Yeni bir baslangic icin bugün basla!

bu kardio ne kadar zormuş yaaa...öldümmmmmmmmmmm.
benim ilk günüm ama yazırum şimdidien..10 dk karın bölgesi çalıştım...
tekrar 10 dk göbek bölgesi yağ eritici hareket çalıştım...
10 dakikada cardio ..şimdi dikkatli ve hafif bir kahvaltı ev işi ve ardından hemen yürüyüş..kızımıda kanguruya takıp onun ağırlığıyla yürürümmü tamamdır sanırım...:32::32::32::32::32::32:

gunaydinnnnnnn citirlarimmm, hayirli cumalarrr, nasilsiniz bakim???

masallah yaaa ne cok yazmissinizzzzz, daha okumadan sizlere yazayim dedim.. dun gelemedim ama sporumu yaptim, fitnessda zumba vardii ona katildimmmm :)))) saat 19da bitti eve geldim saat 19:30 gibi sonra bi baktimkiii dun aksamdan hazirladigim TAMMMMMMM 1 buyuk tencere taze fasulye yemegim bitmisss.. guya eve gec gelecegim icin bi gun oncesinden yapayim demistim, bide esim oglen ise gittigi icin yer diyerekten yaptim ama ne biliiiim 1,5 kiloluk fasulye bi oturusta bitsin :53: ayy bide utanacagina bide demesinmi "bana yiyecegini soylemedinki, soyleseydin birakirdim, ben sandimki sen rejimdesin yemezsin diye tencereyi bitirdim" ayyyy diyetteyim diye ac kalacam sankiiiii, onun diyet anlayisi bu:52: zaten yemegi cok az yag atmistim..
ayyy bide dediki "yemek cok guzeldi ellerine saglik ama cokmu yag attin midem agriyor", hahahahha 1,5-2 kiloluk yemegi yedii sonra suclusu ben ciktimmmm:1:
neyse bende hemen kendime muzosumun verdigi fikirle melemen yaptim, yaninada dunden hazirladigim cacigi yedim.. sonrada esimin dagittigi seyleri toplamakla vaktim gecti, esimde sonra eve gelince haliyle giremedim buraya..
canım valla bi kaç gündür bende giremiyorum maşşallah kızlar iyi kaynaşmış bende okuyamadım daha :D
eşinize ve size çok güldüm Allah neşenizi bozmasın :D
dün ben sporumu yapamadım yaa haftada tam olarak sporumu 3-4 gün yapıyorum diyer günler hiç halim kalmıyoo :(

Basen yapılı insanlarda o çıkıntı oluyor, bende de var biraz..
Sıkılaşmak için uğraşıyorum o sebepten.. (;
Bazılarının umrunda olmuyor canım bu tür şeyler.. (:
Msj sayını doldur da bakalım, kendi kafanda biraz büyütmüşsün gibi geliyor, istikrarlı sporla inan yapılabilir..
Jillian michaels inanılmaz bir görüntüdeyken nasıl bir hale ulaştı.. (;
Kadın şuan spor eğitmenliği yapıyor.. (:
1276716597_jillian-1.jpg

jillian-michaels-02-bikni.jpg

Üstteki fotoğraftan bacaklarının değişimini hayretle görebilirsin.. (;

aman allahimmmmm o eski haliiii neymis oyleeeeee:53: ne kadar surede bu hale gelmis acaba:44: ayy simdiiki hali taaaammm benim olmak istedigim hal iste!!

Ama ben bu saatlerde acıkıyorum... Bu arada burda saat 6-ya geliyor...
Dün de acıkmıştım yoğurt yedim, şimdi de yedim...
Öğlenden sonra 2 havuç yedim yarım litre kadar su içtim, 1 bardak limonlu çay içtim ve şimdi de yoğurt yedim... :56:

canim sen nerde kaliyorsun? burda saat 6ya geliyor dedigin icin sordum :))

Bende şuan ödem de olabilir reglden dolayı, ölçümlerde nasıl çıkarım ki acep.. :/
Umarım hepimiz fit olabiliriz canım gönlümüze göre.. :31:
İlk kez bu kadar istikrarlı spor yapıyorum, spor salonlarına gitmemin dışında tabii.. (:
Reglimin ilk 2 günü yapmam ama sonrasında yaparım sanırım, ara verirsem toparlayamayabilirim, biliyorum kendimi.. :17:

ayy bende tahminime gore pazartesi regl olucam, her pazartesi oldugum icin felaket sisiyorumm bennn :((( pazartesi gunu kimse benden umitli olmasin, kesinnn fazla cikacamm siskinlikten :50:

selam guzel hanimlar:16::16:

ben topiginizi bir bucuk haftadir takip ediyorum cok hosuma gitti istekli olmaniza iradenize hayran kaldim ve bende katilmaya karar verdim:21::21:

benim hem Kilo vermem Hemde SIKIlasmam lazim iki aydir spor yapiyorum 10 Kilo verdim geri kalan kilomuda sizinle vermek istiyorum

tabii beni araniza alirsaniz :17::17:

ayy burasi herkese acik canimmm, oyle azimli bi bayana herzaman ihtiyacimiz var.. masallah 10 kilo gitmis, geri kalaninida o azimle ve bizim citir hatunlarin verdigi gazla verirsin diye dusunuyorum :))
hos geldin aramiza ;)):42:

