- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
bugunde sabahtan basim agriyordu eczaneye gidip migren ilacimi aldim suan daha iyiyim
ben anca buraya simdi girebildim ekrana bile bakamiyorum isik rahatsiz ediyordu herkes iyidir umarim yarin tarti gunu ama bizim kilolar yerinde sayiyor malesef
Kızlar yarın doğum günüm bakalım eşim hatırlayacak mı
ben simdiden kutluyayim
Dogum gunun kutlu olsun hulyacim saglik ve mutluluklar senin olsun
:119:
doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu ve bol paralı bir yılı sevdiklerinle geçirmen dileğiyle.....................
hımmm biber ve domateste varsa patlıcan kavurması yapabilirsin ben cok seviyorum
anammmmm kızlar dün yaptım jillianı heryerim tutuldu ya benim alt tarafı 27 dak.öldüm vallahi.yorgunluktan nasıl uyuduysam artık sabak uyuya kalmışım servise zor yetiştim...bu arada şak bi yana güzel ter attım.sadece şınav hareketini yapamadım onu da duvarda şınav çekerek telefi etmeye çalıştım.
Gunaydin herkese. Uzun zamandan sonra foruma tekrar donmek cok guzel. Bende yeni bi ben icin fazlaliklarima elveda demek istiyorumm:) Ama hic motive edemiyorum kendimi son zamanlar. Aslinda 88 kilodan 69a inerek iyi bi basari elde ettim dogumdan sonra. ama 69 da kaldim son 6 aydir. yani 70lerdeydim de orucluyken 69u gordum 69 demek rahatlatiyor :) hedefim bi 63u gormek. Sanirsam en son lise 1de bi ara uzerinden gectim 63un dahada goreemedim. Imkasiz gibi geliyo. Burda size katilip kendimi motive etmek isterim.
günaydın canım hoşgeldin sefalar getirdin.
ne güzel anne olmuşsun Allah bağışlasın.
verirsin canım biraz sporuda koy hayatına verirsin canım.
kendine güveninde tam olsun ama
jillian yapıyorum ben eğer bebeğim var evde dışarda spor yapamıyorum diyorsan onu yapabilirsin canım.
süper teletiyor bütün kasların çalışıyor. ve sıkılasacaksın aynı zamanda.
hosbulduk canim.
saolasin. anne oldum buyuttumde:) 2, 5 yasina geldi pasam cok sukur
sporun cok faydasini gordum kilo verdigim surecte
ama suan cok yogunum ayni zamanda universite ogrencisiyim yaz okuluna gidiyorum
bu zaman dilimindede pek spora vakit ayiramadim
simdide baslamak cok zor geliyor
jilliani ilk defa duydum. nasil bir spor?
youtube yaz jillian diye bir bayan bu kendi adı jillian level 1 izle bi
valla benimde dün 2. günümdü ama bacaklarım yanlarım nasıl ağrıyordu gece yattığımda.
sabah bende zor kalktım.
Allahtan yarın cumartesi ama yine erken kalkıcam amcamların yazlığa kahvaltıya gitcez kuzenlerle.
bugün iş çıkışıda temizlik yapıcam.
doğum günün kutlu olsun Hülya cım:119::119::119::124:
bebişin biran önce iyileşir inşallah herşeyin başı sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?