- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
Kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum ben hep ılık su kilo vermeye yardımcı oluyo ılık su içmek gerekiyo diye duymuştum bugüne kadar fakat bi tanıdığım bana soğuk su içildiğinde vücudun suyu kendi ısısına çevirmek için yağ yaktığını yani soğuk suyun kilo vermeye daha etkili olduğunu söyledi. sizin bi bilginiz varmı bu konuda?
ayy ne güzel size zayıfladın mı diye sormuşlar bana ise kızım ne oldu sana çok kilo almışsın düğünden sonra dediler dün
Kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum ben hep ılık su kilo vermeye yardımcı oluyo ılık su içmek gerekiyo diye duymuştum bugüne kadar fakat bi tanıdığım bana soğuk su içildiğinde vücudun suyu kendi ısısına çevirmek için yağ yaktığını yani soğuk suyun kilo vermeye daha etkili olduğunu söyledi. sizin bi bilginiz varmı bu konuda?
ayy ne güzel size zayıfladın mı diye sormuşlar bana ise kızım ne oldu sana çok kilo almışsın düğünden sonra dediler dün
günaydın kızlar
ben hala zayıflayamadım ya ekmek felan yemiyorum ama öğünlerimi de norml ölçü de yiyorum nerde yanlış yapıyorum anlamadım yürümeye de çalışıyorum
günaydın kızlar
ben hala zayıflayamadım ya ekmek felan yemiyorum ama öğünlerimi de norml ölçü de yiyorum nerde yanlış yapıyorum anlamadım yürümeye de çalışıyorum
günaydın güzel bayanlar yepyeni bir gün ne güzel deme
hayat güzel yaşamak güzel ama en güzeli zayıflayıp şık kıyafetler giyebilmek
günaydın canım
bende kendimi çok iyi hissediyorum uykusuzluk dışında.
1 aydır ilk defa bugün simit yicem verdiğim kiloların hediyesi olarak cok canım cekti sabah.
evet zayıflayıp bütün kıyafetlerimi yenilicem
bende jillianı duymuştum ama bi başlayamadım
ayyyyy ben diyet moduna giremedim napcam ben ya
Ay canım simidnin arasına domates peynirde koy öyle ye
inat ettim artık kilo verecegım şişko olmak istemıyorum artık az yiyecegim çok hareket ve çok su içecegım artık değişmek istiyorum hayatımıda kendimide her gördüğüm kilo almışın demesın a kilo vermişsin desin hemen değil ama en azından 3 içinde vücütüm biraz kendine gelmesini istiyorum ya
içinde haftada bir kilo versem üç ayda yaklaşık 12 kilo o zamanda şişko olacağım ama daha az olmuş olacağım 6 ay a tam olarak normal kiloma yaklaşmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun lütfen artık bende güzel olmak istiyorum insanı yaşlı gösterıyor kılolar heleki benım gibi obez olanları ilk defa kendi hakkımda böyle konuşuyorum kabullenmek istemiyorum ben böylelim demek istemiyorum artık bende en azın 38 beden olmasa dahi 40 beden almak istiyorum size göre yok lafını duymak istemiyorum iğrenç kilo espırısıde duymak istemiyorum artık
günaydın kızlar
Ramazandan dolayıdır canım bende kendimi o modda hissedemiyorum artık.
kıs aklıma geldide yanımda yoktu.
Benimde sütüm çekti iftarda yiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?