Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Günaydınnn güzel topiğin güzel hatunlarıııı..

ben dün mesaiye kalmama ragmen üşenmedim gittim yine aksam jillian 30 dshred'in level1 in 6. gününü yaptım.. Bi kaç güne regl olucam o yuzden sanırım ödem yaptı vücudum tartıda fazla cıkıyorum :( reglim bittikten sonra net görürüm artık değişimi..

Ama azimliyim değişimi gördükçe insan daha çok motive oluyorr.. İnşallah hepimizi 2014'ü fit hatunlar olarak karşılıcazz :)

Günaydın tatlım :)
Üşenmedin yaptın ha sporunu.. Alkış sana o zaman :46::46::46:
Ben olsam yapamazdım ya...

İnşaAllah tatlım :) Ne çok isterim :17:

günaydın hanımlar ...
bacağım çok fena baya bay aksıyorum yürürken bugünde geçmezse bi dr a görünücem mecburen..
bugün kızımın düğün alışverişlerini tamamlicam topallaya topallaya şimdiden gözümde büyüyor...
spor konusunda sadece yerden yapılabilecek spor tavsiyelerinize açığım..

günaydın hatunlarr dün o kfadar fazla kaçırdım ki anlatamam yaa :D bugüün çok uzun ve zor bugün olucakk

hatunlarrrrrr, ben geldimmmm :)

dün fitnessda step'imi yaptim, isten fitnessa fitnessdan eve kadar yürüdümmm, jillian buns&thighsi yaptim ama sadece 20dksini yapabildim, komsum kapiyi caldi aniiiden.. ilk 10dksi sIkIcIydI, sonrada zorlandim hareketleri yaparken, bugünde agrisini hissediyorum popomdaaa :))) bunu hergün yapsam kesinlikle faydasini görürüm bence, ama hiic yapacak vaktim yokkii :(, zaten eve fitnessdan dolayi gec geliyorum.. ama vakit buldukca yapcam herhalde :))

hatunlarrrrrr, ben geldimmmm :)

dün fitnessda step'imi yaptim, isten fitnessa fitnessdan eve kadar yürüdümmm, jillian buns&thighsi yaptim ama sadece 20dksini yapabildim, komsum kapiyi caldi aniiiden.. ilk 10dksi sIkIcIydI, sonrada zorlandim hareketleri yaparken, bugünde agrisini hissediyorum popomdaaa :))) bunu hergün yapsam kesinlikle faydasini görürüm bence, ama hiic yapacak vaktim yokkii :(, zaten eve fitnessdan dolayi gec geliyorum.. ama vakit buldukca yapcam herhalde :))
valla maşallah canım sanaa :D
bugün bi silkelenip kendime geldim artık ve tekrar hafif bi program yapıcam kendime yardım edersiniz dimi :D
belli bi squat
ip atlama ve karın egzersizleri yarım saat her gün yeter de artar bana :(

gunaydin bende bugun 37 dk lik karin bel videosu yapim kizi uyutursam birde ustune 1 saat yuruyus birde tiffany caksam benden mutlusu olmaz.yalniz gecen haftada boyle spor yaptim yememe de dikkat ettim neden kilo aldim ve olculerim de fazla cikti hala anlamiyorum :(

Hatunlar hepinize merhaba:)

dün arkadaşım doğum yaptı tüm gün yanındaydım onunla ilgilendim yoksa sporda 4.günümdü :17:

Ama bugün doktor ultrason işlerim hallolsun hemen sporumu yapıcım:79:

Elmaşekerim liste çooook güzel olmuş çooook teşekkür ederim :16:

Gözdecim hoşgeldin :79:

Sizler nasılsınız
?

