- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
benimde boyum 1.74 aslında boyumdan cok memnunum ama omuz genıs olunca azcık kılo alsan hemen ırılık göze batıyor o anlamda kotu bır durum.hatta eşim kamburlaştın diyordu çocuklar yuzunden..hergun sırt egzerısızd eyapıyorum o yuzden eskı halime döneyim diye...
bu arada cezamız bellı oldumuuuuubaktım baktım göremedim cok yazı vardı yarısını okudum ayrısı kaldı.
Benimde omuzlarım cok geniştir, geçen sene daha kilolu oldugum zamanalrda tansıtıgım bir arkadasım bana "seni ilk gordugumde güzel kız ama biraz İRİ" demiştim içimden dedi sonra ben zayıflayınca sen aslında iri biri deiglmişsin dedi

Bu arada dün salona gittim yarım saat sporumu yaptım ama aksam jillianı yapamadım cok yorgun hissettim aksam erken yattım ve sabah karın agrısıyla uyanınca her sey anlasıldı.. Normalde ben ne kosulda olursa olsun jillianı yapardım ama regl olucakmısım o yuzden de iyice halsizleşip erkenden uykum gelmiş :) bugün hem arkadaslarımla bulusucam hem de reglimin ilk gunu olması sebebiyle spor yapamıcam ama oglen biraz yururum belki..