Yeni bir baslangic icin bugün basla!

ay bide adetim ve şişlikle kaç çıkıcam kimm bilirrrrr :D ya onu yemesem gidip bir sürü şey yicem çikolata yedim midem bulanıyo şimdi rahatca ders çalşabilirim :D

:33::33:

Tarçınlı yoğurt denedin mi hiçç :56:
Acıktığın zaman bi dene istersen tadı çok güzell hem tok tutuyor
Biz pampamla yapıyoruz arada
:56:

Spordan sonra kahve iyi geliyomuş ya keşke sendeki etkiyi yapsa bende de :27::27: bugün alıcam türk kahvesi ya da ikisi bir arada..

bende niye o kadar hizli etki ettigini anlamadim zaten:53: ama icimde ne varsa cikiyor midem bombos kaliyor:52:

listeyi mi popoyu mu hangisini beğendin :27:

Ayyyyy inşallahhhhhh :124::124::124::124:

Hak eden kazansın:65::65:
ben bugün kaçamağımı yaptım zaten 2 poğaça yidim sabah sabah :53::53::53:
ama azcıcık yağlıydııı :37:

evet fındkkrdmm :27::27:

evet benim gibii :17::17:
ama şimdiki aklım olsaydıııııııı en kocamanından alırdımm :27::27::27:
hoş yinede memnunum:21:
ya olmasaydııııı elmasekerimle nasıl konuşurdukkk :52::52:

Bende şimdi kahve alıp pampamla içicemm
:37:

demek sende yedinnn aburlari cuburlar :34: pazartesi yine sana ceza geliyor desene :33::33: insallah o yediklerini eritirsin yoksa sana daha cok agir bi ceza verecemmmm :47::47:
ayy ne yapacan kocaman telefonu, kucugude ayni seyler var zaten :34:
aynennn sekerimmm :34::34:

:33::33:

Tarçınlı yoğurt denedin mi hiçç :56:
Acıktığın zaman bi dene istersen tadı çok güzell hem tok tutuyor
Biz pampamla yapıyoruz arada
:56:

ayy iyi fikirmis canim, cikolata yemekten iyimis, hem sabahlari pogaca yiyen biri icin cok zekice bir seymis :33::33::33: hihihihi, seni kizdiramicam herhalde :35::54:

fındıkkurdum bu kız bana benziyo ıcıcık :D

canım bende telefon aldım daha 1 ay bilem olmadı bende blackberry hastalığı var :D blackberry bold aldım çok memnunum hafızası 16 gb

ilk hali mi canım :26: inşallah sonraki hali gibi olursun :16:

cnm samsung telefonlari cok dayanikli, begeniyorum.. esim samsungcu bende nokiaciyim, nokia lumia 925 var bende suan cok memnunum..
kendin ne begeniyorsan onu al canim, ama cabuk ollll.. bak müzosla sohbetimize basladik bile, sen kaldin :)))

kizlarrr dün aksam esim dondurmayla geldi eveee.. bende ona kandim yedim :17: ama söz eritecem onu bugün fitnessda :)))

evet dokunmatikte ve andoridde en iyi samsung gidiyo şu ara . Hıh kıskandım :19: ama bende en geç bu ay sonuna alıcam :44:

Babamın bu ara ödemesi var kartı boşa çıkartsın alıcak bende üstüne gitmiyorum al diye alıcağını biliyo :1:

Ayy alim de grup kuralım watsaptta :3:
Tamam canımm :16:

fndkkrdmmm :33::33::33:
biz başladıkk muhabbete sen geride kaldın sankiii :35::35:
yediklerimizi de birbirimize atıcaz ohh :33::33:

Benim telefonum da samsung çook memnunum s3 mini benimki :21:
hem arada kampanyalarla birlikte güzel indirimlere giriyor.
Yenibosnada istanbul bilişim var canım.
orayı takip et netten.
:34:

Evetttt whatsapp dedikkk :33:
senin gibi bbm miz yok bizim :59:

oluyor canım benim kuzende de var bb o da whatsapp kullanıyor :34:

Bende içicem şu kahveden artıkk :47:

senin o nanik yapan ellerini ve dilini :47: :1: şaka şaka kıyamam ben sanaaaaa :54: ama bende gelicem aranıza sabredin kıskandırmayın beni :20:

takip ederim canım söylediğin iyi oldu ve sanırım karar verdim samsun galaxy win alıcam . Bugün aliyle baktık telefoncu grand değilde wini allırdım ben olsam dedi neden dedim internette çok işin varsa bu daha iyi dedi bunun ekran çözünürlüğü felan daha iyi dedi aralarında fark yok dedi ama bence win dedi . win 900 grand 950 tl ama başka yerlerde daha ucuz olabilir :23:

Bakalım işte hem büyük ekranlı felan bende büyük istiyodum zaten kocaman :52: bu akşam babama bi sorim ne zaman alabiliriz diyim :27:

:17::17::17:
insallah birincimiz sen olursun canimmm, hak eden kazansin, bu haftasonu kimse abur cuburlari yemesin bakkkk doverim haaaaa :4::4: salmiyalim kendimizi hemen :1:

ayy evet neler kaciriyorsun fndigimm :1: (kiskanirsin belkide hemen alirsin telefonu :1:)
ayy telefonunda senin gibi minikmiiii :54:

evet ya bugunde kahve ictim ve 20 dk gecmeden hemen tuvalete kostum yaaa.. 1 kere bile gitmemezlik olmadi su kahveyi ictikten sonra:52::52: harika bisey bu kahve..

