- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
aldım bile hemen download edeyim :)
bugünkü sporumu tamamladım ama yarın seve seve oynayayım![]()
ben bugun oynamam artik yarin kimsenin olmadigi bi aralikta oynarim ben de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldım bile hemen download edeyim :)
bugünkü sporumu tamamladım ama yarın seve seve oynayayım![]()
ben bugun oynamam artik yarin kimsenin olmadigi bi aralikta oynarim ben de :)
Elimizdeki videolar daha faydalı olacaktır bence.. (;
Tabi oynamayı filan seviyorsan, zevkle yaparım diyorsan alabilirsin ama çok da müthiş bir sonuç vermez gibi canım.. (;
canlarım ben hiç bi oyun havası falan bilmem mezdeke dışındavalla kendi adima konusayim cok buyuk zevkle oryantal oynarim taviseye de ederim vucudun zindeligi, belin inceligi konusunda cok iyi :)
canim sikilinca evde kimse yokken acarim oynarim ::)![]()
canlarım ben hiç bi oyun havası falan bilmem mezdeke dışındabelki güzeldir diye düşündüm danışmak istedim tatilim bugün bitti yarın iş başı (sanki tatilden anlamışım gibi
)
bakarım bulursam alırım isteyene mail yoluyla yollarım videoyu
benim anne tarafım trabzonlu olmasına ragmen kolbastı ve horonu bilmem yaa
bizim de senden farkimiz yok canim :)
attirican iki tane kapi gicirtisi da olsa sonra gor o bel ne kadar inceliyor o gobus![]()
bende hiç anlamam ama reklam gaza getirdi beni diyeyimBen oyundan hiçç anlamam, müzik zevkim de farklıdır biraz, oyun falan da hak getire..
Düğünümde de oynamayacağım..
Oyunla alakalı şeylerde biraz yanlı yorum yapabilirim, benden taraf olmamı beklemeyin yani..
Siz neyden keyif alıyorsanız onu yapın..![]()
bende hiç anlamam ama reklam gaza getirdi beni diyeyimbide nasıl derler vucudumu kontrol edbiliyorum kalçamı iyi oynatıyorum bilmediğim halde onun için arkadaşımın doğum gününde öğrenmiştim halam çok iyi bilir mezdekeyi oryantalı. bende zevk almıyodum ananemle konuşana kadar o benim ton ton meleğim yaa
müzik ne seversinn![]()
rock mı dedin sen metal mi dedin seeen
Rock-Metal tarzı dinliyorum canım genel olarak..
Benim de ablam oynamayı çok sever ama ben hiç sevmem ne bileyim, benlik bir iş değil gibi, zaten çok da eğreti durur ben oynarsam..
Gaza geldiysen dene bence, neticede hareket ediyorsun, efor harcıyorsun, bir faydası illaki olur.. (;
benim anne tarafım trabzonlu olmasına ragmen kolbastı ve horonu bilmem yaa
ama horonu kurban bayramında ananem iyi olursa gösterecek tabi hatırlarsa (hafıza kaybı var ananeciğimde felç geçirmişti)
ben oldum olası ananesinin kızıyımdır karaman doğumlu olmama ragmen bağırır bana hayır sen lazsın trabzonlusun diye
bayramda dağa çıkıcam yani bolca kalori yakıcamha ama birde et olunca 2-3 alıyorum fazla yiyemem ondan pizzacıya gidip güzelce menüyü götürüyorum
dur sen ben yarın erken kalkıp iki döktüreyim horon![]()
Ben oyundan hiçç anlamam, müzik zevkim de farklıdır biraz, oyun falan da hak getire..
Düğünümde de oynamayacağım..
Oyunla alakalı şeylerde biraz yanlı yorum yapabilirim, benden taraf olmamı beklemeyin yani..
