Yeni bir baslangic icin bugün basla!

benimde boyum 1.74 aslında boyumdan cok memnunum ama omuz genıs olunca azcık kılo alsan hemen ırılık göze batıyor o anlamda kotu bır durum.hatta eşim kamburlaştın diyordu çocuklar yuzunden..hergun sırt egzerısızd eyapıyorum o yuzden eskı halime döneyim diye...

bu arada cezamız bellı oldumuuuuu:17::17::17: baktım baktım göremedim cok yazı vardı yarısını okudum ayrısı kaldı.

Benimde omuzlarım cok geniştir, geçen sene daha kilolu oldugum zamanalrda tansıtıgım bir arkadasım bana "seni ilk gordugumde güzel kız ama biraz İRİ" demiştim içimden dedi sonra ben zayıflayınca sen aslında iri biri deiglmişsin dedi :D ama hala biraz daha kuculmem gerek ve bunu hep beraber yapıcaz inanıyorum ben..

Bu arada dün salona gittim yarım saat sporumu yaptım ama aksam jillianı yapamadım cok yorgun hissettim aksam erken yattım ve sabah karın agrısıyla uyanınca her sey anlasıldı.. Normalde ben ne kosulda olursa olsun jillianı yapardım ama regl olucakmısım o yuzden de iyice halsizleşip erkenden uykum gelmiş :) bugün hem arkadaslarımla bulusucam hem de reglimin ilk gunu olması sebebiyle spor yapamıcam ama oglen biraz yururum belki..

gunaydin citircan :)

ben de 1 saat once kalktim kitap okudum ama :)

ve dun sporumu yapmadigimi sabah uyandigimda farkettim:(

ama dun cok yorucuydu kac kere doktor bebek gezmesi.... aksam tavuk gibi erkenden uyumusum :79:

bugun guzel guzel yemegimi yiyip sporumu yapicam :) :79:

Dün epey yorulmuşsun, bugün farkı kapatıp spordan sonra 2 öğün proteinli ye tatlım.. :29:
Sağlıklı kaslar kilolar olsun.. (;

canımm sanada merhabaa :16:
dert etme zaten çıtır hatunlarız sadece formda kalmaya çalışıyoruz :D valla gelip beni odayı toplasanız baya kalori yakarsınız demedi deme :D

Tatlım odayı topladıktan sonra bir güzel sporunu yap, çok daha faydalı olur.. (:
Vücut ısınmış olur çünkü.. (;

Minik tavuk daima piliç kalır diyorum :) hiç üzülmeyin ama uzatmak isterseniz de pilates falan faydalı olur bol bol evde zıplayın ben hep evdeki kirişlere zıplardım onlara ulaşmaya çalışırdım, 4 kız kardeşiz en uzunları benim :) ve benim anneciğim 146 boyunda yani oyle genetik cok uzun sayılmayız benim boyum 165-166 falan.. ben 27 yasındayım lisedeyken artık boyumun uzaması durdu zannetmiştim fakat üniye gittikten sonra 2-3cm de orda uzamısım onu da ablamdan fark ettim o benden uzundu eskiden artık degil :)

Ben de yapsaydım o zıplamalı işleri de 2-3 cm daha uzun olsaydım yaw, basen yapılı olduğum için ve alt tarafı tam toplayamadığım için bacak boyum kısa duruyor bana göre.. :31:
Yine de zıplasam mı acep, 1.65 hiç fena olmazdı.. :17:

benimde boyum 1.74 aslında boyumdan cok memnunum ama omuz genıs olunca azcık kılo alsan hemen ırılık göze batıyor o anlamda kotu bır durum.hatta eşim kamburlaştın diyordu çocuklar yuzunden..hergun sırt egzerısızd eyapıyorum o yuzden eskı halime döneyim diye...

bu arada cezamız bellı oldumuuuuu:17::17::17: baktım baktım göremedim cok yazı vardı yarısını okudum ayrısı kaldı.

Evet canım omuz genişliği olduğundan daha iri algıya sebep oluyor ama bence çok da güzel bir algı.. (;
Benim omuzlarım da epey geniştir, kendimde en çok omuzlarımı ve karnımı beğenirim zaten, omuz genişliği benim vücudumu daha orantılı gösteriyor çünkü.. (;
Basen yapılıyım ya o babta.. :17:
Kambur duruş için pilates yap mutlaka, esne bi güzel, omuzların duruşunu en çok pilates değiştiriyor bana göre.. (;
Haftanın 3 gününe koysan yeterli bence.. (;

Ceza olarak ne yapalım hanımlar?
Simit ve belden vermek isteyen ceza alırsa ceza aldığı gün artı olarak tiffany yapsın, kalça bacak incelmek isteyen ceza alırsa da artı olarak 17 dakikalık bir video var, onu yapsın.. (;
Sizce nasıl hanımlar?

