Günaydın kızlarrr üstümde bi agirlik var cok tembelim 2 gundur yuruyusede gidemedim amaaa 200 havada pedal 100 de ip iyi basladim yine bu sabahhavada pedal isi kesinlikle bacaklari inceltir gibi geliyo.oglenden sonrada crunch,squat ve 200 pedalla bugunu kapatirim boyle yetersiz mi sizce bilemedim
![]()
Havada nasıl yapıyorsun bu pedal işini :26:
Bende her akşam 30 dk bisiklet sürüyorum aynı şey mi acaba

Üst bacağı eritiyosa havada pedalı bende deniyim

gunaydinnnnnnn citirlarimmm, hayirli cumalarrr, nasilsiniz bakim???
masallah yaaa ne cok yazmissinizzzzz, daha okumadan sizlere yazayim dedim.. dun gelemedim ama sporumu yaptim, fitnessda zumba vardii ona katildimmmm :)))) saat 19da bitti eve geldim saat 19:30 gibi sonra bi baktimkiii dun aksamdan hazirladigim TAMMMMMMM 1 buyuk tencere taze fasulye yemegim bitmisss.. guya eve gec gelecegim icin bi gun oncesinden yapayim demistim, bide esim oglen ise gittigi icin yer diyerekten yaptim ama ne biliiiim 1,5 kiloluk fasulye bi oturusta bitsinayy bide utanacagina bide demesinmi "bana yiyecegini soylemedinki, soyleseydin birakirdim, ben sandimki sen rejimdesin yemezsin diye tencereyi bitirdim" ayyyy diyetteyim diye ac kalacam sankiiiii, onun diyet anlayisi bu
zaten yemegi cok az yag atmistim..
ayyy bide dediki "yemek cok guzeldi ellerine saglik ama cokmu yag attin midem agriyor", hahahahha 1,5-2 kiloluk yemegi yedii sonra suclusu ben ciktimmmm![]()
neyse bende hemen kendime muzosumun verdigi fikirle melemen yaptim, yaninada dunden hazirladigim cacigi yedim.. sonrada esimin dagittigi seyleri toplamakla vaktim gecti, esimde sonra eve gelince haliyle giremedim buraya..
Eşinin cevaplarına çok güldüm

Melemenle doydun mu peki canımcımmmm hiç sormak gelmedi aklıma

Egzersizlerimde ilk gunumu basariyla sonuclandirdim :)
20 crunch
5 push up
50 squat
20 kez corabi lastik gibi yapip ayaklarima gecirdim kollarimla kendime dogru cektim sirt ustu yatarak
20 kez de ip atladim
en cok squatla, ip atlamada yoruldum.
ustune 1 koca tabak tepeleme haslanmis nohut yedim :79:
acikmaya da basladim bi yandan ogle yemegi bekle beni :):))
20 crunch
5 push up
Tatlım bunlar hangi bölge için :26: