- Konu Sahibi ruzgarozge
-
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
kıslar ben bu egzersize kafayı taktım dün yaptım bugün yine yapıcam.
cankek bak evden cıkmadan bunları yapabiliriz canım
yapalım canım. bende eve gidince yapıcam akşamdan taze fasulye yapmıştım zaten. yanına salata yaparım tamam.
kızlar jillian ı sordum arkdaşıma ilk level 10 gün 2. level 10 gün ve 3. level 10 gün olacak şekilde 30 güne tamamlıyorsunuz. daha sonrada yine jillian ın ripped 30 var ona geçiyosunuzisterseniz daha sonra tekrar başa dönebiliyosunuz. bilginize..
anaaaa benim yemeğim yok ne pişirsem acaba....
kıslarrrr nerdesinizzzzzzzzzzzz
işler yoğun canım ya işim olunca kapatıyorum kk yı bilgisayarın başına biri oturur da görür diye hoş ben kapatmasam da kendiliğinden kapanıyor kk iyi bişey yani :) fırsat buldukça geliyorum
bilmem ki neler var aklında ?
aslında bana kalsa karpuz peynir yerim ama eşim ne yicek evde sebze bi patlıcan var
evet kendiliğinden kapanması gerçekten iyi.
bende zaman dolduruyorum bu hafta aylak geçtide haftaya çok yoğun olacağımız kesin.
valla bizim yoğunluk bu haftadan başladı
evet canım ben de ramazandan dolayı kendimi kilo verme modunda hissetmiyorum.Doğru dürüst yemek yemiyorum wc sorunu başladı çıkamıyorum.Bir yazı okudum ramazanda 2 kilo verilirmiş.ben kilo verdim aslında 1 kilo ama şişkinlik var ben de sahurda yemek yediğim ve yattığım için oluyor.Ramazandan dolayıdır canım bende kendimi o modda hissedemiyorum artık.
ben iftardan önce tartılıyorum o zaman en doğru kilo bence.Bişey sorcam şimdi niyetli olanlar ne zaman tartılsa doğru sonuç verir acaba ben geçen hafta sahurda tartılmıştım ama iftardan öncemi tartılsam ki ?
evett yarın büyük gün herkes tartılıp gelsin bakalım kim ne yapmış bu hafta
evet canım ben de ramazandan dolayı kendimi kilo verme modunda hissetmiyorum.Doğru dürüst yemek yemiyorum wc sorunu başladı çıkamıyorum.Bir yazı okudum ramazanda 2 kilo verilirmiş.ben kilo verdim aslında 1 kilo ama şişkinlik var ben de sahurda yemek yediğim ve yattığım için oluyor.
ben iftardan önce tartılıyorum o zaman en doğru kilo bence.
Canım bendede var o kabızlık sendromu meyveye ağırlık verecem bakalım nasıl olcak
Canım bendede var o kabızlık sendromu meyveye ağırlık verecem bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?