- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydinnnnnnn citirlarimmm, hayirli cumalarrr, nasilsiniz bakim???
masallah yaaa ne cok yazmissinizzzzz, daha okumadan sizlere yazayim dedim.. dun gelemedim ama sporumu yaptim, fitnessda zumba vardii ona katildimmmm :)))) saat 19da bitti eve geldim saat 19:30 gibi sonra bi baktimkiii dun aksamdan hazirladigim TAMMMMMMM 1 buyuk tencere taze fasulye yemegim bitmisss.. guya eve gec gelecegim icin bi gun oncesinden yapayim demistim, bide esim oglen ise gittigi icin yer diyerekten yaptim ama ne biliiiim 1,5 kiloluk fasulye bi oturusta bitsinayy bide utanacagina bide demesinmi "bana yiyecegini soylemedinki, soyleseydin birakirdim, ben sandimki sen rejimdesin yemezsin diye tencereyi bitirdim" ayyyy diyetteyim diye ac kalacam sankiiiii, onun diyet anlayisi bu
zaten yemegi cok az yag atmistim..
ayyy bide dediki "yemek cok guzeldi ellerine saglik ama cokmu yag attin midem agriyor", hahahahha 1,5-2 kiloluk yemegi yedii sonra suclusu ben ciktimmmm![]()
neyse bende hemen kendime muzosumun verdigi fikirle melemen yaptim, yaninada dunden hazirladigim cacigi yedim.. sonrada esimin dagittigi seyleri toplamakla vaktim gecti, esimde sonra eve gelince haliyle giremedim buraya..
Bu aradaaaaa dünkü raporumu veremeden güraypelincimle mesajlaşırken uyuya kalmışım.
30 dk bisiklet
10 dk Tiffany
190 squat :18:
Sonra direk soğuk duşa girdim üstümden dumanlar çıkıyodu
Yatmadan da protein takviyesi yaptım![]()
Heee sabahta uyandığımda popom dikkatimi çekti.
Gerçekten dikleşmişş![]()
Birde sabah akşam protein alsam bi sorun olur mu.
Yani kg yapar mı ?:26:
Fndkkrdummmmmmm nerelerdesinnnn :26::26:
Ben bu aralar çok yoğunum pek giremiyorum o yüzden
Girince yaz bana![]()
a
hıh küstüm ben sanasen dün niye girmedin
![]()
elmaşekerimde yoktu zaten
sabah benimkiyle buluştum sonra dershaneye gittim sonra benimkiyle tekrar buluştum şimdide evdeyim
birazdan tekrar ders çalışcam felan bende yoğunum haftaya cumaya kadar haftaya cuma dershanede sınıf yerleştirme sınavı var yüksek sınıfta olmak istiyorum o yüzden çok çalışıyorum![]()
ayyy bu arada sevdiceğim kase almış 24 tane camdan çoook güzel
dedim bunu kimseye verme sakladı evdebide pepsiden tepsi almış 1 2 gün orda çalıştı sonra beğenmedi bi yere başlıcak işte evraklarını düzenliyo inşallah olur orası devlet işi resmen ya dua edin kabul etsinler ya :18: adamlar evraklarını düzenle gel dediler ama bakalım sağlık raporunda sorun çıkmaz inşallah :18:
neyse dün kaseleri gösterdi işte tepsilerle ve tencere takımı almıştı bikaç ay önce onuda açtırdım baktım gerçekten çok güzel tencere takımıbenim sevdiceğimin zevki çok iyi ya
benden belli zaten
halılarımıda görmüştüm zaten ay o herşeyi yavaştan düzüyo ben daha bi kaşık bile almadım1 hafta sonra harçlıklarımı biriktirip aliyle ortak hesaba yatırıcaz öyle bi düşüncemiz var yoksa ben gider kıyafet felan alırım paramla
![]()
kız bi telefon alamadım ya babam heralde dershanede yüksek sınıfta olursam en yakın zamanda alcak yoksa uzatıcak garanti 1-2 ayo yüzden çok çalışmalıyım
![]()
yaaa bi gün benimde resmimi motivasyon olsun diye koysunlar istiyorum.. öyle şekillensin ki vücutlarımız kk'da incelmek/şekillenmek isteyen arkadaşlar motivasyon olsun diye bizim fotolarımızı paylaşsınlarr![]()
nerde yasiyorsun canim? sende benim gibi gurbeticisin galiba ?
