Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Elmaşekerim ne güzel,orda edindiğin bilgileri bizimle paylaş burda biz de faydalanak :27::27::27:

oldu canim biseyler ogrendikce size burda yazarim ;))

Fındıkurdum maşallah :nazar::nazar::nazar:..bu haftanın en fazla inceleni açık ara sen olursun :42::42::42: tebrikler :46::46::46:
elmaşekerim spor ve kilo incelmesinde de sen birinci olursun herhalde,tebrikler :46::46::46:
müzeyyenciim sen de süpersinnn canımm
hey maşallah..bi de ben biraz daha kilo vereydim daha iyi olacaktı :27::27:

suan oyle gorunuyor ama daha obur kizlarda var, ohcanimadeysincim de yazar insallah bugun, onuda merak ediyorum, guzel spor yapti gecen hafta ;)) dilvincimde yarin yazacakmis zaten.. :34:
ama yinede tesekkur ederim canim ;)) sende fazla verecegin bi kilo olmadigi icin yavas yavas gidiyor :) sabirla giderrrr :34:

Görüyorum canım :27::27:

bende gorebiliyorum canim.. bilgisayardami sorun var acaba??

Ben hâlâ göremiyorum, sanırım profilimde problem var, Mune`ye msj attım ama durum nedir bir fikrim yok henüz..
Profilimde beğenildiğim-beğendiğim msjlar kısmı da yok.. :/

sonundaa yazilarinizi okuyabildim kizlarrrr..

sotille ve katre99e hosgeldin diyim once, ikinizide listeye aldim ;))) biraz gec oldu ama haftasonlari giremiyorum maalesef :(((

sotille - cok guzel inceciksin, yazilarina baktigim kadariyla zaten fit olmak icin geldin, bide kilo almani anliyorum, 46 kilo boyuna gore dusuk geldi banada.. ama senin icin kas yapmak daha kolay olucak cunku yaglarin bizim kadar yogun olmadigi icin kaslarin cabuk gorunecek ;)) hep bol protein yediginde, kiloda hafif bi artisda olur, ama yag olarak degil kas oranin yukselir ;)) bence harika bi program uygulamissin , boyle istikrarli bi sekilde gidersin bizimle ayni yolda ;))

Hoşbuldum diyeyim ben de öncelikle, topic çok güzel, yeni spor mekanım burası nasipse.. :16:
Yaptığım sporlar çabuk etki göstermiyor bende ne yazık ki, belki de tam mevyesini yiyecekken bırakmak zaruriyetinde kaldığımdan..
Fakat bu sefer zaten sınava hazırlanma durumum olduğu için mecburen evde hareket etmek için birşeyler yapmalıyım, bu olsa olsa spor olmalı! (;
Yarın 1 hafta olacak spora başlayalı maşAllah bu sefer istikrarlı gidiyorum hakikaten.. :51:
Bacaklarım sıkılaşıp incelmeli, vücudumda orantısızlık görüyorum çünkü..
Kilo alınca da direkt hoop alta gidince daha bir orantısız oluyor..
Alt tarafı güzel toparlayabilirsem kilo aldığımda da orantıyı sağlayabilirim diye düşünüyorum ne dersiniz? (;

Fndkkrdu
Spor:
Kilo: -0.3
Santim: -22 (bel -5, gobek -4, kalca -5, bacak ikisi toplam -8)

Elmashekerim
Spor: 7 saat
Kilo: -0.8
Santim: -4 (bel -1, gobek -1, bacak ikisi toplam -2)

Muzeyyen3
Spor: 4 saat
Kilo: -0.6
Santim: -12 (gogus -2, bel -2, gobek -1, kalca -1, bacak ikisi toplam -5, kol -1)

Emiily
Santim: -7 (bel -2, gobek -1, bacak ikisi toplam -3, kol -1)

