Aslında çok tuhaf gelicek ama ben hiç meyve sevmem .Sırf vücudumun direnci kırılmasın diye yiyorum.Bugun toplamda 600 kalori aldım.Ac kalmadım .Makarnada yedim sadece hasladım üzerine biraz peynir döküp yedim.Gecen yıl 77 kilo idim .Mayis Haziran gibi 63 u gördüm .Ondan sonra bırakınca kendimi böyle aldım.Ama şimdi hedefim 59 inşallah.Kesinlikle yavaş kilo verildiği zaman çok geç kilo alınıyor.Ve ben bu zamana kadar her şey yedim .Sonra baktım kilolar geliyor .Hemen durakladim.Bakalim bugün 8 .günüm yaklaşık 2 kilo vermiş görünüyorum.Aramıza hoşgeldin. Ne güzel kilon benim gözümden
Sürekli meyve önermem.. kan şekeri yüksek olur. Onun yerine bazen 2 ceviz veya kahve veya 1 kac kasik yogurt daha iyi
Benim için hiç farketmez aslında ama hafta sonları bazen şehir dışına çıkıyoruz .O güne denk gelmeyebilir .Ama hafta içi herhangi bir gün olabilir.Hangi gün olursa o gün size tartı fotosu atarım.sbeden 93.000
milkk 71.000
deniz diyette 70.600
Sudem_mmm 66.500
Kizlar haftada 1 kilo bildirimimizi hangi gün yapmak istersiniz.
Makarna direk kan sekerini cikarir sonra ani acikma yapan kalitesiz karbonhidrattir benim bildiğimAslında çok tuhaf gelicek ama ben hiç meyve sevmem .Sırf vücudumun direnci kırılmasın diye yiyorum.Bugun toplamda 600 kalori aldım.Ac kalmadım .Makarnada yedim sadece yasladım üzerine biraz peynir döküp yedim.Gecen yıl 77 kilo idim .Mayis Haziran gibi 63 u gördüm .Ondan sonra bırakınca kendimi böyle aldım.Ama şimdi hedefim 59 inşallah.Kesinlikle yavaş kilo verildiği zaman çok geç kilo alınıyor.Ve ben bu zamana kadar her şey yedim .Sonra baktım kilolar geliyor .Hemen durakladim.Bakalim bugün 8 .günüm yaklaşık 2 kilo vermiş görünüyorum.
Tamam hafta içi yapariz bende hafta içi günleri seviyorum :)Benim için hiç farketmez aslında ama hafta sonları bazen şehir dışına çıkıyoruz .O güne denk gelmeyebilir .Ama hafta içi herhangi bir gün olabilir.Hangi gün olursa o gün size tartı fotosu atarım.
Evet haklısın .Akşam yemeğinde mercimek çorbası icicem sadece.Canim su anda hiç bir şeyde istemiyor.Birde beşi bir yerde var doğadan ondan içmeye başladım.Yani bilmiyorum sanırım biraz tokluk hissi verdi.En az iki litre su içiyorum.Gercekten zayıf olmak güzel vallahi .Aşırı zayiflikta iyi değil ama 5 li rakamları bir görseydim.Olucak olucak sabır edicez.Yaza kadar vaktimiz var.Makarna direk kan sekerini cikarir sonra ani acikma yapan kalitesiz karbonhidrattir benim bildiğim600 kalori gibi rakamlarla kas kaybetmeyin aman aman
Daha aksam yemeği var doğrusu.
Bende kac yildir 75 lere inip 90 lara firliyorum. Ama son 6 senede ilk kez 90 nı aşıp 93 gördüm. Ama yapacaz başaracaz :) kiloyu tekrar almamak icin bi sure koruma yapmak şart. Yoksa o verilenler hemen geri geliyor. Diyetisyene kilo verdikten sonra mevcut kilosunu korumak için gidenler oluyor.
Pazartesi yada baska bir gün olabilirTamam hafta içi yapariz bende hafta içi günleri seviyorum :)
Afiyet olsun bende mercimek corbası yogurtlu ıspanak yedimAz önce iki kase mercimek çorbası içtim.Bugunu 1000 kalori ile tamamladım.
Farketmezsbeden 93.000
milkk 71.000
deniz diyette 70.600
Sudem_mmm 66.500
Kizlar haftada 1 kilo bildirimimizi hangi gün yapmak istersiniz.
GüzelllAz önce iki kase mercimek çorbası içtim.Bugunu 1000 kalori ile tamamladım.
Teşekkür ederim.Sizede afiyet olsun.Canim öyle tatlı istedi ki yok yemedim.3 adet küçük mandalina yedim.Afiyet olsun bende mercimek corbası yogurtlu ıspanak yedim
Bende tatlı istedigimde su meyve kuruyemişe veriyom kendimiTeşekkür ederim.Sizede afiyet olsun.Canim öyle tatlı istedi ki yok yemedim.3 adet küçük mandalina yedim.
Hoşgeldin aramıza inşallah istedigimiz kilolara kavuşuruzSelam kızlar ben de geldiiiim. 56 kıloyum. Hedef kilom 1 ayda 53 e düşmek. 1 ay sonra bir seyahat planim var. Belki komik gelecek bu rakamama ideal kiloya yaklaştıkça vermesi daha zor. Üstelik hormon ilacı kullandigim için regl düzensizliğinden, yeme bozukluğu başladı. Istaha vurdu o ilaç. 3 kilo aldim birden...yarından itibaren ben de başlıyorum. Benim yöntemim her zaman düşük karbonhidrat, yüksek yağlar ve proteindir...O zamannnn dans ve renk....diyerek ben de başlamış bulunuyorum...10 gün de bir tarti ve mezura ile ölçüm yapacağım. :)
usenmezsem sabah spora gider ağırlık çalışırım.. üşenirsem parkta 40 dak yürürüm. Herkeslere sagliklı geceler
Mmm canim cekti )Az önce iki kase mercimek çorbası içtim.Bugunu 1000 kalori ile tamamladım.
Süper bi gün olmuşİyi akş
Öğle yemeği
Brokoli, haşlama
Akşam yemeği
Brokoli, haşlama, salata, yayla çorbası
Su:13-15 bardak
Yemeklerde ekmek yemedim
Canım istemediği için, diyet anlamında değil
Aralar baya verimli geçti
Elma, muz, süt, çiğ badem, çiğ fındık, ceviz, mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?