YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Çok iyi aramıza hoşgeldin :)
Diyet yapacak misin spor filan
Çook teşekkürler, hoşbuldumm :) Burada gerçekten diyet arkadaşları çok aradım ama çoğu önceden açılmış başlıklar Sizi bulduğuma çok sevindimm, evet diyet ve spor yapıyorum evde. Ayrıca yaptığım bazı şeyler var bunları isterseniz sizlerle de paylaşabilirim, gerçekten çok işe yarıyor ben 4 gün önce 62.9 dum. Gerçekten kendimden başka insanların da özellikle kilosuyla derdi olanların benim sayemde bazı şeylerden yararlanmalarını çok istiyorum. bende çok çektim çünkü kilodan anlıyorum hepinizi

Ne güzel bir kahvalti olmuş. Cevizi de ara ogun olur belki. Benim de menemen 2 yumurtalı, 15 tane de zeytin. Ekmek yok ama sonrasinda muz yedim potasyum falan olsun icjnde diye

Selam hoşgeldiniz
Kızlar o zaman bildirim günümüz salı günü olsun. Site dışında bir arkadaşımla da haberlesiyorum . Onunla günümüzde salı.
Anlaştık
Bende katılabilir miyiim:)
Hışgeldiniz
Afiyet olsunn

Çok memnun olurum ben diyetisyen kontrolundeyim. Ama lütfen paylaş. Ne zaman istersen. Burası hepimizin ortak sayfası. Hepimiz okuyup faydalaniriz, ogreniriz eksik bisey varsa. Bende 2012 den beri bu savasin icindeyim. Ama irade moral tam olmayinca bu iş cok zor

Ne güzel bir kahvalti olmuş. Cevizi de ara ogun olur belki. Benim de menemen 2 yumurtalı, 15 tane de zeytin. Ekmek yok ama sonrasinda muz yedim potasyum falan olsun icjnde diye
Evet Ara öğünde meyve 4 kasik yogurt ve 2 ceviz hakkim var
Muz kadınlar icin önemli diyetisyenimden muz isticem bence vermez seker der ama deniyim

Aramıza hoşgeldin. Inan hic komik gelmedi. Ben 58 kilodan 55 e indigim zaman cok farkediyordu görüntüde. (12 sene önceden bahsediyorum )
Bilirimm. Cok eskiden burda grubum vardi. Zayiflar anlatiyorlardi cok zor veriyorlardi :)

Benim yöntemim her zaman düşük karbonhidrat, yüksek yağlar ve proteindir bu kısmı biraz daha açar mısın.
Her salı tartilicaz. Ama sen 10 günde bir istiyorsan düzenin bozulmasin. Öyle yap

Teşekkür ederim hoşbuldum. Dusuk yağ yüksek protein kısmı biraz karışık gelebilir ama özetlemeye çalışayım... Bu yaz sonunda 60 ı gördüm. Sonra dedimki kendi kendime bir daha zayifliyacam bir daha da o kiloyu almayacagiimmmmm.:))cunku cok gıcık bir iş vermek... dr can çiftçinin makalelerini okudum internette. Karbonhidratı kısıp (tamamen kesmiyorsun), protein ve yağ miktarını artırırsan sağlıklı zayiflayacagijdan bahsediyordu. O makaleleri klavuz yaptım kendime .O doğrultuda ben haftada 3 gün falan da sporla 2 ayda 54 e düştüm(ekim de 53.5 falandim). Gözle görülür bir incelme oldu. Boyum 160 çünkü. Mesela ekmek yemedim pazar hariç, meyveyi azalttım. Ama bol bol cig badem siyah zeytin fındık yedim fıstık ezmesi vs...tereyagi zeytinyağını kısmadım asla..et yedim..her sabah 2 yumurta ....ama Makarna bulgur yemedim. Kuru baklagili az tükettim..hindistan cevizi unundan krep yaptım o çok düşük karbonhidratlı, onu yedim arada falan...Ama biraz bu ay hormon ilacı aldığım için haddinden fazla abur cubur makarna pilav yedimderken 56 yim...:) ne demistim...daha çıkmayacağım...kolları sıvadım başlığınızı gördüm.:)) Sizin beslemeniz nasıl.

Canım hepiniz spor salonlarını atın kenara verin kendinizi Leslie bacıma. felaket yağ yaktırıyor gerçekten. Bir de gece yatmadan yoğurt kürü hazırlayın kendinize. bilmeyenler olursa onu da anlatayım hemen ; 3 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı pulbiber, yarım limon ve ben biraz da kekik atıyorum. vücudunuza sıcaklık verdiği için metabolizmanız hızlanıyor. deneyin derimm :))

Canim yillar önce leslie yaptim cok skldm zumba vs. Mesela ben diyetle kendimi falza yormadan ayda 4 kilo veririm
Bide haftada 3 4 gun temiz havada yuruyus 40 ar dk .daha sonra listeme 10 15 dk lik egzersizde ekleyecek evde rahatca. Squatta olacak. Buyuk bacak kasini calistiriyor squat guzel kalori yaktirir hatta10 15 kere yapilsa yeterli bence. Pul biberli yogurtta cok moda oldu yada 4 5 senedir ben duyuyorum. Ama yatmadan önce bisey yemek bana saglikli gelmiyo. Cunku yenilenler midede sabaha dogru bir saate kafar kalip çöp oluyormus. Mide ve diger organlar gecenin belli bir kisminda dinlenmekte. Ama gün icinde pul biber her ogunde biseylere serpilenebilir mtblzma hizi icin

Günaydın millet. Dün gayet iyi gittim. Ama hareket yapamadim. Bugün pazar ve maalesef kaçamak yapmak için en müsait gün. Icimdeki emoji yapmamamiz gerektigini soyluyor. hindistam cevizi unum var. yumurta ile birlestirip krep yapicam tavada. Uzerine biraz kaymak....ama ekmek yemiycegim. bol hareketli ve Kaçamaksız gün dilerim herkese

LezZetli bi tarife benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…