Son düzenleme:
Dün epey yorulmuşsun, bugün farkı kapatıp spordan sonra 2 öğün proteinli ye tatlım.. :29:
Sağlıklı kaslar kilolar olsun.. (;

Ceza olarak ne yapalım hanımlar?
Simit ve belden vermek isteyen ceza alırsa ceza aldığı gün artı olarak tiffany yapsın, kalça bacak incelmek isteyen ceza alırsa da artı olarak 17 dakikalık bir video var, onu yapsın.. (;
Sizce nasıl hanımlar? [/SIZE][/FONT]

sagol canim :)
tamam bugun et haslama yiyim bari :) bol et sulu baharatli bol ekmekli :)
simdi de guzel bi kahvali yaptim bi gevrek bol peynir, yaninda iki tane bulgur koftesi :)
birazdan vitamin kompleksimi icerim :)
sonra da meyve, spor ustune et haslama :) hihihihihih
:27:

cezalarini cok begendim nihahahaha :27:
eger pazartesi gram almamis olursam ben de fazladan bi ogun ekliyim o gune degil mi :)
bi de haftada 4 gun yapsam sporu ideal olucak sanirim degil mi? zaten bi sekilde kaciriyorum 6 gun olmuyor :(

Son düzenleme:
sagol canim :)
tamam bugun et haslama yiyim bari :) bol et sulu baharatli bol ekmekli :)
simdi de guzel bi kahvali yaptim bi gevrek bol peynir, yaninda iki tane bulgur koftesi :)
birazdan vitamin kompleksimi icerim :)
sonra da meyve, spor ustune et haslama :) hihihihihih
:27:

cezalarini cok begendim nihahahaha :27:
eger pazartesi gram almamis olursam ben de fazladan bi ogun ekliyim o gune degil mi :)
bi de haftada 4 gun yapsam sporu ideal olucak sanirim degil mi? zaten bi sekilde kaciriyorum 6 gun olmuyor :(

4 günün altına düşmemek kaydıyla yapabilirsin canım.. (;
En az 4 gün yapmamız gerekiyor haftada.. (;
Ama günleri dağıt, hepsini üst üste yapma 4 gün yapacaksan.. (;

Sana ceza olarak tatlı yedirelim.. :27:
Yemek de olabilir ama fazladan öğün rahatsızlık vermesin bu sefer, sağlık çok mühim.. (;

Bugün uyanır uyanmaz sporumu da yaptim.leslie+ yan mekik+ crunch+ havada pedal oglenden sonra da pilates..
Ahh sorunlarım bitse keske bi yanda erkek arkadasim bi yanda annesi :47: bi yanda bekledigim haber var ins 3 güne kadar haber gelicek dua edin bana :26: spor yaparken en azindan uzaklasiyorum biraz.

4 günün altına düşmemek kaydıyla yapabilirsin canım.. (;
En az 4 gün yapmamız gerekiyor haftada.. (;
Ama günleri dağıt, hepsini üst üste yapma 4 gün yapacaksan.. (;

Sana ceza olarak tatlı yedirelim.. :27:
Yemek de olabilir ama fazladan öğün rahatsızlık vermesin bu sefer, sağlık çok mühim.. (;

yok canim 4 gun kesin yaparim :)
ben bi ara spor salonuna gidiyordum ilk gittigim hafta 2 gun ust uste gittim sonra bi gun gidip bi gun gitmedim oyle bi ortaya karisik yaptim :)

evet buyuk bi zevkle tatli yerim :)
boyle cezaya can kurban :)

olsun zorliyim ben yiyebilirsem yerim :)
rahatsiz ederse de, iki gobek atarim severim ben shakira yi acar karsilikli oynarim arada canim sikilinca :52:

Son düzenleme:
o zaman ben hic gelmiyim :p

ya da geliyim topliyim sonra bol proteinli besleneyim kilocuklari alayim hihihih :):27:
kızz hemen de yanlış anlama yani zaten zayıfız ve sadece fazla 1-2 kilo veriyoruz bunu düşün :D
Minik tavuk daima piliç kalır diyorum :) hiç üzülmeyin ama uzatmak isterseniz de pilates falan faydalı olur bol bol evde zıplayın ben hep evdeki kirişlere zıplardım onlara ulaşmaya çalışırdım, 4 kız kardeşiz en uzunları benim :) ve benim anneciğim 146 boyunda yani oyle genetik cok uzun sayılmayız benim boyum 165-166 falan.. ben 27 yasındayım lisedeyken artık boyumun uzaması durdu zannetmiştim fakat üniye gittikten sonra 2-3cm de orda uzamısım onu da ablamdan fark ettim o benden uzundu eskiden artık degil :)
kapı kirişlerine tıplar mıydın sallanır mıydın tatlım ?

