yeni bir ben

Orkdlkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
394
29
68
Diğer
gunaydin kendime,beni okuyacaklara...........
bugun yeni bir duzene gecmeyi istedigim gunlerin ilk gunu.zayiflamak, her gecen gun aynaya biraz daha samimi bir ifadeyle bakmak,banyo yaparken gobegime bakmak istiyorum.yeni bir duzen istiyorum.

merhaba canım.....umarım yeni bir sen e kısa zamanda kavusursun........5. takımda link sormussun, ugrayıp bakabilirsin....

bugun ebruyla plates yapamadim ama evi temizledim.hareket olsun diye hic oturmadim.
aclik krizimi bastirmakla ugrasiyorum.henuz sapmadim kararimdan bakalim artik......

bugun ebruyla plates yapamadim ama evi temizledim.hareket olsun diye hic oturmadim.
aclik krizimi bastirmakla ugrasiyorum.henuz sapmadim kararimdan bakalim artik......

hayırlı olsun canım umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın.biraz kendin hakkında bilgi verir misin merak ettim

dun kizimin gazabina ugradim ve spor yapamadim.ama yediklerime dikkat ettim.hareket olsun diye habire ev temizliyorum.esim cok kiziyor bu arada.

malesef yine sporsuz gececek bugun.benim cadim sanki haber aliyor ayakkabimi giyer giymez uyanip kendini parcalarcasina agliyor.anladim spor yok bana.
yediklerime gelince sanirim bugun daha iyi olacak.ama gazli iceceklerle basim belada.light aliyorum ama o bile zararli farkindayim.bugun ikinci gunum umuyorumki,birgin bilmemkacinci gunum olacak ve ben istedigim halime gelecegim.beni en cok uzen hala 7 aylik hamile gibi duran gobegim.tiksiniyorum kendimden

zayiflamak resmen bir sanat.sunu yeme,bunu bununla yeme,suran icin su hareket................offfffffffff cok sikildim.ama yok birakilmayacak bu maraton ve incelenecek.kizimin zayif bir annesi olacak.kararliyim.keske nete daha fazla girebilsem.daha cok okuyabilirim,ogrenebilirim, uygularim...........

bugunku menum
sabah
bir yumurta
domates
salatalik
4 zeytin
1 dilim ekmek
ara
yarim elma
ogle
4 kasik yogurt
1 dilim ekmek
1 kucuk tabak y.fasulye
ara
elma
1kk peynir
aksam
2 yumurta
salata
1 kase mercimek corbasi

spor yapmadim ama evde yurumeyi deneyecegim yarin yazarim artik
ikinci gun ve kazasiz gecti

bugun 3.gunum ve hersey iyi gidiyor
diyet yemegi yapiyorum suan
azicik yagdan bir fincan bulgur ekledigim lahana yemegi
yaninada haslama tavuk yiyecegim.kendimi hafif hissediyorum ama hala tartilmaya korkuyorum

dun neler yaptim
sabah
iki yumurta yagsiz omlet yapildi
2 dilim ekmek
ara
yarim elma
ogle
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
1 haslama tavuk budu
ara
yarim ayva
sut
aksam
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
2 kasik kavurma
1 tavuk budu haslama

gece
1 parca peynir
2 lokma ekmek
1 parca cikulata

1 saat yuruyus
bolca ev isi

dunku menum buydu
sabah
1 diim ekmek+peynir
ara
yarim armut
ogle
1 tb.lahana yemegi icinde cok az bulgur var+1 kase yogurt
ara
bir kase cilek
aksam
1tb. sebze guvec+izgara tavuk+salata+1 buyuk dilim karpuz
ara
biraz misir patlagi

50 dakika yuruyus

bence cok yemisim

bugun 4.gunum
gerci tam anlamiyla bir diyet yaptimi sanmiyorum ama kendimi yinede iyi hissediyorum.Dun kremlerimide aldim.Bu sene hersey guzel olacak insallah.Ayin sonuna 15 gun var.Ay sonu bir yere gidip yag olcumu yapmayi dusunuyorum.Sonuclari yazarim sana gunluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…