- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Tünaydın canım sana herkese güzel keyifli pazarlarTünaydın Kızlar mutlu huzurlu pazarlar
KPSS olana kadar bırakma canım ilerde pişmanlık yaşamamak içinAmin inşaAllah canim. Cok zorlaniyorum ben kpss den yetismiyo bakalim nolcak yasta 30 cogu yere basvuramiyorum Allah sonumuzu hayretsin inşaAllah iyi yerler olur.
Pazar günü benim için yorgunluk demekTünaydın Kızlar mutlu huzurlu pazarlar
Kolay gelsin sana o zamanPazar günü benim için yorgunluk demekdinlenme yok
Pazar günü benim için
Kolay gelsin gerci birmiştir bilePazar günü benim için yorgunluk demekdinlenme yok
Iyi yapmışsın canım hava güzel bende yürüyüşe çıktımŞimdi 20 dk koştum
İyi yaptın canım toprlandığımı hissediyorum bakalım yaza kadar diyet spor şeklinde devam edersek kendimize gelirizIyi yapmışsın canım hava güzel bende yürüyüşe çıktım
Veririz bu azimle kiloları biz yaza zayıf girecez inşİyi yaptın canım toprlandığımı hissediyorum bakalım yaza kadar diyet spor şeklinde devam edersek kendimize geliriz
Merhaba canım geçmiş olsun haydi bakalım başarırlarMerhaba arkadaşlar aranıza beni de aldıgınız için teşekkür ederim.Yazamadım hasta olmustum. karbonhidrat diyeti yapıyorum.
Günaydıngünaydın kızlar
54,1 ile gittiğim 1 haftalık tatilden 55,8 ile döndüm
2 gün sonra regl olacağım onun şişkinliği de vardır
kaçamak yapmamaya ve sporlarımı aksatmamaya çalışacağım.
sabah kepek ekmekli tost
ara öğün 3 kuru kayısı yeşil çay
öğlen 1 tabak yeşil mercimek yemeği ve yoğurt
akşam ne yiyeceğime karar vermedim henüz ama hafif tutacağım
Bilirim o krizleri ekstradan yaptığım birşey yok bitter çikolata yiyebilirsinSelamlar kızlar
İyisnizdir inşallah ☺Regl olacağım tatlı krizi için ne yapıyorsunuzalternatif tarifiniz varmı
Muza kakao serpip dene canım bastırır belkiSelamlar kızlar
İyisnizdir inşallah ☺Regl olacağım tatlı krizi için ne yapıyorsunuzalternatif tarifiniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?