Yeni bir baslangic icin bugün basla!

gunaydinnnnn kizlarrrrr , bu hafta sonu yine gelemedim maalesef herzamanki gibii

fndkkrdum sen regl oldunmuuuu , ben daha olmadim yaa bu sefer gec gelecek sanki ama bende de sisiklik varrr :(((

sabah tuvaletede cikamadim oyüzden 60,8 ciktimm :((( aslinda vermistim ne guzel 59lari gormustum aslinda ama sisiklik var :(
ben yinede kilomu yaziyorum, yarin degisiklik olursa degistiririm

ölcürimde incelme var
belden, göbekten, kalcadan ve kollardan 1er santim incelmissim kizlarr, toplam 5 santim verdim. haftalik sporumda 5 saat

kizlar gecen hafta toplam spor saatinizi de yazmayi unutmayin

ayyy blumoon'cum seni listeye alamadim bi turlu ne olur kusuruma bakma, hafta sonu giremiyorum maalesef :(( ama ölcülerini yazmistim, hemen listeye ekliyorum seniii

Kizlar karar verdimm dusundum tasindimm :44:
21 gunluk küre başlıyorum ebru sallinin selulitsavarini yapmaya karar verdim sadece kalca basen calistirdigindan bacaklarimi da inceltebilir dedim.salı ve persembe gunlerim yuruyus :3: ((cumzarteside mutlaka disarda oluyorum alisveris vs 2-3 saat yuruyus yapiyorum yine.)) tabiki squata devam.bu 21 gunden sonra karınsavar :23:ne varsa pilateste var :34:

önemli değil canım yaa...hafta sonu herkes öyle...
elma sekerim beni rica etsem bu ölçümlerimle alabilirmisin listeye çünkü geçen hafta tartım yoktu kilomu tahmini olarak yazmıştım...

Kizlar toplam sporunuzu unutmussunuz ;))

dilviin

Toplam spor: -
Verilen kilo: 0 kg
Verilen santim: 5,5 cm (gögüs -1, bel -1, göbek -3, kalca +0,5, kol toplam -1)

Sottile

Toplam spor: 3,5 saat
Verilen santim: 4 cm (bel -2, bacak toplam 2)

gewezebidik

Verilen kilo: 1 kg
Verilen santim: 14 cm (gögüs -2, bel -3, göbek -3, bacak toplam -2, kol toplam -4)

ozdens

Toplam spor: 4,5 saat
Verilen kilo: +0,2 kg
Verilen santim: 0,5 cm (göbek -0,5)

ElmaShekerim

Toplam spor: 5 saat
Verilen kilo: +0,1 kg (regl öncesi ödem)
Verilen santim: 5 cm (bel -1, göbek -1, kalca -1, kol toplam -2)

fndkkrdu ve muzeyyen yarin ölcülerini ve kilosunu yazacagini söyledi ;))

Son düzenleme:
Ben saatleriyle bir kağıda yazmıştım yaa ama kağıdı bulamıyorum şimdi..
Max. 3,5 saat, toplamda bu civar birşeydi sanırım..

listeyi yaptim kizlar, cok yazmissiniz, vaktim oldukca okuyacam.. sottile ve ozdens sporunuzu ekledim listeye.. bluemooncum en son yazdigin ölcülere göre seni listeye sonunda:17: ekliyebildim :))

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben de bugün spora başlıyorum.
1 aylık kamp programına girdim.
:15:
Daha önce diyetisyenimin verdiği menülere harfi harfine uymaya çalışacağım.
1 aylık squat ve mekik çizelgesi
2 gün 70 dakika Wallk at Home
1 gün Nancy Marmorat ile karın - kalça inceltme CD'si
:52::32:

Kızlar ben bugün ölçülerimi almadan yemek yedim yarın bldiricem..bu hafta çok spor yapamadım ama her gün en az bir saat dışarıda yürümüşümdür..bu hafta yeniden toplarım inşallah..bir de topic çok yoğun pek takip edemiyorum:9::9:

Evet gurbetciyiz cnm:))
Ben avusturyada yasiyorum

Triffany sizin sayenizde öğrendim zaten bir buçuk haftadır yapiyorum
Burdaki bütün videolari hemen hemen hepsini yapiyorum vakit buldukça:)

Kizlar bir sorum olacak. Squati önce zayiflayip oylemi yapsam yoksa şimdiden yapayimmi faydasi olurmu:26:

avusturyadami yasiyorsun canim :)) bende 1 sene orda kalmistim esim orda dogma buyume, sonrada benim dogdugum yerde kalmayi terci ettik :)) avusturyanin neresinde kaliyorsun? :))

Bugün sabahtan 30dk yürüyüş
squat
akşam 30 dk yürüyüş
40dk plates
10dk yan karın kasları için çalıştım
100 tane de havada pedal çevirdim :1:

ayy canimmm insallah boyle spor yapmaya devam edersin, ne guzelllll spor yapiyorsun, her yazdiginda hayran kaliyorum gercekten :34::46:

ayy kizlar ne guzel spor yapmissiniz, butun yazilari okudum nihayetttt :))

Son düzenleme:
Merhaba :3:
İlk 5 gün için hiçte fena değil gibi ölçülerim.... :44:

Kilo - 54.6
Göğüs - 90
Bel - 76
Göbek - 86
Kalça - 93.5
Üst bacak - 55
Üst kol - 27

Üst kol için ne öneririsiniz ????

