Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Kızlar sporumuda yaptııım çayımı da içiceem sonrada bişeyler yicem :27: 1 saat sonra felan ama hafif yicem çünkü saat geç oluyor

tamam canim sorun degil, sen yarin yazarsin olculerini ve kilonu ;))
sağol canım benim :31:
ya kızlar bugün konyaya geldim direk evden çantamı aldım bavulumu bıraktım hadiii hemen derse yetiş otobüse ordan çıktık arkadaaaşlarla pasta vs. vs. yemedim sadece filtre kahve içtiiiim :13:

Allahım bende böyle olmak istiyorummmm :52:

$tumblr_mslsssgGJu1scwrn2o1_1280.webp
$tumblr_mslt4vZqFo1scwrn2o1_1280.webp

$tumblr_msmikkKZL91s3gruqo1_500.webp
$tumblr_msnf0fDnOy1se7rzjo1_500.webp

$tumblr_msnf7wb2pD1se7rzjo1_500.webp

$tumblr_msnfk5E9lF1se7rzjo1_500.webp

$tumblr_mspjvljxPq1scwrn2o1_500.webp

$tumblr_mstomrZFRj1ql72fso1_500.webp

sağol canım benim :31:
ya kızlar bugün konyaya geldim direk evden çantamı aldım bavulumu bıraktım hadiii hemen derse yetiş otobüse ordan çıktık arkadaaaşlarla pasta vs. vs. yemedim sadece filtre kahve içtiiiim :13:

iyi ki yeememişinnn + lı çıkma sakın :54:

Sabahtan beri giremiyorum siteye sorun var sanırım bildirim yapıcaktım bende bugün
Umarım yazdıklarım çıkar hala sayfaları göremiyorum

Kilo: 48
Göğüs: 77
Bel: 64
Kalça: 92
Üst bacak: 53

ElmaShekerim beni de eklersen sevinirim

tamam canim ekliyorum seni ;)) göbek ve üst kolu yazmamissin canim, onuda en kisa zamanda yazarsan, onlarida listeye koyarim;))
hos geldin tekrardan :))

kızlarrr merhabaaa internet sorunlarından dolayı anca bağlanabiliyorumm :) sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım :61:
geçen hafta :62:
kilo 57.7
bel 62
kalça 95
popo altı 55
diz üstü 40
bu hafta :62:
kilo 57.1
bel 61
kalça 94
popo altı 55
diz üstü 39.5

kızlar kol da 24 çıktı en kalın yerden ölçmeye çalıştm geçen hafta 25 miş galiba ama aynı yerden mi ölçtüm emin olamaadımm:26::26::26:

canim tebrikler, yeni olmana ragmen güzel incelmissin :)) diz üstü derken, bacagin en ince yerindenmi ölcüyorsun canim, 39,5 olduguna göre öyle diye tahmin ediyorum?, biz listede üst bacagi ölcüyoruzda.. bide göbegi hic yazmamissin canim?

Listemiz böyle oldu:

Fndkkrdu
Spor:
Kilo: -0.3
Santim: -22 (bel -5, gobek -4, kalca -5, bacak ikisi toplam -8)

Elmashekerim
Spor: 7 saat
Kilo: -0.8
Santim: -4 (bel -1, gobek -1, bacak ikisi toplam -2)

Muzeyyen3
Spor: 4 saat
Kilo: -0.6
Santim: -12 (gogus -2, bel -2, gobek -1, kalca -1, bacak ikisi toplam -5, kol -1)

Emiily
Spor: 4 saat
Kilo: -0.3
Santim: -7 (bel -2, gobek -1, bacak ikisi toplam -3, kol -1)

turklokumum
Spor:
Kilo: -0.6
Santim: -5 (bel -1, kalca -1, bacak toplam 1, kol toplam 2)

Son düzenleme:
kizlarrr fitnessdan eve geldim nihayet.. bugün bodypump yaptik, baya terledim, daha yeni yemegimide yedim, 1 saat bekleyim sonra biraz cardio yapayim :))

bu arada listemizde dilvin ve ohcanimadeysin kaldi, dilvin yarin bildiri yapacak, ohcanimadeysinde anne oldugu icin kesin vakit bulup giremedi buraya, yarina kadar bekliyelim, ENlerimiz yarin belli olur ;))

haa bide anlamadigim bisey var, acaba benim tartimda mi bi bozukluk var acaba,, bugün fitnessda tok karnina tartildim ve tam 60,7 ciktim, yani sabah ki gibi :/ daha fazla cikmam gerekiyordu sonucta okadar su icip yemek yedim :// bence kesin 59lardayim ama evdeki tartida bi problem var :/

ayyy popom nasil agriiiiiiiiiiiii , dün 45 kiloyla "leg press" yaptim galiba onun agrisi, bide bugün bodypumpta 15 kiloyla squat yaptim, suan felaket agriyo :(((

