Yeni bir baslangic icin bugün basla!

vay be ne etkili bi gaz vermisim mi desem yoksa senin spor yapmaya bugun gonlun varmis mi desem iyi oldu iyi dimi muzoss :)
var canim agrim baya, 9 gun suruyor ama 5 gun baya iddiali geliyor diyeyim sen anla bunun 3 gunu de agrili :(
ooo cok iyimis 180 :) bana fazla gelebilir ama kilo alayim derken vermeyeyim sonra :) Sottile 50 ile bi hafta devam et bakalim dedi ;)
ooo cok mersk ettim dogrusu fotoyu :79::23:

yapıp yapmama arasında kararsızdım tatlım :44:
senin yazını görüncede utandım :17:
sağoll verdiğin gaz için :16:
hemenn ekliyorum fotoyu
:21::21:

$buttsquats.webp

güzel ne demekkk ya muhteşeemm biz babamla bayılıyoruz canım dene bencee :)
günaydın kızlarrr

kalorisine baktın mı :33::33:

Son düzenleme:
elmaşekerim ben spor listemi düzenledim. Merak eden arkadaşlar içinde videolarınıda yanına ekledim :39:

FNDKKRDU'nun HAFTALIK SPOR LISTESI

Pazartesi: Karın Günü
- Fitness Blender Abs 10 Minute Abs & Obliques Workout - Lean Toned Stomach Workout - YouTube
- Plates

Salı: Bacak Günü
- Victoria Secret bacak genel Legs and Butt Workout: Thigh Thinner - YouTube
- Victoria Secret Bacak
Victoria's Secret Angel Butt Workout - YouTube

Çarşamba: Plates ve Bacak Günü
- plates
- Bacak yağlarını kaybetmek için
Thigh Exercises For Losing Fat - YouTube

Perşembe: Tüm Vücut
- Fitness Blender karın ve bel
Fitness Blender 8 Minute Abs Workout - No Equipment, No Excuses Abs and Obliques - YouTube
-Yoğun karın egzersizi
Intense Full Ab Workout - YouTube- Bacak inceltici video Miley Cyrus Workout: Sexy Legs - YouTube

Cuma: Eglence
- Zumba
https://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo

Cumartesi: Karışık
- Victoria Secret bacak ve karın
Legs and Abs Circuit Workout - YouTube
- 8 dklık karın egzersizi
8 Minutes of Non Stop Ab Exercises - YouTube
- Victoria secret 8 dklık bacak egzersizi
Booty Workout: 8 Minutes To A Firm Butt - YouTube

Pazar:Rest

NOT: Her gün tiffany
https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ

yapıp yapmama arasında kararsızdım tatlım :44:
senin yazını görüncede utandım :17:
sağoll verdiğin gaz için :16:
hemenn ekliyorum fotoyu
:21::21:

Eki Görüntüle 800094

Bu arada günaydınn çıtır hatunlarrrr :3:
Nasılsınız bugünn
:21:

Sana da gunaydin muzosss :21:
Her zaman muzoscum yeter ki ara gaz iste sen:) :79:

solda pörsumus toto, sagda tas gibi popo hey massallah :)
benim popo da anneden sagolsun diktir, zayifim ama bu kadar pörsuk degiliiiiiim :52: zayifim ama totisim 90 cok sukur :79:

Sana da gunaydin muzosss :21:
Her zaman muzoscum yeter ki ara gaz iste sen:) :79:

solda pörsumus toto, sagda tas gibi popo hey massallah :)
benim popo da anneden sagolsun diktir, zayifim ama bu kadar pörsuk degiliiiiiim :52: zayifim ama totisim 90 cok sukur :79:

Oyyyyy kuzularrrr bugun ne güzel burdasınız erkenden :16::16:
Tamam ben ara gazı isterim ara sıra böyle :29:
Evet çok güzel dimiii benimki de dik ama büyük küçültmeye çalışıyorum :27:

Maşşalahh ne güzel tam ölçüsünde fotonu görmek isterizz senin de :54:

elmaşekerim ben spor listemi düzenledim. Merak eden arkadaşlar içinde videolarınıda yanına ekledim :39: FNDKKRDU'nun HAFTALIK SPOR LISTESI