ElmaShekerim, ben bu hafta doğru-düzgün spor yapamadığım için hiç yazmayayım.. :17:
Ama bu hafta söz adam gibi yapıcam sporumu, pazartesi mutlaka yazıcam..

Son düzenleme:
avusturyadami yasiyorsun canim :)) bende 1 sene orda kalmistim esim orda dogma buyume, sonrada benim dogdugum yerde kalmayi terci ettik :)) avusturyanin neresinde kaliyorsun? :))

ayy canimmm insallah boyle spor yapmaya devam edersin, ne guzelllll spor yapiyorsun, her yazdiginda hayran kaliyorum gercekten :34::46:

ayy kizlar ne guzel spor yapmissiniz, butun yazilari okudum nihayetttt :))

Sşimdi nerde kaliyorsunuz cnm şansliymissin eşin senin tarafa geldigi için:)))ben tirol bölgesinde kaliyorum canim kayak merkezinde beklerim kayağa:37:

Cnm ben ölçüm alamadım boy metresi var ama onunla doğru ölçüm alamıyorum diğer metreyide oğlum kaybetmiş bulamadim çarşamba alışverise gittigimde alacağım ozaman yazarim ölçülerimi kusura bakma
Ve bugünden itibaren nekadar spor yayaptığımı yazmaya baslicagim:8::8:

Herkese günaydın kızlar:16::16::16:
45 dakika platesimi yaptim oğlumla zor oldu ama başardım bitirmeyi:1:

Kizlar toplam sporunuzu unutmussunuz ;))

dilviin

Verilen santim: 5,5 cm (gögüs -1, bel -1, göbek -3, kalca +0,5, kol toplam -1)

Sottile

Verilen santim: 4 cm (bel -2, bacak toplam 2)

gewezebidik

Verilen kilo: 1 kg
Verilen santim: 14 cm (gögüs -2, bel -3, göbek -3, bacak toplam -2, kol toplam -4)

ozdens

Verilen santim: 0,5 cm (göbek -0,5)

ElmaShekerim

Verilen santim: 5 cm (bel -1, göbek -1, kalca -1, kol toplam -2)

fndkkrdu ve muzeyyen yarin ölcülerini ve kilosunu yazacagini söyledi ;))

Benim sporum 4 saat :15:

ElmaShekerim, ben bu hafta doğru-düzgün spor yapamadığım için hiç yazmayayım.. :17:
Ama bu hafta söz adam gibi yapıcam sporumu, pazartesi mutlaka yazıcam..

tamam canim sorun degil ;))

Sşimdi nerde kaliyorsunuz cnm şansliymissin eşin senin tarafa geldigi için:)))ben tirol bölgesinde kaliyorum canim kayak merkezinde beklerim kayağa:37:

Cnm ben ölçüm alamadım boy metresi var ama onunla doğru ölçüm alamıyorum diğer metreyide oğlum kaybetmiş bulamadim çarşamba alışverise gittigimde alacağım ozaman yazarim ölçülerimi kusura bakma
Ve bugünden itibaren nekadar spor yayaptığımı yazmaya baslicagim:8::8:

danimarkada kaliyoruz canim :))
tmm canim olculerini yazdiginda seni listeye eklerim ;))

dilviin
Verilen santim: -5,5 cm (gögüs -1, bel -1, göbek -3, kalca +0,5, kol toplam -1)

Sottile
Verilen santim: -4 cm (bel -2, bacak toplam 2)

gewezebidik
Toplam spor: 4 saat
Verilen kilo: -1 kg
Verilen santim: -14 cm (gögüs -2, bel -3, göbek -3, bacak toplam -2, kol toplam -4)

ozdens
Verilen santim: -0,5 cm (göbek -0,5)

ElmaShekerim
Verilen santim: -5 cm (bel -1, göbek -1, kalca -1, kol toplam -2)

AKovser
Verilen kilo: -1,7 kg
Verilen santim: - 10,5 cm (gögus -3, bel -3, göbek -3, kalca -0,5, bacak toplam -1)

fndkkrdu ve muzeyyen yarin ölcülerini ve kilosunu yazacagini söyledi ;) yarin haftanin ENlerini belirliyoruz :))

Son düzenleme:
hanımlar ben bu sabah itibariyle şartladım kendimi diyetime gıdımı gıdımına uyuyorum sadece sporumu yapamadım kızımın uyumasını bekliyorum oğlumda uyuyacak göz yok....
sizlerden ricam lütfen ama lütfen bulduğumuz her fırsatta buraya uğrayalım konuşalım sohbet edelim ...
bu işin anahtarı motivasyon yani gaz :))) onun içinde bir arada olmamız lazım ..sizcede öyle değilmi..

Back
X