Eksiklerimi hemen tamamlıyım o zaman

üst kol: 24
göbek: 72 ( 1-2 gün içinde regl olucam biraz şişliğim var)

bir haftadır yürüyüş ve squat yapıyorum ilave olarak arada netten bacak çalıştırma videolarını bir de
ama ilk defa bu gün ölçülerime baktığım için fark var mı bilmiyorum maalesef :50:

Son düzenleme:

bir haftadır yürüyüş ve squat yapıyorum ilave olarak arada netten bacak çalıştırma videolarını bir de
ama ilk defa bu gün ölçülerime baktığım için fark var mı bilmiyorum maalesef :50:
Ayy o nasıl bi göbekk maşallah yaaa dümdüz resmennnn 72 :53::53::53:

tskler canim, listeye hemen ekledim ;))

ya bir de şiş hali bu regl olucam o yüzden böyle.
çok şükür üst kısımla ilgili bir problemim yok
sorun basenler ve bacak bende :50:

ayyy benim dünyama hos geldinnn,, bende basen ve bacaklardan sikayetciyim :(( burda onada gözüm bulacaz, hepimiz fit olacaz insallah ;)) senin gittigin yol dogru zaten, bol yürüyüs, squat ve bacak egzersizleri ;))

eveeetttt 10 dk kardiyo ve 10 dk slim & sixpack yaptimmmm :)) toplam 1 saat 20 dk spor yapmis bulunuyorum.. benden bugünlük bukadar kizlarrr..
slim & sixpack süpermis, daha ilk defa deniyorum ama göbek yerine bacak kalca egzersizleri yapmak istiyorum artik :)) alt bölgeme daha yogunluk vereyimki orasi incelir belki ;))

tskler canim, listeye hemen ekledim ;))

ayyy benim dünyama hos geldinnn,, bende basen ve bacaklardan sikayetciyim :(( burda onada gözüm bulacaz, hepimiz fit olacaz insallah ;)) senin gittigin yol dogru zaten, bol yürüyüs, squat ve bacak egzersizleri ;))

teşekkür ederim canım
sorma valla basen bacak resmen takıntı oldu bana
bakalım şuan sadece onları yapıyorum ama squat biraz diz ağrısı yaptı ama devam bırakmıyorum
ayrıca yapabileceğim şeyleri de araştırıyorum

Ewettttt günlük raporum :)
30 dk bisiklet
17 dk bacak videosu (fndkkrdmbugun paylastgn videoydu. Cok iyiymisssss :D )
10 dk tifanny

Squat bacak videosnda oldgu icin yapmadim.
Yapsaydim kesin düşer bayilirdim :D

Toplam 57 dk sporum :)

Simdi protein alip uyuycammm :)
Kocamannnn öpuldunuz :*

Ben squat yaptım canım :17:
Birde 1 kaç video denedim hepsi bu canım :16:

Sottilecim bende ilk sayfada yazan bacak videolarını yaptım sadece :34:

MaşAllah hanımlar:nazar:, darısı bizlere olsun, sımsıkı kalça ve üst bacak istiyorum! (:
Alt baldırlarım taş gibi ama üst bacak sanki vücuduma sonradan eklenmiş hiçç fit değil.. :31:

bende de "begen" yeri yok canim, galiba silinmis..
insallah bu istikrari surdurursun canim bu sefer.. zaten etkisini hemen goremezsin, bi ayda ancak etkisini gosterir.. ayy bende hemen alttan aliyorum kilolari, bende bayaaa bi orantisizlik var maalesef.. belim ince, kalcam genis :S.. cok kotu gozukuyor malesef.. bide alt tarafi cok zor inceliyor ve sIkIlasiyor, yaglar resmen yapismis, bi turlu gitmiyor.. ama sabrediyoruz iste, bakalim ne zaman pes edip vucudumdan gidecek o karayaglar :52:

Zayıfken bile maalesef orantısızlık oluyor..
Bir de hafif basen çıkıntısı olunca bacak boyunu da olduğundan kısa gösteriyor sinir oluyorum..
Onun için de ayrıyeten bir çaba harcayacağım kısmetse.. (;
Bu sefer istikrarlıyım, ölçülerim 1 ay da aynı kalsa devam spora.. (;

Kızlar bacak için bide bu video var buda çok iyi [video=youtube;MG69sFM1UIw]http://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw[/video]

Bu kadının bacaklarına bayılıyorum yaww..
Çok modunda bacakları var bana göre.. (;

Canım biz şimdi bunu 4 hafta yapsak sence bi incelme olur mu :31: ben başlıcam bugün buna

Canım bu 4 haftayı yap sonra diğer programlara geçiceksin, gün yetiremeyeceğin kadar programı var Cassey hatunun.. (;
Sen önce bünyeni bir alıştır esnemelere, gerisi fena halde geliyor videoların-programların merak etme.. (;

ya bir de şiş hali bu regl olucam o yüzden böyle.
çok şükür üst kısımla ilgili bir problemim yok
sorun basenler ve bacak bende :50:

Benim de aynı canım basen-bacak.. :/
Ama bu sefer inadım inat!
İnşAllah halledicem bu kez üst bacakları.. :51:

Back
X