Kızlar merhaba :3:
en aktif topik burası sanırım size bir sorum olacaktı :21:
düşük bel pantolon giymekten oluşan o çöküntü egzersizle geçer mi :31:geçerse nasıl geçer? hangi egzersizle?
zayıf olmama ragmen(1.80 boy, 55 kiloyum) o çöküntü yüzünden simit bölgem yağlı vıcık vıcıkmış gibi duruyor ne yapmalı ne etmeli :5:bayadır düşük bel giymeyi bıraktım ama orası tamamen düzelmez mi acaba
tiffany'nin videosunu ve squat programını bir süre yapmıştım yeniden başlıcam. tiffany dışında bahsettiğim bölge için ne yapmalı
umarım anlatabilmişimdir :17:

canim ben dusuk bel pantolon giymiyorum artik o sebepten dolayi, tam 1 senedir giymiyorum, ne kadar zayif olsanda eger orda yag birikimi varsa o yaglar dusuk belpantolonun yaptigi baskidan dolayi bir yerde toplanir ve bizim deyimimizle simit gibi kaliyor.. aslinda zayiflikla alakasi yok, o bolgede eger yag varsa kac kiloda olursan ol orada oyle birikir.. sen spor yaparak orayi eritirsin ama biraktiginda yine olusur, hem cok hamurlu seyler yiyorsan direk (kilo almasan bile) oraya yapisiyor..
ben dusuk bel pantolonu biraktiktan sonra yaglar yavas yavas dagilmaya basladi, ve eritmesi daha kolay oldu, iz kalmiyordu en azindan :))

kilo..73
göbek 102
göğüs 102-allahtan emziriyorum-
bel 94
kalça 107
üst kol 32
üst bacak 59
ne dersiniz hanımlar sizce umut varmı :31:
aslında ben buraya daha öncede uğramıştım ama tatile çıkıcağım için başlayamamıştım maalesef...ben şimdi bi yerden başlıyorum burayada yazdıklarıma umarım duyarlı olursunuz...gerçi aranızdaki en kilolu benim ama güzel motivasyon ve düzgün beslenme ,spor ve sizlerin desteğiyle başarıcağınma inanıyorum...

canimm hosgeldinnnn, umutmu?? 100 kilo verenler var canim, sende fena degilsin yanii ;))
bak benim ilk basladigim olculerimi yazayim, belki biraz umutlanirsin..

kilo 75.3
gogus 95
bel 80
gobek 98
kalca 113
ust bacak 68
kol 34

bu olculerden bu duruma kadar gelmissem herkes yapar:1:

10 dakikada cardio ..şimdi dikkatli ve hafif bir kahvaltı ev işi ve ardından hemen yürüyüş..kızımıda kanguruya takıp onun ağırlığıyla yürürümmü tamamdır sanırım...:32::32::32::32::32::32:

ohhh ne guzel yapmissin sporunu canim tebrik ederimmm ;)) senin olculerini vakit buldugumda eklerim, suan isteyim, zar zor yazmaya vaktim oluyor

canim ben dusuk bel pantolon giymiyorum artik o sebepten dolayi, tam 1 senedir giymiyorum, ne kadar zayif olsanda eger orda yag birikimi varsa o yaglar dusuk belpantolonun yaptigi baskidan dolayi bir yerde toplanir ve bizim deyimimizle simit gibi kaliyor.. aslinda zayiflikla alakasi yok, o bolgede eger yag varsa kac kiloda olursan ol orada oyle birikir.. sen spor yaparak orayi eritirsin ama biraktiginda yine olusur, hem cok hamurlu seyler yiyorsan direk (kilo almasan bile) oraya yapisiyor..
ben dusuk bel pantolonu biraktiktan sonra yaglar yavas yavas dagilmaya basladi, ve eritmesi daha kolay oldu, iz kalmiyordu en azindan :))
hamur işi dedin kalbimden vurdun :)))
hayat boyu tiffany yapıcam desene :31:
düşük bel iç çamaşırı bile almıyorum artık evde dışarda sürekli kontrol ediyorum takıntı oldu
teşekkür ederim cevabın için :54:

ayy burasi herkese acik canimmm, oyle azimli bi bayana herzaman ihtiyacimiz var.. masallah 10 kilo gitmis, geri kalaninida o azimle ve bizim citir hatunlarin verdigi gazla verirsin diye dusunuyorum :))

hosbulduk canim tesekkur ederim hic bu zamana Kadar azimli olmadiydim bir bucuk ayda 6 7 Kilo vermek istiyorum turkiyeye tatile gidecegim insallah Burda sizinle verecegim hergun en az 1 bucuk Saat spor yapiyorum oglumdan vakit buldukca en buyuk sorunum gobek

gobek icin en etkiliyici Video gosterirseniz sevinirim:16:

buarada olculerimi pazartesi yazarim ozaman biraz daha incelinim belki:37:

Kızlarrrrr...
Tatlı krizi sizde de var mı ?
Benim her yemekten sonra çay keyfim vardı ve tabii ki, çay yalnız olmazdı..
Yanında pasta, bisküvi, çikolata ve s. gibi şeyler mutlaka olurdu.. (Yazınca bile canım çektiiii :52:)
Yanii yemezsem kendimi kötü hissediyordum..
Şimdi hiç tatlı bişey yemiyorum, ufak şeker bile...
Dün biraz iyiydim ama bu gün daha fazla tatlı istiyorum ve şu an krizim gelmiş durumda. . . :52::52::52:
Böyle olupta bu durumu nasıl atlatırım bilen var mı ?

Tatlı krizi için bana diyetisyenim sunu önerdi, genelde yemekelrden sonra bir çay bardağı süte biraz tarçın serpip karıştır yanında da 5 kuru erik ve ya 3 hurma ye buyuk oranda bastırıyor, cok cok dayanamadıgın noktada 1-2 tane kırma (kücük kare yani)bitter cikolata ye ama bitter olsun ya da illaki bir tatlı olacaksa kendine bir ödül verdiysen diyetinde sütlü tatlı ye :56:

aman allahimmmmm o eski haliiii neymis oyleeeeee:53: ne kadar surede bu hale gelmis acaba:44: ayy simdiiki hali taaaammm benim olmak istedigim hal iste!!

ayy bende tahminime gore pazartesi regl olucam, her pazartesi oldugum icin felaket sisiyorumm bennn :((( pazartesi gunu kimse benden umitli olmasin, kesinnn fazla cikacamm siskinlikten :50:

Benim alt tarafı atın jillianın bacakları takın, çok fit yaa.. (:

Benim kiloya bile yansıdı, birkaç gün önce tok karna 45küsür çıktım, şuan aç karna 46,3 çıkıyorum.. (:
Pazartesiye biraz azalır sanırım ödem.. (;
Reglim bitince birden kiloda düşüş olacak o kötü.. :/
Senin kötü olmuş ama tam denk gelmesi..
Benim de pazartesi için pek bir beklentim yok, sonraki pazartesi vurgun yapacağım nasipse.. :51:

Pilates 12.günden 1 video yaptım, gerisi full karındı, benim karın artık kasa bağlıyor, o sebepten ABS günlerini yapmayacağım..
13.günü tamamen yaptım..
Toplamda 50 dakikalık spor check.. :51:

Yarın ve sonraki gün rest ilan edeceğim mecburen.. :31:

vicdanım hiç rahat değilll :14: dün şehir dışından arkadaşın sevgilisi gelmiş diye 2 çift dışarı çıktık çin lokantasına bir set yemek yedimmm neyseki balık ve et üzerine ağırlıklıydı ama dışarı cıkınca spor da yapamadım:17: neyse ki dün öğlen yarı msaat yürümüştüm hiç yoktan iyidir..

Bugün spor çantamı yanıma aldım akşam tekrar salona gidicem artı jillian yapıcam dünün acısını çıkartmak gerek:47:

Günaydın kızlarrr üstümde bi agirlik var cok tembelim 2 gundur yuruyusede gidemedim amaaa 200 havada pedal 100 de ip iyi basladim yine bu sabah :1: havada pedal isi kesinlikle bacaklari inceltir gibi geliyo.oglenden sonrada crunch,squat ve 200 pedalla bugunu kapatirim boyle yetersiz mi sizce bilemedim:5:

İstediğim moda ulaşınca ben de pedal çevireyim bari.. (;
Sen tecrübelerini paylaşmayı unutma kuzum.. (:

evet canim annemin cok istikrarlidir bu konuda sagligina dikkat etmek zorunda kullandugu ilacin ne kadar zarari oldugunun da farkinda..
canim sikilasir dur hemen olmaz ki uzun suredir yapan biri olarak senin daha iyi bilmen gerek canim :)
Kasidim canim hihi :79:
Canim hormon testi yaptirdim daha 1 ay olmadi, bi sikinti cikmadi fakat tiroid sinirda dedi simdilik bi sikinti yok ama belki yakalayamiyoruzdur gizli olabilir dedi tiraiod, onun icin antikor testi ve ultrason olabilir dedi simdi onun icin sira alip gitmem gerek aslinda da hastanelerden nefret ediyorum :(
Guzel yerim canim aslinda mesela demin bir tabak patlican musakka, bi tabak bulgur pilavi, 3 dilim ekmek, 1 bucuk bardak limonata, ustune de bir kase kavun yedim geldim :)
Ama kafamda bi sikinti varsa ne kadar yesem de yaramiyor malesef :(

Tatlım, benim çok sayıda nodülüm var ama kilo alıp vermemde bir sıkıntı yok şükür, hormonlarım da normal düzeyde..
Ultrason da çektir derim, umarım sağlıksal bir sorunun yoktur.. (;
İçin rahatlar hiç olmazsa..

hosbulduk canim tesekkur ederim hic bu zamana Kadar azimli olmadiydim bir bucuk ayda 6 7 Kilo vermek istiyorum turkiyeye tatile gidecegim insallah Burda sizinle verecegim hergun en az 1 bucuk Saat spor yapiyorum oglumdan vakit buldukca en buyuk sorunum gobek

gobek icin en etkiliyici Video gosterirseniz sevinirim:16:

buarada olculerimi pazartesi yazarim ozaman biraz daha incelinim belki:37:

nerde yasiyorsun canim? sende benim gibi gurbeticisin galiba ?
gobek icin fndkkrdum cok guzel videolar biliyor, o gobegini bayyaaaa bi erittii :)) geldiginde yardimci olacaktir, hem burda bilgili bayanlarimiz var kesinlikle yardimci olur.. benim en cok fayda gordugum video tiffanydir, yanyaglari yani simit bolgesine cook etkili bi video, yapan kisi memnun kaliyor diyebilirim ;)) ilk sayfada linki var, bi bak istersen
tamam canim olculerini bekliyorum ;))

Benim alt tarafı atın jillianın bacakları takın, çok fit yaa.. (:

Benim kiloya bile yansıdı, birkaç gün önce tok karna 45küsür çıktım, şuan aç karna 46,3 çıkıyorum.. (:
Pazartesiye biraz azalır sanırım ödem.. (;
Reglim bitince birden kiloda düşüş olacak o kötü.. :/
Senin kötü olmuş ama tam denk gelmesi..
Benim de pazartesi için pek bir beklentim yok, sonraki pazartesi vurgun yapacağım nasipse.. :51:

ayy bende ya artis olur yada ayni kiloda kalirim bu hafta :((
neyseki geldigi gibide gidecek, :))

oh oh burasi cosmus kalabaliklasmis masallah.
ben dunun raporunu vereyim.bugun de yapacagim insallah daha okuldan yeni geldik ve ev harman yeri gibi :(((

10 dk karin videosu
10 dk tiffany
20 dk yuruys
10 dk bel inceltme
30 squat
5 dk twister..

yuryusu arttirip karina cok yonelmem lazim bide su bogazima dur demem lazim :(

oh oh burasi cosmus kalabaliklasmis masallah.
ben dunun raporunu vereyim.bugun de yapacagim insallah daha okuldan yeni geldik ve ev harman yeri gibi :(((

10 dk karin videosu
10 dk tiffany
20 dk yuruys
10 dk bel inceltme
30 squat
5 dk twister..

yuryusu arttirip karina cok yonelmem lazim bide su bogazima dur demem lazim :(
Twister gercekten etkili miiiii :3:

Tatlım, benim çok sayıda nodülüm var ama kilo alıp vermemde bir sıkıntı yok şükür, hormonlarım da normal düzeyde..
Ultrason da çektir derim, umarım sağlıksal bir sorunun yoktur.. (;
İçin rahatlar hiç olmazsa..

insallah canim :)
sana da gecmis olmus canim..

Egzersizlerimde ilk gunumu basariyla sonuclandirdim :)

20 crunch
5 push up
50 squat
20 kez corabi lastik gibi yapip ayaklarima gecirdim kollarimla kendime dogru cektim sirt ustu yatarak
20 kez de ip atladim

en cok squatla, ip atlamada yoruldum.
ustune 1 koca tabak tepeleme haslanmis nohut yedim :79:
acikmaya da basladim bi yandan ogle yemegi bekle beni :):))

canım kardıyo olarak ne yapıyosun ?

Back
X