Yalnız ben bacak incelmelerinize bittim! :nazar: :31:
fnddkkrdu ve Muzeyyen3 ne yaptınız bacaklarınıza??? :52:

bendemi sorun var yoksa kimsemi begeni yapamiyor?? :18:

neyse ilk listemizi yapalimm, fit kizlarimiz bildirilerini yaptikca guncellerim ;))
fndkrdummmm cok guzel incelmissin bakiyorum, seni simdiden tebrik ediyorum, bu haftanin en cok incelen kizi olucaksin herhalde ;))

Fndkkrdu
Spor:
Santim: -18 (bel -5, gobek -4, kalca -5, bacak -4)

Elmashekerim
Santim: -3 (bel -1, gobek -1, bacak -1)

ay kendimle gurur duydum şuan :52: ayy hiçde ummuyordum böyle incelceğimi :53: kilodan az vermişim ama incelme olarak çok fazla maşallah diyimde diğer haftalarda böyle verebileyim :32:

Ay ne yalan söylim bu haftanın eni olmak istiyorum :23: seni gördükten sonra bi hırslandım ki sorma senin sayende :16:

Fındıkkurdu 18 cm lik incelmesi bi haftada mı oldu :53::53::53:

canım bende şaşırdım ama sanırım evet :26: tekrar tekrar ölçtüm üstelik :27:

Fndkkrdu
Spor:
Santim: -22 (bel -5, gobek -4, kalca -5, bacak ikisi toplam -8)

Elmashekerim
Santim: -4 (bel -1, gobek -1, bacak ikisi toplam -2)

Muzeyyen3
Kilo: -0.6
Santim: -12 (gogus -2, bel -2, gobek -1, kalca -1, bacak ikisi toplam -5, kol -1)

Emiily
Santim: -3 (bel -2, gobek -1)

kizlar muzeyyencim bacaklarinin olculerini yazdiktan sonra aklima geldi, her iki bacagin incelmesini toplam olarak vermeyi unutmayalim, ben iki bacagimdan da 1er santim verdim, toplam 2 santim oluyor.. fndkkrdum tek bacagindan 4 santim verdi, toplam 8 santim oluyor.. yani toplam 22 santim vermis oluyor bu hafta :))

22 cm :21:

sonundaa yazilarinizi okuyabildim kizlarrrr..

fndkkrdum - aralarda beni ornek olarak gostermissin, gozumden kacmadiiii :****:17::17: artik okadar incelmeden sonra seni ornek alalim bence ;)) superr incelmissin bu hafta, bu ne hirsmis kiz masallah cok iyisiniz bu hafta.. darisi diger haftalarin basina..
haa bide o motivasyon resimleri harikaa, ben kaslarin gorunmesinden yanayim, bence harika gorunuyor bi bayanda, tabi cok abartili olmadigi surece.. :52:
bide kacirmalarimdan bahsetmistin canim coooook haklisin niye kaciriyorum bende anlamiyorum, buraya girmiyorum ya, o yuzden vicdanim rahat oluyor, ama sonra binpisman oluyorum sizleri gorunce ;(( bidaha olmicak desem bile olur biliyorum.. annem cok guzel yemek yapiyor napimmm, benim sucum mu simdiii :18:

ay herkese cevap veremediysem simdiden kusuruma bakmayin, sizde haftasonu yazmayin kardesimmmmmm, bensiz bensiz buralara takiliyorsunuz olucak ismiiiiii :27: dermisimmmm :34:

canım canlı örnek sen varsın bitek napim :1: Olsun azar azar ye annenin yemeklerinden ama aşırıya kaçma yoksa kızarım hııı :45:

Fındıkurdum maşallah :nazar::nazar::nazar:..bu haftanın en fazla inceleni açık ara sen olursun :42::42::42: tebrikler :46::46::46:
elmaşekerim spor ve kilo incelmesinde de sen birinci olursun herhalde,tebrikler :46::46::46:
müzeyyenciim sen de süpersinnn canımm
hey maşallah..bi de ben biraz daha kilo vereydim daha iyi olacaktı :27::27:

ayyy inşallah canııım sende güzel inceliyosun kilon az olduğu için az verebiliyo olabilirsin sıkma sakın canını :34:

Ben hâlâ göremiyorum, sanırım profilimde problem var, Mune`ye msj attım ama durum nedir bir fikrim yok henüz..
Profilimde beğenildiğim-beğendiğim msjlar kısmı da yok.. :/

Hoşbuldum diyeyim ben de öncelikle, topic çok güzel, yeni spor mekanım burası nasipse.. :16:
Yaptığım sporlar çabuk etki göstermiyor bende ne yazık ki, belki de tam mevyesini yiyecekken bırakmak zaruriyetinde kaldığımdan..
Fakat bu sefer zaten sınava hazırlanma durumum olduğu için mecburen evde hareket etmek için birşeyler yapmalıyım, bu olsa olsa spor olmalı! (;
Yarın 1 hafta olacak spora başlayalı maşAllah bu sefer istikrarlı gidiyorum hakikaten.. :51:
Bacaklarım sıkılaşıp incelmeli, vücudumda orantısızlık görüyorum çünkü..
Kilo alınca da direkt hoop alta gidince daha bir orantısız oluyor..
Alt tarafı güzel toparlayabilirsem kilo aldığımda da orantıyı sağlayabilirim diye düşünüyorum ne dersiniz? (;

Yalnız ben bacak incelmelerinize bittim! :nazar: :31:
fnddkkrdu ve Muzeyyen3 ne yaptınız bacaklarınıza??? :52:

bende de "begen" yeri yok canim, galiba silinmis..
insallah bu istikrari surdurursun canim bu sefer.. zaten etkisini hemen goremezsin, bi ayda ancak etkisini gosterir.. ayy bende hemen alttan aliyorum kilolari, bende bayaaa bi orantisizlik var maalesef.. belim ince, kalcam genis :S.. cok kotu gozukuyor malesef.. bide alt tarafi cok zor inceliyor ve sIkIlasiyor, yaglar resmen yapismis, bi turlu gitmiyor.. ama sabrediyoruz iste, bakalim ne zaman pes edip vucudumdan gidecek o karayaglar :52:

ay kendimle gurur duydum şuan :52: ayy hiçde ummuyordum böyle incelceğimi :53: kilodan az vermişim ama incelme olarak çok fazla maşallah diyimde diğer haftalarda böyle verebileyim :32:

Ay ne yalan söylim bu haftanın eni olmak istiyorum :23: seni gördükten sonra bi hırslandım ki sorma senin sayende :16:

canım bende şaşırdım ama sanırım evet :26: tekrar tekrar ölçtüm üstelik :27:

22 cm :21:

canım canlı örnek sen varsın bitek napim :1: Olsun azar azar ye annenin yemeklerinden ama aşırıya kaçma yoksa kızarım hııı :45:

ayyy inşallah canııım sende güzel inceliyosun kilon az olduğu için az verebiliyo olabilirsin sıkma sakın canını :34:

kilo pek bi onemi yok sende canim, senin kilon fazla degil zaten, sadece incelmeye yonel zaten ;)) harika gidiyorsun, masallahh!
evet haklisin canim, azar azar yemem lazim, zaten artik annemlere yemege gitmicem, aslinda manti acacam demisti bana, sonrada yok anne hamurlu seyler yapma sisiyoruz dedim, onun yerine izgara et yapti :)) et zaten az yagli oldugu icin bide protein acisindan zengin oldugu icin yedim, ama biraz daha az yeseydim daha iyi olucaktii.. bidahaki haftaya boyle yersem bana ceza verin :17: yoksa haftasonlari hep boyle gidecek diye korkuyorum :14:

Sottilecim bende ilk sayfada yazan bacak videolarını yaptım sadece :34:

ayy su ilk sayfaya bakim yaaa, bende o videolari yapimmm, benim bacaklar ve ozellikle kalcam gider belki biraz bu hafta ;)))

Ay kızlaaar bugün dershane çıkışı sevdiceğimle buluştum sonra ablasına gittik :27:

O kocasından dayak yiyen ablasıda ordaydı . Onunla ilk kez tanıştım bir de çok heyecanlıydım yaa :30:

Ablaları dediki ay sen ne kadar zayıflamışsın felan. Sevdiceğimde beni övüyo alttan alttan :32:

Ay hepsiyle aram iyi sadece kardeşi soğuk bana karşı sanki :14: ama normalde arada mesajlaşıyoruz felan arada abisini bana soruyo felan ama bizim evlilik konusu açılınca bi soğuk oluyo.

Oda şuan ablasıyla kalıyo ya benim onu istemiceğimi düşünüyo :50: Bugünde dedi zaten lise bitene kadar dururum sonra çook uzağa gidicem dedi. Üvey annesine kızmış ama ondan böyle dedi.

Sonra biz sevdiceğimle kalktık evine gittiğimiz ablası yolcu ediyodu bizi işte dışarda konuştuk ben dedim ben yanımda kalmasını istiyorum bana arkadaş olur felan dedim ablalarıda farkında istediğimin yani. Allahım bunların üvey anaları yüzünden olay bana patlıyo :47:

Ama dedim ben benimkine ordan ayrılınca o kadınla beni yan yana sakın getirme dedim sevmiyorum zaten gözüm döner ters bişey yaparım dedim. Oda dedi zaten evlenelim babamın evine adım atmıcaz dedi. :32:

Babası çok iyi bi adam ama kadın ne derse onu yapıyo sinir oluyorum . O kadın yüzünden para biriktiremiyoruz alinin maaşı kardeşine ve eve gidiyo. :43:

ayy bi evlensek o kadını ben hizaya sokarım da :1::1: herkese iyi gelin muamelesi ona gelince cadaloz olucam :1:

ay ablası bugün beni komşularıylada tanıştırdı gelinimiz felan dedi komşusu ay maşallah ne güzel bi kız dedi :52::52:

Ayy size bunları anlatmasam rahatlayamıyorum sinirimi paylaşıyorum rahatlıyorum :1:

kilo pek bi onemi yok sende canim, senin kilon fazla degil zaten, sadece incelmeye yonel zaten ;)) harika gidiyorsun, masallahh!
evet haklisin canim, azar azar yemem lazim, zaten artik annemlere yemege gitmicem, aslinda manti acacam demisti bana, sonrada yok anne hamurlu seyler yapma sisiyoruz dedim, onun yerine izgara et yapti :)) et zaten az yagli oldugu icin bide protein acisindan zengin oldugu icin yedim, ama biraz daha az yeseydim daha iyi olucaktii.. bidahaki haftaya boyle yersem bana ceza verin :17: yoksa haftasonlari hep boyle gidecek diye korkuyorum :14:

ayy su ilk sayfaya bakim yaaa, bende o videolari yapimmm, benim bacaklar ve ozellikle kalcam gider belki biraz bu hafta ;)))

Müzeyyenle sana ceza vericem :1: az yiyin :1:

Ben benimkine söyledim yedirtme bana diye o yüzden buluştuğumuzda felan en fazla kahve içiyorum başka bişey aldırtmıyorum onun yerine kıyafet al bana diyorum bu kadarda yüzsüzüm :1::1: Oda giydirmeyi seviyo zaten napim :17:

Kızlar bacak için bide bu video var buda çok iyi [video=youtube;MG69sFM1UIw]http://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw[/video]

Sabahtan beri giremiyorum siteye sorun var sanırım bildirim yapıcaktım bende bugün
Umarım yazdıklarım çıkar hala sayfaları göremiyorum

