- Konu Sahibi morlale2121
-
Gercekten mukemmel olmus sislikler inince daha bi guzel olcak kesin hayrli olsun canm bnm bnde 2 gun snra ameliyata giricem insallh bekledgm gbi olr hersey :)Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
Bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz
Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
Bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz
merhaba, öncelikle burnun çok hoş olmuş. bende 2 buçuk ay önce Hasan Hüseyin Ceylan'a ameliyat oldum, kendisi mükemmel bir doktor, çok cana yakın ve ilgili, siz ameliyat olalı ne kadar süre geçti, birde burun ucu şişliğim hala devam ediyor,sizde de öyle mi? şimdiden tşkler.
Bu resimdeki ayni kisimi? :44:
gerçekten çok çok güzel olmuş. tüm güzelliğiniz ortaya çıkmış. ben de pazartesiye randevu aldım hasan bey'den aslında başka bir doktorda karar kılmıştım ama burnunuz o kadar doğal olmuş ki mutlaka gidip görüşmeliyim dedim. bunun için de size teşekkürler
Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
harika görünüyorsun cnm. çok beğendim
canım benim alçım bugün çıktı çok yapay duruyor pinokyoya benziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?