- 13 Eylül 2019
- 510
- 488
- 33
- 38
Tamam canimgünaydın kızlar
sbeden haftaya memlekette olacağım. salı günü bildirim yapamayacağım internet sıkıntı oluyor orada.
4 şubatta bildirimimi yaparım
Merhaba aramiza hosgeldin. Ilk defa duydum bu diyeti. Baslangic kilo nedirMerhaba arkadaşlar karbonhidrat diyetine başladım bende aranıza katılabilir miyim?
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba arkadaşlar karbonhidrat diyetine başladım bende aranıza katılabilir miyim?
Eki Görüntüle 2580743
2 bardak ılık sirkeli su
Sabah 10.00
Tereyağlı omlet
Zeytin
Peynir
Ceviz fıstık
3 dilim elma küçük mandalina
Yer elması 2 tane
Yoğurt
Ihlamur
Yemek sonrası
Türk kahvesi
Eki Görüntüle 2580744
Akşam 18.00
Yağsız tavada Tavuk
Havuç rendesi Turp Acıbiber sosu
Ayran
acele cektigim için biraz tuhaf çıkmış resim Yemek sonrası
Türk kahvesi
Eki Görüntüle 2580745
Evet sakinlesti bu hafta sanki herkesin mesguliyeti var gibiSelam kızlar yarın büyük gün ☺ Biraz sakinlemiş sanki grubumuz
Evet sakinlesti bu hafta sanki herkesin mesguliyeti var gibi
Kendini birakma. Ecel gelmedikten sonra bisey olmaz. Nerdesin deprem etkiledi miAslında hiç meşguliyet yok aslında ama. Deprem çok moralimi bozdu. Bide salgın hastalık çok canım sıkılıyor. Bişey yapasım yok hiç malesef
Merhaba canim. Nasil gidiyor. Belli bir diyet uyguluyor musunMerhaba hoşbuldum teşekkür ederim. Kilom 130 boyum 1.70
Kendini birakma. Ecel gelmedikten sonra bisey olmaz. Nerdesin deprem etkiledi mi
Ya evet kimin vakti ne zamandır bilinmez bunuda kendime söylüyorum ama. Pisikolojik olarak bunu atlatamıyorum. Hep aklımın bi köşesesinde malesef. Bursadayız cnm
Saol canım sende harikasınmenülerine sunumlarına bayılıyorummmm harikasın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?