Kilo: 48
Göğüs: 77
Bel: 64
Kalça: 92
Üst bacak: 53

ElmaShekerim beni de eklersen sevinirim

Ay kızlaaar bugün dershane çıkışı sevdiceğimle buluştum sonra ablasına gittik :27:

O kocasından dayak yiyen ablasıda ordaydı . Onunla ilk kez tanıştım bir de çok heyecanlıydım yaa :30:

Ablaları dediki ay sen ne kadar zayıflamışsın felan. Sevdiceğimde beni övüyo alttan alttan :32:

Ay hepsiyle aram iyi sadece kardeşi soğuk bana karşı sanki :14: ama normalde arada mesajlaşıyoruz felan arada abisini bana soruyo felan ama bizim evlilik konusu açılınca bi soğuk oluyo.

Oda şuan ablasıyla kalıyo ya benim onu istemiceğimi düşünüyo :50: Bugünde dedi zaten lise bitene kadar dururum sonra çook uzağa gidicem dedi. Üvey annesine kızmış ama ondan böyle dedi.

Sonra biz sevdiceğimle kalktık evine gittiğimiz ablası yolcu ediyodu bizi işte dışarda konuştuk ben dedim ben yanımda kalmasını istiyorum bana arkadaş olur felan dedim ablalarıda farkında istediğimin yani. Allahım bunların üvey anaları yüzünden olay bana patlıyo :47:

Ama dedim ben benimkine ordan ayrılınca o kadınla beni yan yana sakın getirme dedim sevmiyorum zaten gözüm döner ters bişey yaparım dedim. Oda dedi zaten evlenelim babamın evine adım atmıcaz dedi. :32:

Babası çok iyi bi adam ama kadın ne derse onu yapıyo sinir oluyorum . O kadın yüzünden para biriktiremiyoruz alinin maaşı kardeşine ve eve gidiyo. :43:

ayy bi evlensek o kadını ben hizaya sokarım da :1::1: herkese iyi gelin muamelesi ona gelince cadaloz olucam :1:

ay ablası bugün beni komşularıylada tanıştırdı gelinimiz felan dedi komşusu ay maşallah ne güzel bi kız dedi :52::52:

Ayy size bunları anlatmasam rahatlayamıyorum sinirimi paylaşıyorum rahatlıyorum :1:
Ayy ne güzel sevdiceğini görmüşsün :16:
Bu dershane de iyi oldu sanki :23:

Kardeşi niye soğuk sana :44:
Hem iyi düşün canım sende kalma fikrini.
ilk başlarda güzel gelebilir de,bir süre sonra fikirler değişebilir :26:

popona çaktırmadan çimdik atsaydın :27:
Nazar atmıştır zilli komşular
:1:

Kızlar bacak için bide bu video var buda çok iyi [video=youtube;MG69sFM1UIw]http://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw[/video]

bu kızı hiç sevmiyorum ama videoları güzel :16:

Ayy ne güzel sevdiceğini görmüşsün :16:
Bu dershane de iyi oldu sanki :23:

Kardeşi niye soğuk sana :44:
Hem iyi düşün canım sende kalma fikrini.
ilk başlarda güzel gelebilir de,bir süre sonra fikirler değişebilir :26:

popona çaktırmadan çimdik atsaydın :27:
Nazar atmıştır zilli komşular
:1:

bu kızı hiç sevmiyorum ama videoları güzel :16:

yok kız kardeşi iyi biri hem alim beni ezdirmez kardeşide olsa kalk kendin yap der :1:

ay yok kız hiçde aklıma gelmedi çimdik atmak :1:

dershane vallahi iyi oldu 1 haftadır beraberiz ama dersler başlayınca böyle olmıcak

yok kız kardeşi iyi biri hem alim beni ezdirmez kardeşide olsa kalk kendin yap der :1:

ay yok kız hiçde aklıma gelmedi çimdik atmak :1:

dershane vallahi iyi oldu 1 haftadır beraberiz ama dersler başlayınca böyle olmıcak