Ben yakalarım hemen sizi merak etmeyin :27:
listeyi mi popoyu mu hangisini beğendin :27:

Ayyyyy inşallahhhhhh :124::124::124::124:

Hak eden kazansın:65::65:
ben bugün kaçamağımı yaptım zaten 2 poğaça yidim sabah sabah :53::53::53:
ama azcıcık yağlıydııı :37:

evet fındkkrdmm :27::27:

evet benim gibii :17::17:
ama şimdiki aklım olsaydıııııııı en kocamanından alırdımm :27::27::27:
hoş yinede memnunum:21:
ya olmasaydııııı elmasekerimle nasıl konuşurdukkk :52::52:

Bende şimdi kahve alıp pampamla içicemm
:37:

tamam beeeaaaa gelcem kıskandırmayın beni ağlarım :33:

fındkkrdmn poposunu gördün mü 30 gün yapmıştı miiikemmel olmuş :34:
squatın da canlı örneği o
:46:

Anladım canımm :23:
Hiç boş durmuyosun yaniii :46:
Adetliyken zorlama canım kendini yapabildiğin kadarını yap :34::34:

çikolata mı dedinnnn :64::64::64:

yee yeeee görücem pazrtesi ben senii :27:

elmasekrim bakkkk ne yemişşş
:64::64:

Popom diye söylemiyorum çok hoş oldu :52: ama ali dediki aşkım dedi belin felan şuan ince ya dedi göbeğin var sadece dedi belin ve kalçan arasında orantısızlık olmuş dedi kalçayıda eritmeye bak dedi :26:

sonra baktım haklı bende şu platesle felan incelim elmaşekerim gibi tek sorunum kalçam olsun istiyorum . Azıcık küçülsün ama dolgunluğu aynı kalsın :23:

Şimdi baktım canım demek kii işe yarıyo gayet iyi olmuş,bugün ben de başlıyorum

evet canım squatı şiddetle tavsiye ediyorum ben :51:

kızlarr merhabaa sporumu şimdi bitirdimm biraz geç kalıyorum sankii:19::19: yarın sabah spor bitecekk!! :124:
bugün dee 1 saat spor yaptım toplamda 200 squat yaptım.şimdi de yeşilçayımı içiyorum :69:

kızlarr merhabaa sporumu şimdi bitirdimm biraz geç kalıyorum sankii:19::19: yarın sabah spor bitecekk!! :124:
bugün dee 1 saat spor yaptım toplamda 200 squat yaptım.şimdi de yeşilçayımı içiyorum :51::51:

Ayyy çok yoruldum :122::122:
2 tane tifanny yaptım
100 ün üstünde mekik
50 squat
30 tane de üst bacak iç kısımlar için hareket yaptım..

Akşam da 1 tane ayn yağlar yaparım sanırım..

bende niye o kadar hizli etki ettigini anlamadim zaten:53: ama icimde ne varsa cikiyor midem bombos kaliyor:52:

demek sende yedinnn aburlari cuburlar :34: pazartesi yine sana ceza geliyor desene :33::33: insallah o yediklerini eritirsin yoksa sana daha cok agir bi ceza verecemmmm :47::47:
ayy ne yapacan kocaman telefonu, kucugude ayni seyler var zaten :34:
aynennn sekerimmm :34::34:

ayy iyi fikirmis canim, cikolata yemekten iyimis, hem sabahlari pogaca yiyen biri icin cok zekice bir seymis :33::33::33: hihihihi, seni kizdiramicam herhalde :35::54:

ahahha ben eriticem bu hafta görürsünüz :33:
sabah kötüydüm evden kahvaltı yapmadan çıktım :59:
Aç aç ayakta beklemiyim diye aldım. sıcak sıcak çok güzel koktuu direk daldım içerii :27:
Benden daha ne fikirler çıkarda zorlamıyorum
:111::33:
Oyy ben kızmam ki sana :16:
evet dokunmatikte ve andoridde en iyi samsung gidiyo şu ara . Hıh kıskandım :19: ama bende en geç bu ay sonuna alıcam :44:

Babamın bu ara ödemesi var kartı boşa çıkartsın alıcak bende üstüne gitmiyorum al diye alıcağını biliyo :1:

Ayy alim de grup kuralım watsaptta :3:

senin o nanik yapan ellerini ve dilini :47: :1: şaka şaka kıyamam ben sanaaaaa :54: ama bende gelicem aranıza sabredin kıskandırmayın beni :20:

takip ederim canım söylediğin iyi oldu ve sanırım karar verdim samsun galaxy win alıcam . Bugün aliyle baktık telefoncu grand değilde wini allırdım ben olsam dedi neden dedim internette çok işin varsa bu daha iyi dedi bunun ekran çözünürlüğü felan daha iyi dedi aralarında fark yok dedi ama bence win dedi . win 900 grand 950 tl ama başka yerlerde daha ucuz olabilir :23:

Bakalım işte hem büyük ekranlı felan bende büyük istiyodum zaten kocaman :52: bu akşam babama bi sorim ne zaman alabiliriz diyim :27:

Ben yakalarım hemen sizi merak etmeyin :27:

tamam beeeaaaa gelcem kıskandırmayın beni ağlarım :33:

Popom diye söylemiyorum çok hoş oldu :52: ama ali dediki aşkım dedi belin felan şuan ince ya dedi göbeğin var sadece dedi belin ve kalçan arasında orantısızlık olmuş dedi kalçayıda eritmeye bak dedi :26:

sonra baktım haklı bende şu platesle felan incelim elmaşekerim gibi tek sorunum kalçam olsun istiyorum . Azıcık küçülsün ama dolgunluğu aynı kalsın :23:

evet canım squatı şiddetle tavsiye ediyorum ben :51:

sen o telefonu alana kadar benden sana en büyüğünden nanikkkk :33::33:

şimdi glaxy win e baktım çok hoş bi telefon beğendim, onayladım alabilirsin :34::1:

al da grup yapalımm
:118:

popo için ne yapıcaksan bana da söle tamam mı
:54:

bugün dee 1 saat spor yaptım toplamda 200 squat yaptım.şimdi de yeşilçayımı içiyorum :69:

Maaşallah canımm :46:
200 squatı haala yapamadım. bu akşam söz yapıcam o videoyu :38:

Ayyy çok yoruldum :122::122:
2 tane tifanny yaptım
100 ün üstünde mekik
50 squat
30 tane de üst bacak iç kısımlar için hareket yaptım..

Akşam da 1 tane ayn yağlar yaparım sanırım..

Birr maaşallahta burayaa :nazar: :46:

İç bacak için neler yapıyosun canım.
Benm de iç bacağım yumuşacık
:43:

Aç aç ayakta beklemiyim diye aldım. sıcak sıcak çok güzel koktuu direk daldım içerii :27:

şimdi glaxy win e baktım çok hoş bi telefon beğendim, onayladım alabilirsin :34::1:

al da grup yapalımm

$hqdefault.webp BU şekilde durup,squattaki gibi eğilip kalkıyorum,iç bacağın acıdığını hissedersin zaten canım,bugün başladım buna

al da grup yapalımm

ahahah alacam tamam en kısa zamanda :1: evet güzel işte abbamı kandırim baba indirimdeymiş diyimde alsın bu ay :1: ama bu ara benim dershane parasını ve kartları ödüyo zorlamim :51:

grup mu :53: piki :1: :1: :1: :1:

tamam canım söylerim :54:

bu akşam tüm vücut fitness blender yapıcam dün yapmamıştım. sonra bi bacak videosu buldum onu yapıcam eklicem onuda şimdi aşağıya görürsünüz etkili gibi sanki :26: halim kalırsada slim sixpack yapıcam :32:

sonrada çayımı içip yağlarımın erimesini izlicem :1:

ama önce motivasyon resimleri koyup gaza gelcem :1::1:

[video=youtube;MG69sFM1UIw]http://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw[/video]

En sondakini beğendim çok hoş,kadınlarda çok kas görününce tuhaf geliyo bana seksi ve güzel olmaktan çıkıyor sanki

ilki kötü duruyor ama diğerleri hoş bence :27: bende çok kası yakıştırmıyorum ama bu kadınlarınki normal ilki hariç :44:

kızlarrr
benide alın aranızaa :16:

hoşgeldim canım :16: yarın sabah ölçülerini ve kilonu yazarsan elmaşekerim seni listeye yazacaktır :34: ilk sayfada kuralları felanda oku hangi ölçüler isteniyorsa onları yazarsın buraya sabah :34: aç karnına tartıl ve ölçül ama :31:

ilki kötü duruyor ama diğerleri hoş bence :27: bende çok kası yakıştırmıyorum ama bu kadınlarınki normal ilki hariç :44:

hoşgeldim canım :16: yarın sabah ölçülerini ve kilonu yazarsan elmaşekerim seni listeye yazacaktır :34: ilk sayfada kuralları felanda oku hangi ölçüler isteniyorsa onları yazarsın buraya sabah :34: aç karnına tartıl ve ölçül ama :31:
tamam yarın yazıyorum mutlaka :16:

Back
X