• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir çalışan

Stajı başlattım çok oldu çalışıyorum ben çok uzun zamandır.
Başkasıyla karıştırdın sanırsam :))
Bilmiyorum hayatı planlamıyorum artık olmuyor çünkü :KK43:

ayy inşallah bebek haberi de gelir en hayırlı zamanda
staj çok olduysa bari sınavlar bitince gelsin kafan rahat olsun
belki o zamanı bekliyordu gelmek için
ayy şimdi o stresi hiç çekemeyeceğim diyordur :)

benım zıhnıyetım degıl sızın acil olarak pencerenızı degıstırmenız gerekıyor. bu zıhnıyetlı ınsanlar sadece kendılerını dusunuyor, sadece ben ben ben. hayır. bıraz da karsı tarafı düşünün.ben sızınle aynı fıkırde olmakla beraber karşı tarafında dusuncelerını söyledim.bu pozısyonda hıc olmamıs yasamamıssınız anladım barı bıraz dusunun.. sızın calıstıgınız yerde bır bayan evlılık, hamılelkık sureclerını yaşasa değil işyeri sahibi oranın çalışanı olsanız.hamile o kadının işlerini yapacağınız için önce surat asar, iki hafta idare eder. her izin aldıgında olay cıkarırsınız. genelde bu iş böyledir. hiiiiiiççç ben idare ederdim demeyin. her şey bir yere kadar. o kadınında ekstra ıslerı ustunuze bınınce anlardınız..

ayy inşallah bebek haberi de gelir en hayırlı zamanda
staj çok olduysa bari sınavlar bitince gelsin kafan rahat olsun
belki o zamanı bekliyordu gelmek için
ayy şimdi o stresi hiç çekemeyeceğim diyordur :)

Nasip diyorum artık plan yapmıyorum neyse onu yaşayacağım :)
Bu arada neden olmuyor konusuna çok takıldım sadece.

benım zıhnıyetım degıl sızın acil olarak pencerenızı degıstırmenız gerekıyor. bu zıhnıyetlı ınsanlar sadece kendılerını dusunuyor, sadece ben ben ben. hayır. bıraz da karsı tarafı düşünün.ben sızınle aynı fıkırde olmakla beraber karşı tarafında dusuncelerını söyledim.bu pozısyonda hıc olmamıs yasamamıssınız anladım barı bıraz dusunun.. sızın calıstıgınız yerde bır bayan evlılık, hamılelkık sureclerını yaşasa değil işyeri sahibi oranın çalışanı olsanız.hamile o kadının işlerini yapacağınız için önce surat asar, iki hafta idare eder. her izin aldıgında olay cıkarırsınız. genelde bu iş böyledir. hiiiiiiççç ben idare ederdim demeyin. her şey bir yere kadar. o kadınında ekstra ıslerı ustunuze bınınce anlardınız..

valla ben yaptım
gayet de yapılıyor
bence de zihniyet meselesi
ben başka birini idare ettim yıllar sonra başka bir iş yeri de beni çok güzel idare etti.
karma böyle bir şey karmamızı bozmamalıyız.

Yoo benim düşük tehlikem oldu parmağımı kaldırıp iş yapmadım kimse surat Murat asmadı ne münasebet ben can taşıyorum keyfimden mi oturuyorum ?

valla ben yaptım
gayet de yapılıyor
bence de zihniyet meselesi
ben başka birini idare ettim yıllar sonra başka bir iş yeri de beni çok güzel idare etti.
karma böyle bir şey karmamızı bozmamalıyız.
kesınlıkle aynı fıkırdeyım.. ıdare edılır ama suistimal edip, kötü kalpli değilse.

Yoo benim düşük tehlikem oldu parmağımı kaldırıp iş yapmadım kimse surat Murat asmadı ne münasebet ben can taşıyorum keyfimden mi oturuyorum ?
yahu sadece olayı hamılelık olarak algılamayın lutfen..hamılelık baska. o ınsaların vıcdanına kalmıs bır şey.

Çok samimi söylüyorum boşuna endişe ediyorsunuz, zaten insan zamanla ister istemez hızlanıyor.
Bende bu işi hiç bilmiyordum ama öğrendim gözümü açıp kapattım ve sanki öğrenmiş gibi oldum kendi başladığım zamanları hatırlamıyorum bile ne garip umarım o da öyle olur 💕

siz bu kişinin eksiklerini kapabileceğini düşünüyorsanız neden olmasın ki?
yapabiliyor mu ona bakın, yavaş olması sorun değil.
klavye yavaşlığı ise hallolur zaten.
bizler genciz ama yeni işe başladığımızda bizim de öğrenme sürecimiz oluyor, toyluk oluyor.
işim gereği tüm gün pc başındayım artık her şeyin kurdu oldum tabii ki bizler kadar olamazlar ama yapabiliyor mu ona bakmak lazım.
kadıncağız işi sevdi mi ve kısa süre sonra bırakır gider mi?
onlar önemli.
39 yaşında bir abla geldi gözümün önüne, çoluğu çocuğu vardır maaşa işe ihtiyacı vardır.
o yaşlarda iş bulmak zorlaşıyor o yüzden öğrenir ve işine sarılır.

biz sektörümüz gereği devamlı genç dinamik arkadaşlarla çalışıyoruz ama illa ki sorun çıkıyor.
eski iş yerimde yanıma birini almışlardı, jet gibi pc kullanırdı çocuk ama sorumluluk noktasında problem vardı. planlaması düzgün değildi. 1 ay dolmasına rağmen sorunlar vardı ve koca ekip onun gecikmeleri, plansızlığı yüzünden iş aksamasıyla uğraşıyordu.
bir gün dediler ki hepiniz tatil günü mesaiye geleceksiniz, işler yetişmedi.
geldik, bu çocuk tüm gün pc başında oturdu ama o gün yapması gerekenleri yapmamış.
hani gecikmeleri toparlamak için kaç kişi fazla mesai yaptık ücretini de almadan ama beyimiz, paşamız sıfır performans çalışmış.
patron ertesi gün çağırdı beni yanına. dedi ki x mesai günü ne yaptı koca gün? yan yanaydınız.
dedim valla pc'de çalıştı öyle ayakta gezinmedi, pc ile ilgilendi vs.
tamamlaması gereken işlerin hiçbirini teslim etmedi, dedi.
zaten başka sorumsuzlukları da vardı.
bu çocuk 25-26 yaşlarında çakı gibi bi delikanlıydı yani.
çıkardılar mesela.

Back
X