerimde sayıcam :43:

Ne güzel herkes zayıfladığını fark edebiliyorrr :16:
Demek ki boşuna değil yaptıklarımız:33:

gelmişsin ama bu seferde ben gitmiştim :59:

siz ne olmak,nasil gorunmek istiyorsaniz ona odaklanin ve asla pes etmeyin..elde ettikten sonrada mutlaka koruyun..bana haytimda sadece 2 kisi zayiflamaya basladigim anlarda da gercekci olup "evet aslinda belin kalin,biraz gobek ve simit problemin var.sirtinda genis oldugu iicn kilo alinca cok gorunuyor" dedi.evet bu sozler belki o an duymak istenmeyen seyler ama gercek..ve can acitmak icin soyleyen kisi degil bunlar.onu zaten niyetinden bakisindan anliyorsun karsindaki konuusurken..
canimi acitanda cok oldu.
benim kopma noktam amerikada oldu.oradaki butun arkadaslar benden kiloluydu.ve surekli bana zayif oldugumu soyluyorlardi.e insan iclerinde en zayif oldugu bir toplulukta olunca biraz simariyor..vucudum saldi pogca gibiyim...simdide tr e geldim iclerinde en sismanin ben oldugu bir ortama dustum ve herkeste dogum yapmis :26:o yonden de bahanem kalmadi

Öyle diyenlere 2 tane geçiresim geliyooo:57:
zayıf olsam zaten diyet yada spor yapmam dimi demek ki ben rahatsızım bu durumdan.:47:
hepsi caydırıcı şeyler :27:

sende bozma moralini canım.
hepimiz burda bu azimle fitt hatunlar olucaz inşallahhh :64:

kızlar ben geldim daha eve yeni geldim yemek yemiycem dışardaa çook yedim milkshakleler abur cuburlar derken dersten sonra kaçtı biraz şimdi çay içicem anneciğimle sonraa alışverişe çıkıcam sonra ders yatmadanda hareketimi yapıcammmm siz nasılsınız neler yapıyosunuz bakeyim :D

Hoş geldin canım :16::16:
Ben bugün çok yoğundum :31:
Pek giremedim
:50:
Abur cuburlar yediim diye bişey okudum sanki :68::68:
Haftanın sonuncusu olda göriyim :125::60::60:

merhaba kızlar bugun tam 1 saat egzersiz yaptım ben dee.artık eskisi gibi yorulmuyorum :122: bugün 20 dk karın 30 dk bacak 10 dk da karışıık toplam 200 squat :118:
yarın da sizin önerdiğiniz videoları deniycemm zor karın videosu arıyorum çünkü bugun 20 dk karnı o kdr rahat yaptım ki sanki hiçbişey yapmadımm.....:44:

Maaşallahhhhhh canımmmcımmm :nazar:
kasların açılmıştır pek zorlanmazsın artık:8:
200 squatsını daha deneme fırsatım olmadı.
en yakın zamanda deniycem :42:

Emilly'nin dün paylaştığı video zorluyor karın kaslarını.:52:
Benim kaslarım da açık olmasına rağmen ciddi ciddi zorlandım hatta bi ara bırakmayı bile düşündüm.
:27:
tavsiye ederim yani :23:

zayıf olsam zaten diyet yada spor yapmam dimi demek ki ben rahatsızım bu durumdan.:47:

Pek giremedim

Benim kaslarım da açık olmasına rağmen ciddi ciddi zorlandım hatta bi ara bırakmayı bile düşündüm.
dene bence o videoyu güzel ben beğeniyorum sonunda da öldürücü darbeyi yapıyoo:41: :D ama belki sen etkilenmezsinn bugün ilk defa sonuna kadar gidebildim ben de.. o karın videosunu da deniycem yarın :124:

dene bence o videoyu güzel ben beğeniyorum sonunda da öldürücü darbeyi yapıyoo:41: :D ama belki sen etkilenmezsinn bugün ilk defa sonuna kadar gidebildim ben de.. o karın videosunu da deniycem yarın :124:

Tamam hadi bu akşam farklı şeyler yapiyimmmm :32:
Yorumlarımı yazarım yine :54:
Dene dene çok iyi
:8:

oh oh masallah :46::46::46::46:
evet bende inanamıyorum acaba benim göbüşümde gidermi ne yaptıgını anlamadım ki ingilizcem pek yok sadece alkol bırakmış ve su mu içmiş???
163 poundla baslamis,alkolu birakmis,cok su icmeye baslamis,prosiyonlarini kucultmus 2 saat arayla ama cok az yiyormus.4-5 ay sonrada bu goruntuye kavusmus tabi sporda yapmis.yalniz son halindeki kilosunu soylememis galiba duyamadim 2 kere dinledim.

Pek giremedim

bugun zaman ayirdikta bakalim yarin ve sonraki gunler ne olacak:26::26::26::26:

canımm emin ol ki hepsi iyi niyetle söylemiyoo.ben çok yaşadım ciddiyim.ben diyetteyim diyince tatlı krizi gelen bensiz boğazından geçmeyen arkadaşlrm oldu :D htta biri vazgeçirmeye çok uğraştı başaramayınca kendi de diyete başladıı...
iyi niyetle söyleyeni de vardır illaki ama sen hepsine güvenmee :d önemli olan aynadaki görüntünü beğenmek herkese kulağı tıkayıp o görüntüye ulaşana kadar devam etmek bence.
ayyy canım sen ver gazı bana verrrr :D
Pek giremedim
eee şeyyyy yok canımmm ne sonuncuuu :D anaaaaaaamm evet olabilrimmm bu aralar bizim veda partilerimiz var çünküüü :(

müzeyyyencim bak ben geldim ama sen yoksun yine :14: ayyy telefonu değiştirsem watsap sapığın olucam dhgshfs :1:

elmaşekerim acaba senlede watsappdan konuşma imkanımız olur mu ki :26: sen yurtdışındasın ya o yüzden soruyorum :26:

ayy müzeyyencim ah bi incelsem vallahi göbek atıcam :21:
Bugün spora kayda aliyle gittim gördü içi rahat etti şapşik 1 yıl boyunca başımın etini yedi :1: sadece kadın olduğunu görünce rahatladı :1:

ayy şimdi ben spor yapiciiiiim :27: müzeyyen bebeğim nasııl oldu baş ağrın :14: :14: Çabuk geçsin başının ağrısı :50:

Back
X