kişi bilgileri_ | ilk kilo | 26 myıs | |||
M mochachocolate | 70 | 56.7 | |||
| 93 | 87.5 | |||
@emxeren | 91.6 | 81 | |||
A armin83 | 56 | ||||
| 77.5 | 77.5 |
Selam, yarın aç karnına sabah tartılıp yazarım inşaallahKatılmak isteyen olursa beklerim. Menü, spor paylaşımı yapmaya ve motive olmaya çalısacağım.
93.000
Tamamdir :)Selam, yarın aç karnına sabah tartılıp yazarım inşaallah
HoşgeldinizzMerhaba. İnsallah ben de istiyorum baslamak
Tamam canim kaydediyorum. 2. Kilo bildirimimizi 24 aralik sabahi gireriz. InşaAllah yol alabilirizsbeden günaydınnn bana da dünün tarihini belitterek 71 yazabilirsin,17 aralık 71 rakamlar yer değiştirmiş (tartılamadım eşim uyuyordu tartı yatak odasında ama dün tartılmıştım tok ve kıyafetlerimle, kiloyu düştüm)
Merhaba tartildiniz mi bugunMerhaba. İnsallah ben de istiyorum baslamak
Tartilmadim unuttum :)Merhaba tartildiniz mi bugun
Hos bulduk canimHoşgeldinizz
Tamam inşallahhhTamam canim kaydediyorum. 2. Kilo bildirimimizi 24 aralik sabahi gireriz. InşaAllah yol alabiliriz
SelamSelam kızlar .Bende sizinle birlikte devam etmek istiyorum.Kendi gunlugumede not düşüyorum.Bir haftadır iyi gidiyorum.Hamur yada tatlı turevlerinden uzak durmaya gayret gösteriyorum.Aralarda sürekli meyve tüketiyorum.Cok sıvı alıyorum.Su anda sabah aç karnına kiyafetsiz 66.50 kilo geldim.Bir buçuk kilo verdim.68 kilo ile başladım.Bakalim haftaya ne olur.
Teşekkür ederim.Sizlerede kolay gelsin .Bu zayıflama süreci cidden zor bir işSelam
Kolay gelsin
Merhaba bekliyorum:)Merhaba bende 1.5 haftadır karatay diyetine başladım 70 kiloyla başladım pazartesi tartılacam
TeşekkürlerTeşekkür ederim.Sizlerede kolay gelsin .Bu zayıflama süreci cidden zor bir iş
Aramıza hoşgeldin. Ne güzel kilon benim gözümdenSelam kızlar .Bende sizinle birlikte devam etmek istiyorum.Kendi gunlugumede not düşüyorum.Bir haftadır iyi gidiyorum.Hamur yada tatlı turevlerinden uzak durmaya gayret gösteriyorum.Aralarda sürekli meyve tüketiyorum.Cok sıvı alıyorum.Su anda sabah aç karnına kiyafetsiz 66.50 kilo geldim.Bir buçuk kilo verdim.68 kilo ile başladım.Bakalim haftaya ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?