Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Benim ideal kilom 46-62 arasıymış. Hedefim 53 olmak ama ilk etapta 60 olsamda yeter diye düşünüyorum öyleyse.

kızlar ben dün katıldım aranıza yarın değilde haftaya cuma bildirsem kilomu sorun olmuyo dimi? çünkü kafamda belirlediğim bi program var ve pazartesi başlamak istiyorum tam anlamıyla. ama abartmıyorum bu günlerde de merak etmeyin :) sadece psikolojik olarak o güne odaklamıştım kendimi.

tamam canım nasıl istersen zaten 2 günde çok faazla bişey veremezsin gram fark eder sadece.

ama pazartesiden itibaren süper şekilde devam

Bence 44 kilo çok sağlıksız bir kilo Benim yarım kadar yaw resmen

ayy evet cocuk gibi olurum kimse tanıyamaz

kızlarrrrrr az önce ilk iltifatımı aldım :))) ressamımız sen kilomu verdin yoksa dedi . Ben bu gazla 1 yıl bile diyet yapabilirim sanırım . 1 haftada fark etti demekki :))) oleyyyy....

Günlük Temel Metabolizma Kalori Yakma Oranınız (BMR): 1819.8 Kalori

BMR :Hiç bir şey yapmadığınız durumda günde yakacağınız kalori mikrarıdır...

Sonuç bu çıktı ? Şimdi ben günde 1800 kalori mi alacam yani ? o kadar yesem kilo alırım ya :) ben 1400 1500 falan almayı planlıyorum. yanlış mı şimdi ?

o konuda şüpheniz olmasın kendimi ciddi anlamda hazır hissediyorum :) sizinde katkılarınızla güzel bi sonuç olacağına inanıyorum bu arada ben jillian ı denemiştim daha önce iyi ter attırıyo ve benim bi arkadaşım baya sıkılaştırmıştı göbeğini felan onu yaparak,tavsiye ederim

Son düzenleme:
Günlük Temel Metabolizma Kalori Yakma Oranınız (BMR): 1824.5 Kalori

BMR :Hiç bir şey yapmadığınız durumda günde yakacağınız kalori mikrarıdır

Boyunuz, kilonuz, yaşınız ve günlük egzersiz, yada hareket durumunuza göre hesaplamış olduğumuz günlük kalori itiyacınız : 2189.4 Kalori

Boy :166
Kilo :100
BMR (Vücud Kütle İndeksi) :1824.5
İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:2189.4

Şimdi de 2000 çıktı :) ? anlamadım ben 2000 kalorimi ??? biri beni aydınlatsınnn :)

canım BMR senin günlük hiçbişey yapmadan yaktığın kalori anladığım kadarıyla. bu kişinin kilosuna ve yaşına göre değişiyo. ihtiyaç duyulan kalori de senin günlük alman gereken kalori 2189.4 yani. ama sen bunu maksimum değer olarak alıp bu değerin altında kalori almalısınki kilo verebilesin bence.

kızlarrrrrr az önce ilk iltifatımı aldım :))) ressamımız sen kilomu verdin yoksa dedi . Ben bu gazla 1 yıl bile diyet yapabilirim sanırım . 1 haftada fark etti demekki :))) oleyyyy....

evet canım fark ediyor. dünde bana kuzenler dedi çok farkediliyor diye. zaten kot pantolunum bol geliyor

kilonla alakalı bu günlük kalori ne kadar cok kiloluysan o kadar artıyor yani senin günde 2000 kalori yakman gerekiyor ayrıca vücudunun o kadar kaloriye ihtiyacı var. ama sen kilo vermek istediğin için bu kalori miktarını düşüreceksin ki günlük ihtiyacın olam kaloriden daha az al ve zayıfla.

Anladım teşekkür ederim. en iyisi ben 1300-1500 kalori arası diyet yapıyım garanti olsun. doktorda öyle vermişti zaten. 1500 yeterli o en fazla almam gerekendir mutlaka 2000 alsam uçar gider 200 kilo olurum herhaldee

Hele şükür jeton düştü teşekkür ederimm anladım şimdi :)))

Kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum ben hep ılık su kilo vermeye yardımcı oluyo ılık su içmek gerekiyo diye duymuştum bugüne kadar fakat bi tanıdığım bana soğuk su içildiğinde vücudun suyu kendi ısısına çevirmek için yağ yaktığını yani soğuk suyun kilo vermeye daha etkili olduğunu söyledi. sizin bi bilginiz varmı bu konuda?

Evet dünde benim müdürüm sen kilo mu verdin dedi çookk mutlu oldum daha da bi gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…