- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
Bir an önce yarın olsunda tartılıp bildirim yapalımHayatım boyunca ilk kez 1 hafta boyunca kaçamak yapmadan, bozmadan diyet yaptım çok heyecanlıyım
Benim ideal kilom 46-62 arasıymış. Hedefim 53 olmak ama ilk etapta 60 olsamda yeter diye düşünüyorum öyleyse.
Bence 44 kilo çok sağlıksız bir kilobenimde 44 - 60 arası ben 44 olduğumu düşünemiyorum eşimin yanında kaybolurum
Bende 2 gün önce tartılmıştım ve sonuç beni tatmin etmişti ama ödül günümü hafta sonu olarak belirlediğim için henüz sabrediyorumben dayanamadım bu sabah tartıldım.
ödül olarkta simit aldım kendime.
kızlar ben dün katıldım aranıza yarın değilde haftaya cuma bildirsem kilomu sorun olmuyo dimi? çünkü kafamda belirlediğim bi program var ve pazartesi başlamak istiyorum tam anlamıyla. ama abartmıyorum bu günlerde de merak etmeyin :) sadece psikolojik olarak o güne odaklamıştım kendimi.
Bence 44 kilo çok sağlıksız bir kiloBenim yarım kadar yaw resmen
Bende 2 gün önce tartılmıştım ve sonuç beni tatmin etmişti ama ödül günümü hafta sonu olarak belirlediğim için henüz sabrediyorum
Günlük Temel Metabolizma Kalori Yakma Oranınız (BMR): 1824.5 Kalori
BMR :Hiç bir şey yapmadığınız durumda günde yakacağınız kalori mikrarıdır
Boyunuz, kilonuz, yaşınız ve günlük egzersiz, yada hareket durumunuza göre hesaplamış olduğumuz günlük kalori itiyacınız : 2189.4 Kalori
Boy :166
Kilo :100
BMR (Vücud Kütle İndeksi) :1824.5
İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:2189.4
Şimdi de 2000 çıktı :) ? anlamadım ben 2000 kalorimi ???biri beni aydınlatsınnn :)
kızlarrrrrr az önce ilk iltifatımı aldım :))) ressamımız sen kilomu verdin yoksa dedi . Ben bu gazla 1 yıl bile diyet yapabilirim sanırım . 1 haftada fark etti demekki :))) oleyyyy....
Günlük Temel Metabolizma Kalori Yakma Oranınız (BMR): 1819.8 Kalori
BMR :Hiç bir şey yapmadığınız durumda günde yakacağınız kalori mikrarıdır...
Sonuç bu çıktı ? Şimdi ben günde 1800 kalori mi alacam yani ? o kadar yesem kilo alırım ya :) ben 1400 1500 falan almayı planlıyorum. yanlış mı şimdi ?
Günlük Temel Metabolizma Kalori Yakma Oranınız (BMR): 1824.5 Kalori
BMR :Hiç bir şey yapmadığınız durumda günde yakacağınız kalori mikrarıdır
Boyunuz, kilonuz, yaşınız ve günlük egzersiz, yada hareket durumunuza göre hesaplamış olduğumuz günlük kalori itiyacınız : 2189.4 Kalori
Boy :166
Kilo :100
BMR (Vücud Kütle İndeksi) :1824.5
İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:2189.4
Şimdi de 2000 çıktı :) ? anlamadım ben 2000 kalorimi ???biri beni aydınlatsınnn :)
canım BMR senin günlük hiçbişey yapmadan yaktığın kalori anladığım kadarıyla. bu kişinin kilosuna ve yaşına göre değişiyo. ihtiyaç duyulan kalori de senin günlük alman gereken kalori 2189.4 yani. ama sen bunu maksimum değer olarak alıp bu değerin altında kalori almalısınki kilo verebilesin bence.
evet canım fark ediyor. dünde bana kuzenler dedi çok farkediliyor diye. zaten kot pantolunum bol geliyor
kilonla alakalı bu günlük kalori ne kadar cok kiloluysan o kadar artıyor yani senin günde 2000 kalori yakman gerekiyor ayrıca vücudunun o kadar kaloriye ihtiyacı var. ama sen kilo vermek istediğin için bu kalori miktarını düşüreceksin ki günlük ihtiyacın olam kaloriden daha az al ve zayıfla.
evet canım fark ediyor. dünde bana kuzenler dedi çok farkediliyor diye. zaten kot pantolunum bol geliyor
neyse ozaman durmak yok yola devam 1 ayı atlattık mı gerisi gelicek sanırım zaten alıştım ben artık
neyse ozaman durmak yok yola devam 1 ayı atlattık mı gerisi gelicek sanırım zaten alıştım ben artık
ewet canım tam gaz devam
Evet dünde benim müdürüm sen kilo mu verdin dedi çookk mutlu oldum daha da bi gaza geldimkızlarrrrrr az önce ilk iltifatımı aldım :))) ressamımız sen kilomu verdin yoksa dedi . Ben bu gazla 1 yıl bile diyet yapabilirim sanırım . 1 haftada fark etti demekki :))) oleyyyy....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?