- Konu Sahibi morlale2121
-
Ilk basta cok kalkik olup sonradan bayagi bi indigini söyleyen cok canim...yani bence büyük ihtimal iner daha ucu.resim cektiysen görmek isterdim bi.bu Günler bi yüklersen yorum yapabiliriz.insan kendini cogu zaman baskalari kadar begenmiyor.
Ilk basta cok kalkik olup sonradan bayagi bi indigini söyleyen cok canim...yani bence büyük ihtimal iner daha ucu.resim cektiysen görmek isterdim bi.bu Günler bi yüklersen yorum yapabiliriz.insan kendini cogu zaman baskalari kadar begenmiyor.
Evet canim isletme yönetimi okuyorum neden sordunki?leyla öğrenci misin sen
Evet canim isletme yönetimi okuyorum neden sordunki?
bende öğrenciyim de ameliyattan sonra hemen okul açılacaksa şimdi yapma derim. benim ameliyattan 23 gün sonra okul açılacak keşke yazın yapsaydım diyorum alçı açılınca burun domuz gibi görünüyor bunu atlatmak o şekilde dışarı çıkmak kolay değil
Ögrenciyim ve yanisira bir giyim sirletinde calisiyorum.okulum 31 ocakta tatile giriyor son sinavimi yazcam yarin.tam iki ay tatilim var istende bir ay izin alabildim patronum bayan ve cok anlayisli karsilayip destek gösterdi.yazin staj yapmak zorundayim...ameleyat 16yada17 subat olcak Sonra bir ay okul is yok...sence yeterli degilmi???bukadar sismi oluyor???
canım benim alçım bugün çıktı çok yapay duruyor pinokyoya benziyorum
moralim çok bozuk domuz gibi aynen zamanla düzelir diyorlar ama beklemek zor
alçının alındığı günle burnunu değerlendiremezsin maalesef :) ona bakarsan benım alcımın alındığı gün domuz burnu gibiydi burnum deliklerim kocaman görünüyordu ve çok kalkıktı ama zaman geçtikçe söndü burun ve düştü burun deliklerim küçüldü kalkıklığıda normale döndü
biraz sabır arkadaşlar kolay bir ameliyat gibi görünsede kolay bir şey değil bu sabretmek gerekiyor emin ol benim burnumda alçım alındığında domuz burnu gibi gözüküyordu ama kendinize bu yakıştırmayı yapmayın lütfen hiç hoş değil zamanla değiştiğini ve güzelleştiğini görecekseniz ben hala sabah uyandığımda kocaman şiş bir burunla güne başlıyorum ama güne başladığım anla gün bittiği an arasında çok fark var şurdan baz alalım uykusuz kaldığımızda gözlerimiz şişiyor e arkadaşlar 100 dakikalık ameliyatlar geçiripte hayata hiçbir fark olmamış gibi devam edemeyiz gerçekten güzel bir sonuç için sabredelim
canım ben tamponsuz oldum şişlik sadece burun ucunda hafifte burun başlangıcında var burnum büyük değil o yüzden tam tersine alçı bastırmış ezmiş burnumu tamponsuz olan kimse ok mu acaba
Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
Bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?