Siz neyden keyif alıyorsanız onu yapın..![]()
bende hiç anlamam ama reklam gaza getirdi beni diyeyimbide nasıl derler vucudumu kontrol edbiliyorum kalçamı iyi oynatıyorum bilmediğim halde onun için arkadaşımın doğum gününde öğrenmiştim halam çok iyi bilir mezdekeyi oryantalı. bende zevk almıyodum ananemle konuşana kadar o benim ton ton meleğim yaa
müzik ne seversinn![]()
canım valla yarım saat hemşin horonu teptim ama bugün naptım biliyo musunuz tartıda baya kilo aldıgımı gördüm bende gitti güzelcee bol bol kalorili hamur işi yedim son olarak epey yemiycem diye söz verdim kendime yani son kez tadını çıkardım sonra yarım horon teptim ne videosu canım ? valla ben iyi gaza geldimay canim ben karadenizli arkadasim gecn sene evlenirken horon da ogrendim
insallah bu sefer unutmaz da gosterir cok zevkli iyi de kalori yakarsin :)
gel gaza istersen sana ben de videolar gonderirim burdan yeter ki sen oynayacak ol :)
canım valla yarım saat hemşin horonu teptim ama bugün naptım biliyo musunuz tartıda baya kilo aldıgımı gördüm bende gitti güzelcee bol bol kalorili hamur işi yedim son olarak epey yemiycem diye söz verdim kendime yani son kez tadını çıkardım sonra yarım horon teptim ne videosu canım ? valla ben iyi gaza geldim![]()
ya hemen kilo alan biri değilim ben eminim 2-3 güne gider bu kilomda ama panik yaptım bi anya canim cildiricam ne guzel hoop hemen kilo alabiliyorsunuz
http://www.youtube.com/watch?v=lDJXc5H99BI
bak canim bugun oryantale bununla basla yavastan sonraki gunler daha hizlilarini yine yazarim sana :)
hem bugun hareketleri ogrenmis olursun azicik :) bir de tavsiyem karnini hafif ice cekerek oynucaksin bak gor o zaman![]()
ya hemen kilo alan biri değilim ben eminim 2-3 güne gider bu kilomda ama panik yaptım bi ancanım mesleğin ne bilmiyorum ama ben 17 yaşında oldugum içiin ders alışmak zzorundayım devamlı yani otur ye ders çalış rutini kilo aldırıyo
ay son sorumu boşver ilk önce özel mesajıma baktıgım için burayı göremedimcanim 3 hafta oldu mezun olali bundan once ben de otur otur ders calistim cik olmuyo :)
biyolog oldum yuksek lisansimi bitirdim, is ariyorum fakat bulamiyorum ....
insallah gider canim dedigim gibi oryantel acayip bisi bi kaptirdin mi gerisi geliyor :)
rock mı dedin sen metal mi dedin seeen
eski günlerimi hatırladım birden
ben bu sene tarzımı tamamen değiştirdimama yinede dinlerim bi ayrı güzeldir metalll
canim ona bakarsan ben de universite 3 e kadar metal rock dinliyordum ki hala da estiginde dinlerim, ama kulturumuzu yasamayi da cok seviyorum bi yandan o yuzden hosuma da gidiyor oyun havalari beceririm de soylemesi ayip![]()
Yok hanımlar böyle geldim böyle de giderim herhalde..
Üniversiteyi de bitirdim ama bir değişim yok, müzik zevkim de böyle kalıversin napalım..
Ben de oynamayıvereyim..
Ne yapıyorsunuz bakalım, ben daha yapmadım sporumu..
Erken uyanamıyorum bir haftadır..
Uyanma vaktimi düzenlemem gerek yine..![]()
kayır yaptırdım geldim işte otobüse binmedim 2 buçuk saat yürüdüm sabah yarım saat horon teptim öğrendim nihayet
Yok hanımlar böyle geldim böyle de giderim herhalde..
Üniversiteyi de bitirdim ama bir değişim yok, müzik zevkim de böyle kalıversin napalım..
Ben de oynamayıvereyim..
Ne yapıyorsunuz bakalım, ben daha yapmadım sporumu..
Erken uyanamıyorum bir haftadır..
Uyanma vaktimi düzenlemem gerek yine..![]()
ablacım bişey diycem streç film yapıldığında derin havasız kalırmış ve zamanla sarkarmış öyle demişti bi arkadaşımBen de bugün yeni programıma geçtim, strech bantla olanları yapamadım hanımlar yaw..
Bandı alıp koymuşum kenara hiçç yapmayınca tabi tuhaf oldu..
Bandı bağlayınca bacaklarımı açamadım, açınca da iç bacağı hiç hissetmedim nedense..
Acaba bandım sert olandan mı ki.. :/
Ya da izlemeden yaptığım için sıkıntı yaşadım bilmiyorum..
Videolarım tamam ama, onlarla birlikte toplamda 4o dakika yaptım..
Bir iki video daha ekleyebilirim programıma, az araştırayım..![]()