Hatunlar hepinize merhaba:)

dün arkadaşım doğum yaptı tüm gün yanındaydım onunla ilgilendim yoksa sporda 4.günümdü :17:

Ama bugün doktor ultrason işlerim hallolsun hemen sporumu yapıcım:79:

Elmaşekerim liste çooook güzel olmuş çooook teşekkür ederim :16:

Gözdecim hoşgeldin :79:

Sizler nasılsınız
?

hayırlı olsun canımmmmm :emir_bebek::emir_bebek: allah analı babalı büyütsün :16::nazar:
bu yaşta teyze oldun yani :37:
hoşbulduk canımcım :29:
çok güzel kahvaltı yaptım akşamüstü sporumu yapcam
kontrollerin bugün değil mi? sonuçlarını yaz mutlaka :21:

hayırlı olsun canımmmmm :emir_bebek::emir_bebek: allah analı babalı büyütsün :16::nazar:
bu yaşta teyze oldun yani :37:
hoşbulduk canımcım :29:
çok güzel kahvaltı yaptım akşamüstü sporumu yapcam
kontrollerin bugün değil mi? sonuçlarını yaz mutlaka :21:

sağol canım:16:
ay evet bensiz annesini emmiyor görmen lazım minicik:emir_bebek:
adı da nehir :16:
Oh afiyet lsin löp löp kas olsun:)

evet canım sabah kan aldılar yarın çıkacak sonucu ama ultrason 1de yazarım
:)

Günaydın hanımlar :) Bu hafta tatilimin son haftası o yüzden biraz geç kalkıyorum :17: Bu hafta kuzenimin düğünü kınası vs. derken boş geçiyor. Ben spora pazartesi başlasam olur mu acaba :26:

sağol canım:16:
ay evet bensiz annesini emmiyor görmen lazım minicik:emir_bebek:
adı da nehir :16:
Oh afiyet lsin löp löp kas olsun:)

evet canım sabah kan aldılar yarın çıkacak sonucu ama ultrason 1de yazarım
:)

ayyy nası sevilir o fındık :emir_bebek:ısırmamak için zor tutarım ben hep kendimi.
aralıkta kuzenim doğacak onu bekliyorum yanaklarını mıncırmak için :23:
bekliyorum sonuçlarını :21:

canım göğüs dikleştirme demişsin videosu varsa gönderebilirmisin zahmet olmassa:)

Fındıkkurdu canım yeni paylaştığın resimleri de aldım onları da yapıcam,günlük sporum da yapıcaklarım arasında artık bunlardaEki Görüntüle 800236 Eki Görüntüle 800237 Eki Görüntüle 800238

canim arastirdim da videolari push up in 50 cesidi cikiyor bi tane hafif bi hareket buldum beginner mis zaten herhalde yeterli gelir degil mi bana?
Push Ups for Women - Beginners Push Ups or Knee Pushup - YouTube

İşte bunlar canım

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar! (;
Bugünki sporum tamamdır.. (:
Pazartesi günü incelmiş bacaklarımı ölçmeyi iple çekiyorum.. :16:

18 yaşındayım ve yalnış hatırlamıyorsam 3 yıl önce başladı bende ağrı..
İlk defe yaşadığımda neye uğradığımı şaşırdım resmen..
Birden halsizleşmeye başladım, yavaş-yavaş terledim, ateşim çıktı, karnımda ağrı çoğaldı...
Regl yüzünden olduğunu bilmedim önce, çünkü hiç yaşamamıştım..
Midem bulanıyordu..
Kendimi bahçeye attım (bahçede o halde ne işim varsa :1:), gezmeye başladım, gerçekten ağrıdan ölücem sandım..
Çok üşüyordum, annem zorla da olsa yatırdı beni, ilaç falan mı ne verdi hatırlamıyorum, uyudum..
Uyandığımda perişan haldeydim ve o gün bu gündür ağrılı geçiyor regl dönemim ama ilk 2 gün, biraz da ireli giderse en fazla 3-4-cü günler hafiften ağrım olur..
Artık işimi biliyorum ilk gün ağrı başlar-başlamaz ağrı kesicimi alırım kuzu-kuzu geçiririm reglimi.
Yoksa dayanamıyorum..
Ama benim sorunum ne kadar ilaç içsem de ağrım olmasa da çok fazla hareket yapamamam..
Koşamam mesela, ağır kaldıramam, egzersiz hiç yapamam..
O yüzden ara vermek durumunda kalıcam..

Ay ben de çok üşürüm, yazın sıcağında battaniye örterim üstüme.. (:
Tüm dengem alt-üst oluyor-du.. (;
Allah yardımcımız olsun, ilerde tamamen geçer ilaca ihtiyacımız kalmaz inşAllah.. :31:

Back
X