Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Bacım sana bir kilo cetveli yapalım yawww

Ay bacımm sen cok yaşa emi ben nasıl yapılıuyor bılmıyorummm bılsem hemen yapıcammm... hedef koyaydık ıyıydı vallayı bak pazardan bu yana tam dıyet durumunada gıremedım yıyorum aksamları evde ama az az 5.gun bugun birde pazartesı patronun dogum gunu vardı pasta borek yedım az az genede 1 kılo800 gram vermişim

2 kıloyu hedef koyak nolursunuz

canım bana boyunu başlangıç kilonu hedef kilonu yaz yapayım.birde limit yok sen ne kadar istersen ver ben sağlıksız olur diye demiştim

canım bana boyunu başlangıç kilonu hedef kilonu yaz yapayım.birde limit yok sen ne kadar istersen ver ben sağlıksız olur diye demiştim

başlangıc 87

şuankı kılom 79,8

hedef kılom 60

boyum 1,65

tamam canım o zaman kım ne kadar verırse ıns 2 kılonun altına dusmeyız

Ben kilo bildirimi yapamayacağım bir türlü tartılamadım çünkü :44:

selam kızlar inşallah pazartesiden sonra rahat rahat yazıcam sizlere ve listemizi güncellicez.

ben tartıldım sabah 79.5 geldim. su yetmişleri gördüm ya inşallah 60larıda görürüz.

ayy bide ne zormuş apandisit ufak ameliyat ama bıcak yarası var ya.

bide iltihap kapmış dün tekrar hastaneye gittik. dr actı bişeyler yaptı parmaklarımı ısırdım acıdan.

Kahvaltım; 1 dlm çavdar ekmeği, 1 küçük parça patatesli börek yarım domates yarım salatalık 1 dlm ezine peyniri 1 dlm beyaz peynir 2 zeytin yarım yeşil biber. Huh ne yemişim öyleee:18:

selam kızlar herkese günaydınnn :)) bugün 200 gram daha vermişim ve toplamda bu hafta 2,800 le haftayı kapattım daha ilk hafta bakalım diğer haftalar nasıl geçicek :18: başlangıcım 90 ve şuan 87,2 inşallah ekimin sonuna kadar 80 de görürüm

Son düzenleme:

canım hos geldın tekrardan gecmıs olsun bıçak yarası agırdır acıtır allahım sıfa versın canım...

kılomuz hemen hemen aynı sende yarısa varmısın nursehulya ve herşey mumkunle yarısa gırdık bı hafta

Kahvaltım; 1 dlm çavdar ekmeği, 1 küçük parça patatesli börek yarım domates yarım salatalık 1 dlm ezine peyniri 1 dlm beyaz peynir 2 zeytin yarım yeşil biber. Huh ne yemişim öyleee:18:

börekyemısın keske ekmek yemıyeydın yada ekmek yıyıp borek yemıyeydın ama dıgerlerı gayet norml saglıklı

1 haftada cok guzel vermıssın canım yenımı basladın dıyete ılk haftalar gzel gıdıyor kılolar ...

neyaptın bır haftada bır gununu anlatırmısın ne yedın ne yemedın bırbırımızın derdıne derman oluruz bu sekılde

Tekrar geçmiş olsun canım iltihap normal acını ikiye katlar dikkat et yara yerini kuru temiz tut canım kızarıklık akıntı ateş olursa hemen acile git...

canim tekrar gecmis olsun ameliyat bu kolay olurmu oksursen yada gulsen dikis yerin acir

Tebrik ederim canım darısı bizim başımıza

elbette anlatırım cnm birlikten kuvvet doğar :)) bugün tam 1 hafta oldu ve 2,8 gitti .. aslında ne varsa onu yedim evde ama daha önce diyetisyen maceram olduğundan bu sefer neyi neyle yemem gerektiğini ayarlıyorum sadece .. bakliyat tarzı et tarzı şeyleri öğlen metabolizmamın daha hızlı olduğu saatler akşamsa daha hafif sebze yemekleri .. genel bir menümü yazıcak olursam dün mesela yediğim menüm

sabah: 1 kibrit kutusu kadar peynir ama kalın :) 2 tane çeri domatesi, 6 yeşil zeytin, çay ama ben pek çay içmeyi sevmem ondan demi az 1 şekerli içiyorum sabah 1 bardak yetiyo.. 2 dilim kepek ekmeği .. evde normal ekmek olduğunda 1 dilim yedim ama ..

ara: 1 orta şeftali

öğlen: 4 yemek kaşığı barbunya yemeği maydonozlu falan ..( evde ne piştiyse yani bakliyat olsun et olsun öğlen yemeye dikkat ediyorum önemli olan az yağ kullanmak bide kızartmamak.. )

ara: 2 salatalık salatalıklar küçüktü büyük olduğunda 1 tane yetiyo

akşam: 4 yemek kaşığı zeytin yağlı fasulye ama suyunu almadım fasulyeleri topladım üstten bide yanına 1 domates doğradım üstüne maydonoz kıydım limonu sıktım yağsız ..

günde 3 lt ye yakın su içiyorum ama daha tam 3 lt içemedim 2,5 falan oluyo anca .. ekmekte sabah yiyorum öğlen yemeğin durumuna göre 4 yemek kaşığı değilde 3 yemek kaşığı yersem 1 dilim kepeksiz yiyorum..bide akşam 6 da en geç yemek faslım bbitmiş oluyo...akşam çok acıktığımda 1 kase yoğurt yedim ama ilk günlerde 3 gündür öle bir durumda yok .. yoğurt yerine limonlu maden suyu içiyorum akşamları..şuan evde olduğumdan sorun yok ama eylülde kpss kursuna başlıycam benimde saatlerim biraz şaşıcak inşallah bu şekilde devam eder kilocuklarımız gider :)))

canım sen 12 kılomu vermıstın toplam ?

kac ayda ve neler yapmıstın ?

canım 26 marttan beri dört buçuk ay fakat çoğuna kaçamaklarla dolu ve sporsuz verdim.13 kilo verdim bu arada süresi uzun oldu ama inşallah uzun zamanda verilen çabuk geri alınmıyor diye biliyorum.Birde başlangıçta hızlı gitmişti verdikçe yavaşladı.Özel birşey yapmadım pek 3 beyazı kestim.Porsiyonlarımı küçülttüm.Pilav ya hiç yemedim yada haftada bir kez 2 kaşık yedim makarna ya hiç yemedim yada çok az sadece suda haşlanmış ve yoğutlanmış 2-3 haftada bir yedim.ana ve ara öğünlerimi almaya dikkat ettim.Çay,kahve,kola hayatımda zaten yoktu ramazanda içtim sadece gazlı içeceklerden.Benim kaybım dondurmaya düşkünlüğüm ve ramazanda yediğim tatlılardan oldu diyebilirim.Ama bugünden itibaren kestim artık.şu boğazımın şişliği bir geçsin sporada başlicam kendimi fazla yormak istemiyorum bir daha şişer diye korkuyorum bir geçseydi.Bazen stres yapıyorum kendimi yemeğe verdiğim zamanlarda oluyo.Misafirliğe gidiyorum orda abartıyorum yada bize misafir gelirse abartıyorum.Bu zamana kadar onlarada dikkkat etseydim şimdi hedeflediğim kiloya inmiştim.Birde günde 3 lt su içiyordum son zamanlarda bıraktım bugün tekrar başladım şimdiye kadar 5 bardak içtim.Emzirdiğim için yeşil çay vs içemedim.Bu arada mesela eşime köfte kızartırdım 3-4 tane ondan yerdim yani bazı şeylerden çok kısmadım şimdilik bunlar aklıma gelen yine gelirse aklıma yazarım buraya canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…