- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.741
Bacım sana bir kilo cetveli yapalım yawww
Ay bacımm sen cok yaşa emi ben nasıl yapılıuyor bılmıyorummm bılsem hemen yapıcammm... hedef koyaydık ıyıydı vallayı bak pazardan bu yana tam dıyet durumunada gıremedım yıyorum aksamları evde ama az az 5.gun bugun birde pazartesı patronun dogum gunu vardı pasta borek yedım az az genede 1 kılo800 gram vermişim
2 kıloyu hedef koyak nolursunuz
canım bana boyunu başlangıç kilonu hedef kilonu yaz yapayım.birde limit yok sen ne kadar istersen ver ben sağlıksız olur diye demiştim
başlangıc 87
şuankı kılom 79,8
hedef kılom 60
boyum 1,65
tamam canım o zaman kım ne kadar verırse ıns 2 kılonun altına dusmeyız
öğle yemeğim 2 kaşık türlü...
selam kızlar inşallah pazartesiden sonra rahat rahat yazıcam sizlere ve listemizi güncellicez.
ben tartıldım sabah 79.5 geldim. su yetmişleri gördüm ya inşallah 60larıda görürüz.
ayy bide ne zormuş apandisit ufak ameliyat ama bıcak yarası var ya.
bide iltihap kapmış dün tekrar hastaneye gittik. dr actı bişeyler yaptı parmaklarımı ısırdım acıdan.
Kahvaltım; 1 dlm çavdar ekmeği, 1 küçük parça patatesli börek yarım domates yarım salatalık 1 dlm ezine peyniri 1 dlm beyaz peynir 2 zeytin yarım yeşil biber. Huh ne yemişim öyleee:18:
süpersin bacımmm ınsallah cok acıkmazsın ...
sabah
sirkeli suyum
yulaf kepeklı sutum
sekersız nescafem
9lu cayım
1 tost dılımı cavdar ekmegıne 1 dılım salam yarım su bardagı swaps
selam kızlar herkese günaydınnn :)) bugün 200 gram daha vermişim ve toplamda bu hafta 2,800 le haftayı kapattım daha ilk hafta bakalım diğer haftalar nasıl geçicek :18: başlangıcım 90 ve şuan 87,2 inşallah ekimin sonuna kadar 80 de görürüm
selam kızlar inşallah pazartesiden sonra rahat rahat yazıcam sizlere ve listemizi güncellicez.
ben tartıldım sabah 79.5 geldim. su yetmişleri gördüm ya inşallah 60larıda görürüz.
bide iltihap kapmış dün tekrar hastaneye gittik. dr actı bişeyler yaptı parmaklarımı ısırdım acıdan.
selam kızlar herkese günaydınnn :)) bugün 200 gram daha vermişim ve toplamda bu hafta 2,800 le haftayı kapattım daha ilk hafta bakalım diğer haftalar nasıl geçicek :18: başlangıcım 90 ve şuan 87,2 inşallah ekimin sonuna kadar 80 de görürüm
Sabah abarttımya ondan az yedim canım
1 haftada cok guzel vermıssın canım yenımı basladın dıyete ılk haftalar gzel gıdıyor kılolar ...
neyaptın bır haftada bır gununu anlatırmısın ne yedın ne yemedın bırbırımızın derdıne derman oluruz bu sekılde
canım sen 12 kılomu vermıstın toplam ?
kac ayda ve neler yapmıstın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?