canim eger hic spor yapma aliskanligin yoksa hafif basla derim, yoksa ertesi gunu baya hamlanirsin, oturup kalkmanda zorluk cekersin

) yuruyuslerle baslayabilirsin, pilates baslangic icin ideal bence, sonra vucut alistikca videolar ekleyebilirsin :)) evde yapmak istersen tabi bunlari oneririm, ama eger bi spor salonuna uye olumak istiyorsan, bende gittigim icin daha farkli onerilerde bulunabilirim

)
hemen ekliyorum seni canim

) jillianla basarilar dilerim.. bu sefer aramizda onu bitiren biri ciksinnnn

) gururumuz ol..
ne ozuru canim, bende o yuzden gecen yazmistim, bir anne oldugun icin buraya gelmen daha guctur, sorurumlulugun daha cok tabi.. sen icini rahat tut, reglin bittikten sonra tekrar gel, seni listeden silmedik, daha incelene kadarda silmeyecezz

ayy canim sen bu kilonla utaniyorsan ben napimmm simdi kendimiii, keseyim mi simdi kendimii

50lere dussem kilomu hic takmayacam aslinda, cunku kas yapmak istiyorum ve kas daha agir oldugu icin kilo yuksek cikabiliyor.. ama en azindan 50lerde olayim diyorum :))
canim kisaca soyle aciklayim squatin yararini
Eki Görüntüle 800090
eger degisim gormek isterseniz fndkkrdumu arkadas olarak ekleyip onun degisimi gorebilirsiniz

)
squat popodaki kaslari guclendirdigi icin yuzyuvarlak bi goruntu saglar, daha dik ve sekillendirir yanii

) hepimizde ayni oranda kasimiz var (bayanlarda) o yuzden hepimiz squat-poposu yapabilirizzzz, yeterki isteyelim.. bu islerde devamlilik gerekir, o yuzden gunde 5 dknizi harcayip squatinizi yaparsaniz, bi kac ayda harika bi poponuz olur..
muzos squat programini yapiyor, fnkkrdumda videodakilerini yapiyor sanirim, bende fitnessda agirliklarla squatimi yapiyorum, squatcilar cogalsin bakimm :))