Başlıktaki gibi kızlar yeni bir hayat istiyorum çok yoruluyorum artık destek istiyorum. Çocuk, iş, ev her şey bana bakıyor çok yoruldum artık ben ne zaman mutlu huzurlu olacağım ne zaman bir oh diyeceğim. Ne zaman bir eşim olacak başımı yaslayıp dinleneceğim. Evladımın güzel anlarında bana eşlik edecek mutluluklarımı paylaşacak belki yeni mutluluklar yaşayacağım tabiki sorunlar hep olacak Allah dertsiz koymasın insanız tabi ki hedefler gayeler olacak ama böyle yalnız da gitmiyor yemek yapmıyorum çoğu zaman çay bile demlemiyorum aman napim tek başıma diye. Çok zaman demlesem de içmiyorum öylece kalıp gidiyor. Meyve sebze alıyorum hiç elimi sürmeden çöpe gidiyor beni toplasın kaldırsın demiyorum ben şükür boşandıktan sonra toparlandım 40 günlük çocukla kaldım bir başıma paylaşmak istiyorum hayatı mısır patlatıp tv izlemek istiyorum. Hatta kavga etmeye de adam lazım biliyor musunuz nazının geçeceği birine kapris kavga gürültü bile isteniyor ne olacak böyle oğlum küçük daha aklı ermese mi daha iyi olur bilemiyorum kız çocuğu değil aklı erse kabul edemez diyorum. Kız olsa da başka bi adam sonuçta derdim heralde geleceğe yönelik kaygılarım çok fazla boşanan bir çok kadın gibi yalnız yaşlanacağım galiba çocuk büyüyenw kadar ama ailem de yanımda değil yapayalnızım sonra da yanlış insanlara kanıyorum insan ayırt edecek gözüm de kalmamış artık biri azcık ilgi gösterse kanıyorum şevkat merhamet sevgi öyle büyük boşluğu oluşmuş ki içimde. Tek başıma göğüsleyemiyorum ailem olsa belki bu kadar olmazdı .