O zaman aferin aliye :34:
Bi daha aklında olsun çimdikle kendini :1:

Hem derslerine yüklenirsin hemde aline biraz zaman ayırırsın :34:

Bu arada bu alkalı su mudur nedir hiç güzel değil yaaa
:25::25:

O zaman aferin aliye :34:
Bi daha aklında olsun çimdikle kendini :1:

Hem derslerine yüklenirsin hemde aline biraz zaman ayırırsın :34:

Bu arada bu alkalı su mudur nedir hiç güzel değil yaaa
:25::25:

tamam canım aklımda :1:

ay evet onada zaman ayırıyorum :16:

kız alkali suyu nap biliyon mu ben şimdi öyle yapıyorum :1:

şişenin dibine ( 500 ml ) katıyorum karbonatı bi cimcik sonra azar azar su ekliyorum dolaba atıyorum şuan içiyorum hatta hiiiç karbonat tadı yok ama direk içersen tadı kötü :50:

bide benim dediğim gibi yap akşam 1-2 saat sonra bak tadına çok tatlı oluyo içtikçe içesin geliyo :7:

tamam canım aklımda :1:

ay evet onada zaman ayırıyorum :16:

kız alkali suyu nap biliyon mu ben şimdi öyle yapıyorum :1:

şişenin dibine ( 500 ml ) katıyorum karbonatı bi cimcik sonra azar azar su ekliyorum dolaba atıyorum şuan içiyorum hatta hiiiç karbonat tadı yok ama direk içersen tadı kötü :50:

bide benim dediğim gibi yap akşam 1-2 saat sonra bak tadına çok tatlı oluyo içtikçe içesin geliyo :7:

Zaman ayır tabiiiii :16:

Ben sabah yaptım ve haala tadı çok kötü :(
O yüzden hiç içemiyorum suyu
:50:

Sumo squat yapıyordum ben iç bacağa yüklenmek için; fakat bacağımda ağrılar oluştu maalesef..
Yaptığın türü en doğru şekilde yapmaya çalış canım.. (;

Linki veriyorum hanımlar:
POP Pilates for Beginners Calendar!

Takvimli fotoğrafın altında week 1 - 2 - 3 - 4 diye gidiyor, week 1`den Day 1`e tıklayarak başlayabilirsiniz.. (;
Bu sadece başlangıç programı, bu program bittikten sonra diğerlerini yapabilirsiniz.. (;
Programı atlamaya kalkmayın ama..
Benim kondisyonum çok iyidir ona rağmen kaslarımı alıştırmaya çalışıyorum, pilates biraz da esneme, vücudu esnetme işi.. (;

Bu arada `günaydın` demeyi unuttum..

Hepimize günaydın ve bol sporlu-sağlıklı günler! (:

Canım biz şimdi bunu 4 hafta yapsak sence bi incelme olur mu :31: ben başlıcam bugün buna

kızlarrr merhabaaa internet sorunlarından dolayı anca bağlanabiliyorumm :) sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım :61:
geçen hafta :62:
kilo 57.7
bel 62
kalça 95
popo altı 55
diz üstü 40
bu hafta :62:
kilo 57.1
bel 61
kalça 94
popo altı 55
diz üstü 39.5

kızlar kol da 24 çıktı en kalın yerden ölçmeye çalıştm geçen hafta 25 miş galiba ama aynı yerden mi ölçtüm emin olamaadımm:26::26::26:

kızlarrr merhabaaa internet sorunlarından dolayı anca bağlanabiliyorumm :) sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım :61:
geçen hafta :62:
kilo 57.7
bel 62
kalça 95
popo altı 55
diz üstü 40
bu hafta :62:
kilo 57.1
bel 61
kalça 94
popo altı 55
diz üstü 39.5