Pazartesi: Karın Günü
- Fitness Blender Abs 10 Minute Abs & Obliques Workout - Lean Toned Stomach Workout - YouTube
- Plates

Salı: Bacak Günü
- Victoria Secret bacak genel Legs and Butt Workout: Thigh Thinner - YouTube
- Victoria Secret Bacak
Victoria's Secret Angel Butt Workout - YouTube

Çarşamba: Plates ve Bacak Günü
- plates
- Bacak yağlarını kaybetmek için
Thigh Exercises For Losing Fat - YouTube

Perşembe: Tüm Vücut
- Fitness Blender karın ve bel
Fitness Blender 8 Minute Abs Workout - No Equipment, No Excuses Abs and Obliques - YouTube
-Yoğun karın egzersizi
Intense Full Ab Workout - YouTube- Bacak inceltici video Miley Cyrus Workout: Sexy Legs - YouTube

Cuma: Eglence
- Zumba
https://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo

Cumartesi: Karışık
- Victoria Secret bacak ve karın
Legs and Abs Circuit Workout - YouTube
- 8 dklık karın egzersizi
8 Minutes of Non Stop Ab Exercises - YouTube
- Victoria secret 8 dklık bacak egzersizi
Booty Workout: 8 Minutes To A Firm Butt - YouTube

Pazar:Rest

NOT: Her gün tiffany
https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ

simdi kopyaladim canim birazdan oraya eklerim :))

Nasılsınız bugünn

ay ayni fotoyu paylasmissin canim kalp kalpe karsiymiss, bende senden hemen once koymustum o fotoyu :16:
iyiyim canimcimm sen nasilsin bakalim??

tamam canim merakla bekliyorum programi :) :79:

ben de regliyim zaten baya agrili geciyor en azindan bugun de boyle gecer, insallah yarina agrim kalmaz ben de baslarim o zaman :79:

tesekkur ederim squat paylasimi icin tekrardan :16:

canım kolların için dambıl alıp kollarını güçlendirebilirsin 3er kiloluk dambıl olabilir .

Crunches yapmanı öneririm yani karın egzersizleri ama yavaş yavaş hızlı bir şekilde değil sana crunches programı vereyim hemen
$30-day-crunch-challenge.webp Crunches programın

$tumblr_mnr4foxO5E1rk61c0o1_500.webp Push-up Programın ( kollarını ve göğüs bölgeni güçşendirir ve kas yaparsın ) Yarım şınav yani. İnternetten bayanlar için şınav pozisyonuna bakarsın şuan anlatamıyorum :1:

Dambıllarlada kol çalışırsın ve ip atla yaklaşık 10 dakika

Squat da yaparsan 3 ay içinde felan gayet fit bi görünüme kavuşursun

( bu arada bu liste fitness hocamın arkadaşıma kilo alması için verdiği listeydi. ve kız cidden kilo aldı ayrıca gerçekten fit bi görünüme kavuştu. yemelerinede dikkat et yağ yapıcı şeyler yeme cips felan sağlık açsıından çok zararlı ve protein tüket mutlaka :34:

canim eger hic spor yapma aliskanligin yoksa hafif basla derim, yoksa ertesi gunu baya hamlanirsin, oturup kalkmanda zorluk cekersin ;)) yuruyuslerle baslayabilirsin, pilates baslangic icin ideal bence, sonra vucut alistikca videolar ekleyebilirsin :)) evde yapmak istersen tabi bunlari oneririm, ama eger bi spor salonuna uye olumak istiyorsan, bende gittigim icin daha farkli onerilerde bulunabilirim ;))

hemen ekliyorum seni canim ;)) jillianla basarilar dilerim.. bu sefer aramizda onu bitiren biri ciksinnnn ;)) gururumuz ol..

ne ozuru canim, bende o yuzden gecen yazmistim, bir anne oldugun icin buraya gelmen daha guctur, sorurumlulugun daha cok tabi.. sen icini rahat tut, reglin bittikten sonra tekrar gel, seni listeden silmedik, daha incelene kadarda silmeyecezz :34::32:

ayy canim sen bu kilonla utaniyorsan ben napimmm simdi kendimiii, keseyim mi simdi kendimii :52: 50lere dussem kilomu hic takmayacam aslinda, cunku kas yapmak istiyorum ve kas daha agir oldugu icin kilo yuksek cikabiliyor.. ama en azindan 50lerde olayim diyorum :))

canim kisaca soyle aciklayim squatin yararini

Eki Görüntüle 800090

eger degisim gormek isterseniz fndkkrdumu arkadas olarak ekleyip onun degisimi gorebilirsiniz ;))
squat popodaki kaslari guclendirdigi icin yuzyuvarlak bi goruntu saglar, daha dik ve sekillendirir yanii ;)) hepimizde ayni oranda kasimiz var (bayanlarda) o yuzden hepimiz squat-poposu yapabilirizzzz, yeterki isteyelim.. bu islerde devamlilik gerekir, o yuzden gunde 5 dknizi harcayip squatinizi yaparsaniz, bi kac ayda harika bi poponuz olur..

muzos squat programini yapiyor, fnkkrdumda videodakilerini yapiyor sanirim, bende fitnessda agirliklarla squatimi yapiyorum, squatcilar cogalsin bakimm :))

evetcanım ben bacak videolarındaki squatları yapıyorum :17:
Nasılsınız bugünn

iyiyim şekerim sen nasılsın :16: ders çalışıyorum evde matematik :47: ama hoşuma gidiyor artık sayılarla uğraşmak :1: anlayınca tabi :1:

Son düzenleme:
Oyyyyy kuzularrrr bugun ne güzel burdasınız erkenden :16::16:
Tamam ben ara gazı isterim ara sıra böyle :29:
Evet çok güzel dimiii benimki de dik ama büyük küçültmeye çalışıyorum :27:

Maşşalahh ne güzel tam ölçüsünde fotonu görmek isterizz senin de :54:

Aslinda 7 de uyandim ben de bizim cok tatli komsunun torunu var anaokuluna basladi ilk gununde ben de gittim gormeniz lazim civil civillar :) yeniden cocuk olasim geldi :)

huuhuuuuuuu muzos kac ki senin totis?

ben 95 olsun istiyorum ama :30: cok degil dimi muzos?? zaten bi totisim kurtariyo beni baska da bisiim yok malesef:(
ama kilo alip vermekte azicik beyaz catlak gorunumu var belli belirsiz gecer mi dersiniz onlar? aslinda ben cok abartiyorum cok cok dikkatli bakmak gerek gormek icin de olsun hepsi gitsin puruzsuz olmak istiyorum miranda kerr gibi hihihii :79:

bi gun 52-53 kilolari gordugumde boydan gorursunuz hihihi yoksa utanirim ben :30:

simdi kopyaladim canim birazdan oraya eklerim :))

ay ayni fotoyu paylasmissin canim kalp kalpe karsiymiss, bende senden hemen once koymustum o fotoyu :16:

teşekkür ederim canımm :16: birde karar verdim push up yapıcam yapabilirsem göğüs için :1:

canım kolların için dambıl alıp kollarını güçlendirebilirsin 3er kiloluk dambıl olabilir .

Crunches yapmanı öneririm yani karın egzersizleri ama yavaş yavaş hızlı bir şekilde değil sana crunches programı vereyim hemen
Eki Görüntüle 800096 Crunches programın

Eki Görüntüle 800097 Push-up Programın ( kollarını ve göğüs bölgeni güçşendirir ve kas yaparsın ) Yarım şınav yani. İnternetten bayanlar için şınav pozisyonuna bakarsın şuan anlatamıyorum :1:

( bu arada bu liste fitness hocamın arkadaşıma kilo alması için verdiği listeydi. ve kız cidden kilo aldı ayrıca gerçekten fit bi görünüme kavuştu. yemelerinede dikkat et yağ yapıcı şeyler yeme cips felan sağlık açsıından çok zararlı ve protein tüket mutlaka.

