Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benimtamam canim sorun degil, sen yarin yazarsin olculerini ve kilonu)
sağol canım benim
ya kızlar bugün konyaya geldim direk evden çantamı aldım bavulumu bıraktım hadiii hemen derse yetiş otobüse ordan çıktık arkadaaaşlarla pasta vs. vs. yemedim sadece filtre kahve içtiiiim :13:
sağol canım benimm ama o filtre kahve fena bozdu beniiyi ki yeememişinnn + lı çıkma sakın![]()
Sabahtan beri giremiyorum siteye sorun var sanırım bildirim yapıcaktım bende bugün
Umarım yazdıklarım çıkar hala sayfaları göremiyorum
Kilo: 48
Göğüs: 77
Bel: 64
Kalça: 92
Üst bacak: 53
ElmaShekerim beni de eklersen sevinirim
kızlarrr merhabaaa internet sorunlarından dolayı anca bağlanabiliyorumm :) sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım
geçen hafta
kilo 57.7
bel 62
kalça 95
popo altı 55
diz üstü 40
bu hafta
kilo 57.1
bel 61
kalça 94
popo altı 55
diz üstü 39.5
kızlar kol da 24 çıktı en kalın yerden ölçmeye çalıştm geçen hafta 25 miş galiba ama aynı yerden mi ölçtüm emin olamaadımm:26::26::26:
Ayy o nasıl bi göbekk maşallah yaaa dümdüz resmennnn 72Eksiklerimi hemen tamamlıyım o zaman
üst kol: 24
göbek: 72 ( 1-2 gün içinde regl olucam biraz şişliğim var)
bir haftadır yürüyüş ve squat yapıyorum ilave olarak arada netten bacak çalıştırma videolarını bir de
ama ilk defa bu gün ölçülerime baktığım için fark var mı bilmiyorum maalesef![]()
Ayy o nasıl bi göbekk maşallah yaaa dümdüz resmennnn 72![]()
ya bir de şiş hali bu regl olucam o yüzden böyle.
çok şükür üst kısımla ilgili bir problemim yok
sorun basenler ve bacak bende![]()
Eksiklerimi hemen tamamlıyım o zaman
üst kol: 24
göbek: 72 ( 1-2 gün içinde regl olucam biraz şişliğim var)
bir haftadır yürüyüş ve squat yapıyorum ilave olarak arada netten bacak çalıştırma videolarını bir de
ama ilk defa bu gün ölçülerime baktığım için fark var mı bilmiyorum maalesef![]()
ne güzel tek bir bölge için uğraşıyorsun![]()
tskler canim, listeye hemen ekledim)
ayyy benim dünyama hos geldinnn,, bende basen ve bacaklardan sikayetciyim( burda onada gözüm bulacaz, hepimiz fit olacaz insallah
) senin gittigin yol dogru zaten, bol yürüyüs, squat ve bacak egzersizleri
)
Ben squat yaptım canım
Birde 1 kaç video denedim hepsi bu canım![]()
Sottilecim bende ilk sayfada yazan bacak videolarını yaptım sadece![]()
bende de "begen" yeri yok canim, galiba silinmis..
insallah bu istikrari surdurursun canim bu sefer.. zaten etkisini hemen goremezsin, bi ayda ancak etkisini gosterir.. ayy bende hemen alttan aliyorum kilolari, bende bayaaa bi orantisizlik var maalesef.. belim ince, kalcam genis :S.. cok kotu gozukuyor malesef.. bide alt tarafi cok zor inceliyor ve sIkIlasiyor, yaglar resmen yapismis, bi turlu gitmiyor.. ama sabrediyoruz iste, bakalim ne zaman pes edip vucudumdan gidecek o karayaglar![]()
Kızlar bacak için bide bu video var buda çok iyi [video=youtube;MG69sFM1UIw]http://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw[/video]
Canım biz şimdi bunu 4 hafta yapsak sence bi incelme olur muben başlıcam bugün buna