Ay kızlaaar bugün dershane çıkışı sevdiceğimle buluştum sonra ablasına gittik
O kocasından dayak yiyen ablasıda ordaydı . Onunla ilk kez tanıştım bir de çok heyecanlıydım yaa
Ablaları dediki ay sen ne kadar zayıflamışsın felan. Sevdiceğimde beni övüyo alttan alttan
Ay hepsiyle aram iyi sadece kardeşi soğuk bana karşı sanki

ama normalde arada mesajlaşıyoruz felan arada abisini bana soruyo felan ama bizim evlilik konusu açılınca bi soğuk oluyo.
Oda şuan ablasıyla kalıyo ya benim onu istemiceğimi düşünüyo

Bugünde dedi zaten lise bitene kadar dururum sonra çook uzağa gidicem dedi. Üvey annesine kızmış ama ondan böyle dedi.
Sonra biz sevdiceğimle kalktık evine gittiğimiz ablası yolcu ediyodu bizi işte dışarda konuştuk ben dedim ben yanımda kalmasını istiyorum bana arkadaş olur felan dedim ablalarıda farkında istediğimin yani. Allahım bunların üvey anaları yüzünden olay bana patlıyo
Ama dedim ben benimkine ordan ayrılınca o kadınla beni yan yana sakın getirme dedim sevmiyorum zaten gözüm döner ters bişey yaparım dedim. Oda dedi zaten evlenelim babamın evine adım atmıcaz dedi.
Babası çok iyi bi adam ama kadın ne derse onu yapıyo sinir oluyorum . O kadın yüzünden para biriktiremiyoruz alinin maaşı kardeşine ve eve gidiyo.
ayy bi evlensek o kadını ben hizaya sokarım da

herkese iyi gelin muamelesi ona gelince cadaloz olucam
ay ablası bugün beni komşularıylada tanıştırdı gelinimiz felan dedi komşusu ay maşallah ne güzel bi kız dedi

Ayy size bunları anlatmasam rahatlayamıyorum sinirimi paylaşıyorum rahatlıyorum