- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Olsun canım gelecek haftaya vermiş olursunKızlar benim de kilom aynı maalesef
Canım bu hafta regldim hiç dikkat etmedim yediklerime. Almış olabileceğimi düşünüyordum neyseki aynı geldim. İnşallah bu hafta veririmOlsun canım gelecek haftaya vermiş olursun
Verirsin canım verirsin yeter ki sen diyeti bırakmaCanım bu hafta regldim hiç dikkat etmedim yediklerime. Almış olabileceğimi düşünüyordum neyseki aynı geldim. İnşallah bu hafta veririm
Diyet yapmıyorum sonra da zayıflara bakıp üzülüyorum çok kötüyüm yaVerirsin canım verirsin yeter ki sen diyeti bırakma
Tebrik ederim :) cok iyimerhaba, 1.5 kg vermişim. 61.4 güncel kilom :)
Harika enfes süperrEki Görüntüle 2582439
Akşam 19.30
Biftek kızartması tereyağlı
Salata
Yoğurt
Acıbiber
Ayran
Iyi aksamlar kızlar sabah kahvaltıya misafir vardı 12.30 da yaptım normal karatay kahvaltısı yaptım
Saol canımHarika enfes süperr
İyi yapıyorsun canım diyet psikolojisi bir zamandan sonra strese dönüşüyor1 şubatta diyetisyen randevum var. O güne kadar acilirsa gidecem. O güne kadar diyet yapmicam. Bir suredirde yapamiyrm.
Öyle yapacam canim sıkıntıdan regl de olamadim tam 1 hafta gecti..duzenim bozuldu. Umarim hemen regl olurum geriliyorumİyi yapıyorsun canım diyet psikolojisi bir zamandan sonra strese dönüşüyorkendine biraz zaman tanı bu süreçte kendine iyi bak
1 şubatta diyetisyen randevum var. O güne kadar acilirsa gidecem. O güne kadar diyet yapmicam. Bir suredirde yapamiyrm.
Sakin ol canım kendi kendine telkinler ver herşey yoluna girecek biraz kafanı dağıtacak şeylerle meşgul olÖyle yapacam canim sıkıntıdan regl de olamadim tam 1 hafta gecti..duzenim bozuldu. Umarim hemen regl olurum geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?