gobek icin fndkkrdum cok guzel videolar biliyor, o gobegini bayyaaaa bi erittii :)) geldiginde yardimci olacaktir, hem burda bilgili bayanlarimiz var kesinlikle yardimci olur.. benim en cok fayda gordugum video tiffanydir, yanyaglari yani simit bolgesine cook etkili bi video, yapan kisi memnun kaliyor diyebilirim) ilk sayfada linki var, bi bak istersen
tamam canim olculerini bekliyorum)
ayy bende ya artis olur yada ayni kiloda kalirim bu hafta(
neyseki geldigi gibide gidecek, :))
Evet gurbetciyiz cnm:))
Ben avusturyada yasiyorum
Triffany sizin sayenizde öğrendim zaten bir buçuk haftadır yapiyorum
Burdaki bütün videolari hemen hemen hepsini yapiyorum vakit buldukça:)
Kizlar bir sorum olacak. Squati önce zayiflayip oylemi yapsam yoksa şimdiden yapayimmi faydasi olurmu:26:
Tatlım dün çok yoğundumm elmasekerim elimde ki faturaları gördü
Hatta bugün de yogunum. arada girip bakıyorum
Biz whatsaptan konuşuyoruz artııkk
Bu dershane gerçekten iyi oldu sizin için :)
Hergün görüşüyosun ne güzel sevdiceğinle
Daha çok çalışıp yüksek sınıflarda olmalısınnnnnn
İnşallahh canımmmmm![]()
20 crunch
5 push up
Tatlım bunlar hangi bölge için :26:
Senin kilo almak istedigini unutmusum bi anda su yaziyi okuyunca gozlerim disina cikti![]()
slm kızlar oryantal gibi dans türü videolar varmı spor için varsa eklerseniz çok sevinirim
Cok guldum kendimemuzosum crunch karin kaslari icin diye dusunuyorum cunku baya bi calistirdi, bi de gobusum :79: zayifim ama bel 65-66 gidip geliyor :)
push up da kollarim ve gogus icin diye dusunuyorum oralarimin calistigini acidigini hissettim cunkum, yine karin kaslarim da aktifti yaparken gerci 5 taneydi bugun pek anlamamis da olabilurum ilerleyen gunlerde goruruz ):
findikkurdu yazdi verdi listeyi yine de ona kesin bilgi icin soralim istersen muzosum ne dersin :) :79:
:) ben yediklerimi pek yazmiyorum canim buraya biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar sonra diye :) yazicak olsam caniniz ceker uzulurum sonra :) sadece spor sonrasi yedigimi yazarim diye dusundum :)
Cok guldum kendimeayy keske yesem yesemm kilo almasam... bende 1 tabak brokoli haslama yedim iste
![]()
karnın daha önce yağlımıydı da şimdi kasa bağladı diyorsun eğer öyleyse hangi videoyu uyguluyorsun acaba?:............Pilates 12.günden 1 video yaptım, gerisi full karındı, benim karın artık kasa bağlıyor, o sebepten ABS günlerini yapmayacağım..
13.günü tamamen yaptım..
Toplamda 50 dakikalık spor check..
Yarın ve sonraki gün rest ilan edeceğim mecburen..![]()
youtube dan buldum bunu yapmaya çalışıyorum kendi çapımda[video=youtube;Ssl5cMI7ACQ]http://www.youtube.com/watch?v=Ssl5cMI7ACQ[/video]ben bazı yerlerde tıkanıyorum bazılarınıda yapamayınca mekik çekiyorum...napiiim zamanla oturacak rayına bazı şeyler...canım kardıyo olarak ne yapıyosun ?
zumba var canım ilk sayfada bi bakarsan![]()
Bu akşam hepiniz kaçaksınız
umarım egzersizler yapılmıştır![]()