tesekkur ederim cok ilgilendiniz hepiniz acayip mutlu oldum:):16::16::16::16:

ayyy 52-53 olursam dileyin benden ne dilerseniz ki 50 yi gorsem de ayni sey :):)

findikkurdum agrilarim azalinca basliyim degil mi bu programi baya agrili geciyor da bir de cok geliyor :(

tesekkur ederim cok ilgilendiniz hepiniz acayip mutlu oldum:):16::16::16::16:

ayyy 52-53 olursam dileyin benden ne dilerseniz ki 50 yi gorsem de ayni sey :):)

findikkurdum agrilarim azalinca basliyim degil mi bu programi baya agrili geciyor da bir de cok geliyor :(

reglin bitince başla canım :34: rica ederim ne demek herkes spora başlasın yeter ki :21:

Merhaba hanımlar
Maşallah ya yetişmek zor size vallahi
Sabah yine 30 dk yürüyüş yaptım bir de squatımı tabi

Bi arkadasim bana haftalik egzersiz programi hazirliyo kalca toparlama ve simitlere yonelik isteyen olursa programi paylasabilirim.bu arada bana bi yag karisimi vermisti haftada 1 gun spor yapmadigin gun bu yagla masaj yap cok faydasinj gorursun dedi hakkaten dedigi gibi oldu siz de deneyin.Simdi tam hatirlayamiyorum tekrar sorarim ama aci badem, biberiye ve limon yaglari olmasi lazim.bu arada cok istiyorum ama sanırım squat yapamicam :( sol diz kapagimda problem var o yuzden cok yuklenmek istemiyorum.

Leslie ile 1 mil yürücem şimdi :10::10::10:

Kolay gelsinnn :6::6:

Bu kadarına da pesss doğrusuu içimizden aynı şey geçiyo :16:
yoksa bizzzzzzz :38: kardeşmiyizzzzzzz :16::16:

Bende iyiyim tatlım
Burayı böyle istekli hatunlarla gördükçe daha da iyi oluyorumm :16:

reglin bitince başla canım :34: rica ederim ne demek herkes spora başlasın yeter ki :21:

kendime bilgisayarimda SPOR dosyasi crunches, squat ve push-up fotolarini indirdim, videolarini buldum onlarin linklerini not defterinde karsilarina yazdim :)

peki fundikkurdum bi sorum daha olucak gun gectikce sayiyi arttirmam kilo vermemi saglamaz degil mi?
belli bir sayiya geldigimde (yuksek olmayan) sabitlesem olmaz mi ki:26:

haftanin 6 gunu yapacak miyim spor yani programda oyle gozukuyor ya :)

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar! (:

Nasıl geçiyor gününüz? (;

Birkaçınızı ekledim, topiğin takibini de kolaylaştırıyor o şekilde, profilimde topiğe yazıldığını görünce güdüleniyorum çünkü.. (:

Az sonra sporumu yapacağım ben de, yapınca raporlayacağım.. :31:

Eki Görüntüle 800096 Crunches programın

Eki Görüntüle 800097 Push-up Programın ( kollarını ve göğüs bölgeni güçşendirir ve kas yaparsın ) Yarım şınav yani. İnternetten bayanlar için şınav pozisyonuna bakarsın şuan anlatamıyorum :1:

( bu arada bu liste fitness hocamın arkadaşıma kilo alması için verdiği listeydi. ve kız cidden kilo aldı ayrıca gerçekten fit bi görünüme kavuştu. yemelerinede dikkat et yağ yapıcı şeyler yeme cips felan sağlık açsıından çok zararlı ve protein tüket mutlaka :34:

evetcanım ben bacak videolarındaki squatları yapıyorum :17:

iyiyim şekerim sen nasılsın :16: ders çalışıyorum evde matematik :47: ama hoşuma gidiyor artık sayılarla uğraşmak :1: anlayınca tabi :1:

pushup programini esimde yapiyor, kollari ve gogusu tas gibi olduuu :52: bende fitnessda pushups yapiyorum :)) artik okadar alistimki eskiden 5 tanesini zor yaparken suan 20 tane yapabiliyorum :)) erkek pozisyonunu yapsam 4-5 tane yapabilirim anca :))
hem eger evde dumbellin varsa zumba yaparken her eline bitane al ve zumbani yap ;)) hem yag yakici hem kas yapici olur :))) bunuda antrenorum soylemistii :))

Bi arkadasim bana haftalik egzersiz programi hazirliyo kalca toparlama ve simitlere yonelik isteyen olursa programi paylasabilirim.bu arada bana bi yag karisimi vermisti haftada 1 gun spor yapmadigin gun bu yagla masaj yap cok faydasinj gorursun dedi hakkaten dedigi gibi oldu siz de deneyin.Simdi tam hatirlayamiyorum tekrar sorarim ama aci badem, biberiye ve limon yaglari olmasi lazim.bu arada cok istiyorum ama sanırım squat yapamicam :( sol diz kapagimda problem var o yuzden cok yuklenmek istemiyorum.

canim listeni bizimle paylasmani isterim, belki degisik ve yeni hareketler ogreniriz bizde :)) senin listenden de faydalaniriz yani ;))
hem o yag karisimi daha detayli ogrenip yazarsan sevinirim, arkadasin faydasini gorduyse kesin denerim bende :)))

Kolay gelsinnn :6::6:

Bu kadarına da pesss doğrusuu içimizden aynı şey geçiyo :16:
yoksa bizzzzzzz :38: kardeşmiyizzzzzzz :16::16:

Bende iyiyim tatlım
Burayı böyle istekli hatunlarla gördükçe daha da iyi oluyorumm :16:

ayyy degiliz belki ama kardesmiscesine cok isindim sana canimm :16::16: fndkkrdum icinde aynisi gecerlii:16: sonucta birbirimizi 6 aydir taniyoruz, icimizi disimizi biliyoruz artik :)))

kendime bilgisayarimda SPOR dosyasi crunches, squat ve push-up fotolarini indirdim, videolarini buldum onlarin linklerini not defterinde karsilarina yazdim :)

peki fundikkurdum bi sorum daha olucak gun gectikce sayiyi arttirmam kilo vermemi saglamaz degil mi?
belli bir sayiya geldigimde (yuksek olmayan) sabitlesem olmaz mi ki:26:

Fındıkkurdu ne der bilmiyorum ama bence olmaz:16:

Şöyle düşün, body builderlerda (Arnold amca gibi) spor yapıyorlar, bizim gibi incelmek isteyenlerde ama emin ol vucut yapmaya calısanlar incelmeye calısanlardan cok cok daha fazla spor yapıyorlar ve ona göre besleniyorlar.

Öncelikle spor zayıflatır ya da kilo aldırır diye bir şey yok. Kilo aldıran da verdiren de yediklerimiz. Spor sadece bu alıp verdiklerimizin nasıl bir şekilde oldugunu etkiler. Zayıflamak isteyen de kilo almak isteyen de spordan sonra protein argırlıklı beslenmeli cunku KAS olusturmak istiyoruz var olan kasları yıkmak degil. Spor yaparken beslenmemize dikkat etmezsek, zayıflamak isteyen bir insan mevcut yeme şeklini koruyarak birazcık sıkılaşır ağırlık olarak belki 1-2 kilo kaybeder (günlük yaktığı kalori miktarı artığı için) ama spor yapmak acıktıran bir eylem olduğu için daha çok yeyip kilo bile alabilir :)

Aynı şekilde kilo almak isteyen kişi de eğer yeme düzenini değiştirmeyip spor yaparken de aynı şekilde yemek yerse sadece vucudundaki yağlar kasa dönüşür, vucudu şekillenir fakat ağırlık olarak yaktığı kalori arttığı için zayıflayabilir bile.

Zayıf insanlara spor yaparlarsa kilo alacaklarının söylenmesi temelde sporun iştah açıcı bir eylem olmasıdır. Kalori harcadığınız için daha çok yemek yemek istersiniz :56:

Özetle ideal vucudunuz ve kilonuz icin 3 temel şey çok önemlidir;

1 Beslenmeniz
2 Spor
3 Su

Yeteri kadar su içmezseniz vücusunuz ödem yapar yani anlamsız bir şekilde şişer bu da ister zayıflamaya çalışın ister kilo almaya her şekilde bizi mutsuz eder :)

Beslenmede de temel olarak her besinden yeteri kadar almaya dikkat etmek gerek ama özellikle proteine ağırlık vermekte fayda var :15:

Back
X