- Emoji Skoru
- 7.613
- Puanlar
- 73
Din dersi için alanlar lgs öğrencileri falandır.Bunlar kpss öğrencisi.Adam dershanede uzun saatler çalışıyor boş günü yok.Özel ders veriyor olsa ben bilirdim.Soru sormak isteyen teneffüste sorar.
@Khomyuk bilir eşi dershane ogretmeniydi. Hocaları uzun saatler çalıştırıp fazla para vermiyorlar.
Böyle öğrencilere şirinlikler yapan, sınıfları toplantı alanlarını dolduran şovmenlere iyi para verirler.
Bu adaö bayaaa baya reklam yapıyor. Standart derse girip çıkan öğretmen değil. Ek olarak 50 yaşında bir hoca bu.
Daha nişan falan olmadı sevgililer.Siz nişanlısı yazdınız diye öyle dedim.Ben başka bir yerde harcadığından da şüpheleniyorum ama emin değilim.Bir uygulamada harcamış olabileceğini düşünmekteyim ama daha telefonunu ele geçiremedim.Cunku sevgilisi konumunu gösteren uygulama indirmiş benim yanıma telefonunu getiremiyor.Belki de o kızla da evlenmez ama nasıl kabul etti konum uygulamasını hiç anlamadım.bir de cinsel istek azaltıcı şeyler katsın birisi demişsiniz ne alakası var ben istesem bu adamdan başkasını bulamaz miydim?
Aklı başında adam bakmaz sana. Sana anca seviyesiz tipler hadsiz tipler denk gelir.