Tatlım odayı topladıktan sonra bir güzel sporunu yap, çok daha faydalı olur.. (:
Vücut ısınmış olur çünkü.. (;

zaten bütün evi silip süpürücem evde büyük olunca baya kalori yakıcam bugün :)
ya bişey diycem ben o bölümü kaçır mışım elma sekerim neden yok sana devretti

zaten bütün evi silip süpürücem evde büyük olunca baya kalori yakıcam bugün :)
ya bişey diycem ben o bölümü kaçır mışım elma sekerim neden yok sana devretti

Biraz yoğunmuş sanırım canım, pek vaktinin olmadığını ifade etti..
Bu şekilde olmasını rica etti ben de kırmadım.. (;

Yeni ipuçları hanımlar!

spor yaparken unutmayalım: İlk 20 dk; karbohidrat-bakliyat/ 20 dk dan sonra protein/ 45 dk dan sonra depo yağ parçalanır.

dilviin`cim sana o sebepten hemen arkasına sporunu ekle dedim.. (;
Vücudun iyice ısındığı için depo yağların parçalanır, bu da yağlardan kilo vermeni sağlar.. (;
Tabii beslenme alışkanlığı da çok önemli.. (;

dilviin`cim sana o sebepten hemen arkasına sporunu ekle dedim.. (;
Vücudun iyice ısındığı için depo yağların parçalanır, bu da yağlardan kilo vermeni sağlar.. (;
Tabii beslenme alışkanlığı da çok önemli.. (;
tamam canım ben odamı tolpladım ev işine başladım bitince hemen sporumu yapar sonra duşa girerim :34:
çook sağol canım işim bitince ölmezsem gelirim :D:54:

1.80 boy var ya kuzum bizde :D lambaya vurmak ne demek tavanı deler komşuya merhaba deriz mazallah oturak biz :D

Boyumuzun tavana yetişmesi imkansız zaten... :D İpi lambaya vurmaktan korkuyordum :D

Çok teşekkür ederim tatlım, hepimiz için hayırlı olur umarım.. :29:

Anladımm, siz o şekilde ip atlıyorsunuzz.. (;
Ama gerçekten ip olsa daha verimli olmaz mı sizce de canım?
Ben alıp deneyeyim, fark varsa söylerim size.. (:

Yok tatlım, ben iple atlıyorum.. İpsiz hiç denemedim :)

Ben üniversite okurken atlamayı denemiştim, biraz hüsran olmuştu, hem lambaya vurmalar hem nefes kesilmesi falan.. (:
Gerçi o zamanlar epey hantaldım, şimdi kondisyon daha iyi, daha iyi bir sonuç çıkarabilirim sanırım.. (:

Ben de daha önce hiç yapmamıştım, yapamam da sanıyordum ama inanılmaz çabuk alıştım.. :)

canııım bizim boyumuz 1.53 ikimizden aynı ondan birbirimize takılıyoruz :D
sen uzunsun ablamızsın yani :D biraz daha boyum uzun olsaydı keşke

Uzun olup napıcan ?? :D Ama şaka bi yana gerçekten ben de isterdim en azından 5-6 cm daha uzun olmayıı :)

Benimkide genetik, uzamaz artık diye düşünüyorum :44: Ama yine de denerim zıplamayı falan.. Sağol :)

Bugün uyanır uyanmaz sporumu da yaptim.leslie+ yan mekik+ crunch+ havada pedal oglenden sonra da pilates..
Ahh sorunlarım bitse keske bi yanda erkek arkadasim bi yanda annesi :47: bi yanda bekledigim haber var ins 3 güne kadar haber gelicek dua edin bana :26: spor yaparken en azindan uzaklasiyorum biraz.

Hakkında hayırlısı olsun tatlım.. Umarım herşey yoluna girer.. :)

memnuniyetle canim :)
7-8 kilo da alabilirim :)

Hepsini ondan alma, yarısını da ben vereyim :1:

o kadar iyi olur kiii :D

Dur yaa hemen atlama konuya :1: :1:Yarısını da ben vericemmmm :D

Yeni ipuçları hanımlar!

spor yaparken unutmayalım: İlk 20 dk; karbohidrat-bakliyat/ 20 dk dan sonra protein/ 45 dk dan sonra depo yağ parçalanır.

Çok sağol tatlım :) Ama 45 dk fazla yaa :50: Çare yok yapıcam mecbur

tamam canım ben odamı tolpladım ev işine başladım bitince hemen sporumu yapar sonra duşa girerim :34:
çook sağol canım işim bitince ölmezsem gelirim :D:54:

Ölme dur daha işim var senle :D :73:

Yok tatlım, ben iple atlıyorum.. İpsiz hiç denemedim :)

Ben de daha önce hiç yapmamıştım, yapamam da sanıyordum ama inanılmaz çabuk alıştım.. :)

Çok sağol tatlım :) Ama 45 dk fazla yaa :50: Çare yok yapıcam mecbur

Ben de alacağım yaa, ip atlamak tam cardio, çok sağlıklı.. :16:
Aklınızda bulunsun yine de 45 dakika mevzuusu canım.. (;
Vaktiniz olduğunda sporu uzatırsınız.. (;

İnşAllah hakkında hayırlısı olur canım ve hayırlısıyla sorunlarını halledebilirsin.. :31:
Spor yapmak insanın enerjisini değiştiriyor, uyanır uyanmaz yapman çok iyi olmuş..
Daha dinç hissetmişsindir kendini.. (;

Back
X