Yeni bir hayat istiyorum

yar_88

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
145
51
13
36
Başlıktaki gibi kızlar yeni bir hayat istiyorum çok yoruluyorum artık destek istiyorum. Çocuk, iş, ev her şey bana bakıyor çok yoruldum artık ben ne zaman mutlu huzurlu olacağım ne zaman bir oh diyeceğim. Ne zaman bir eşim olacak başımı yaslayıp dinleneceğim. Evladımın güzel anlarında bana eşlik edecek mutluluklarımı paylaşacak belki yeni mutluluklar yaşayacağım tabiki sorunlar hep olacak Allah dertsiz koymasın insanız tabi ki hedefler gayeler olacak ama böyle yalnız da gitmiyor yemek yapmıyorum çoğu zaman çay bile demlemiyorum aman napim tek başıma diye. Çok zaman demlesem de içmiyorum öylece kalıp gidiyor. Meyve sebze alıyorum hiç elimi sürmeden çöpe gidiyor beni toplasın kaldırsın demiyorum ben şükür boşandıktan sonra toparlandım 40 günlük çocukla kaldım bir başıma paylaşmak istiyorum hayatı mısır patlatıp tv izlemek istiyorum. Hatta kavga etmeye de adam lazım biliyor musunuz nazının geçeceği birine kapris kavga gürültü bile isteniyor ne olacak böyle oğlum küçük daha aklı ermese mi daha iyi olur bilemiyorum kız çocuğu değil aklı erse kabul edemez diyorum. Kız olsa da başka bi adam sonuçta derdim heralde geleceğe yönelik kaygılarım çok fazla boşanan bir çok kadın gibi yalnız yaşlanacağım galiba çocuk büyüyenw kadar ama ailem de yanımda değil yapayalnızım sonra da yanlış insanlara kanıyorum insan ayırt edecek gözüm de kalmamış artık biri azcık ilgi gösterse kanıyorum şevkat merhamet sevgi öyle büyük boşluğu oluşmuş ki içimde. Tek başıma göğüsleyemiyorum ailem olsa belki bu kadar olmazdı .

Allah size ; yar ve yardımcı olacak birini nasip etsin. Öyle etkilendim yazdıklarınızdan çok samimi, iç döküş...

Biz aynılarını yanımızda eşlerimiz ile yaşıyoruz da ağır geliyor yoruluyoruz, isyan ediyoruz. Sizi takdir ediyorum şu an . :KK9::super::KK52:

hayat gerçekten çok zor. yazdıklarınızdan da anlaşılıyor sizin içinde çok zor olduğu.
ama yalnız olmayıp da etrafından üzen ve sıkıntı verende bir sürü koca, çocuk vs. insan var.
o yüzden bazen yalnızlıkta iyidir diye düşünüyorum.
ailene yakın bir ev tutmayı deneyebilirsin. sürekli gidip gelirsen belki yalnız kalmazsın

Allah yar ve yardımcınız olsun önce . Dün sosyal medyada okumuştum amcanın birine yalnız mısın diye soruyorlar amca diyor ki '' Yalnızların komşusu Allah tır '' :) Unutmayın yalnızlık sadece Allaha mahsus o yüzden ben inanıyorum birisi girecek hayatınıza ve siz yalnız olmayacaksınız . Alkışa şayan bir kadınsınız vesselam :KK14::KK52::KK9:

EDit : benim şahsi fikrim bir oğlunuz olduğu için daha şanslısınız . Çünkü kızınız olsaydı acaba ileride rahatsız olur mu ,ergenliği nasıl geçer , Kocam ileride onu rahatsız eder mi düşünceleri olacaktı . Bu daha zor olurdu bence. Bir arkadaşımın kuzeni 5 yaşından itibaren üvey baba ile yaşamış evlenirken baba adı olarak üvey babasının adını vermişti :KK8:Cinsiyetide erkekti yani o yüzden oğlunuz konusu da içiniz daha çok rahat etsin :)

Kısmet işi canım inşallah seni ve oğlunu hak eden biri çıkar karşına

onra da yanlış insanlara kanıyorum insan ayırt edecek gözüm de kalmamış artık biri azcık ilgi gösterse kanıyorum

ay böyle söylemeyin ya. dikkat edin kendinize nolur. neler görüyoruz tvde, haberlerde. kanmayın. siz tek başınıza yetersiniz herşeye. çocuğunuz biraz büyüsün size yoldaş olur. sonra illa ki biri karşısınıza çıkar ki zaten.

hayat gerçekten çok zor. yazdıklarınızdan da anlaşılıyor sizin içinde çok zor olduğu.
ama yalnız olmayıp da etrafından üzen ve sıkıntı verende bir sürü koca, çocuk vs. insan var.
o yüzden bazen yalnızlıkta iyidir diye düşünüyorum.
ailene yakın bir ev tutmayı deneyebilirsin. sürekli gidip gelirsen belki yalnız kalmazsın
Ailemle farklı şehirlerdeyiz aramızda 3-4 saat kadar bir mesafe var yakın ev tutmam mümkün değil makesef. Ramazan Bayramıydı oğlum hastalandı ateşini düşüremedim bir türlü acile götürüyorum soğuk uygulama yapıp yolluyorlar bayramın 1. günü memlekete gideceğim güya gidemedim. Oğluma sabah 7 de fitil koyup daha büyük bir yere çocuk aciline taşıdım yalnız başıma arabaya koydum götürdüm 9 da vardık ateşi 40 tı ve ben 5 gündür doğru düzgün uyumamıştım 9 gün tatil olmuştu ya o zaman rezil oldu o tatil bana yatırdılar serum taktılar o an öyle bir zoruma gittiki yalnız olmak hastaneye gidiyoruz biri sıra alıyor tahlile sıra alıyor 2. bir kişi çpcuk da olunca şart oluyor biri çocuğa bakıyor o halde çocuğu ya yanımda sürükleyip ya yanımdakine hemşireye rica edip işlerini yaptım yaptım ama işte dokunuyor insana geçiyor da delip geçiyor açıkçası. markete bakkala pazara şehir dışına kimi zaman bakıcı rahatsızlanınca işe bile birlikte gidiyoruz çocuğu oeşim sıra sürükleyip duruyorum ona da üzülüyorum evimizde oyun oynayacak yere benle market bakkal geziyor o hayatından memnun tabi gezdiği için ama bana dokunuyor haliyle. Ağlayacak olsam onu bile yapamıyorum duygu bu ne zaman gelir bilinmiyor ben ağlıyorum o gözümden akan yaş nerden çıkıyor onu merak ediyor gözüme elini sokuyor ağlanır mı öyle bazen diyorum azcık yalnız kalayım kendimi dinleyeyim ne mümkün. Sorunlu evlilik de zor yaşadım bilirim şimdi en azından kafam rahat işim çok ama huzurluyum çok şükür yine de bu güne.

ay böyle söylemeyin ya. dikkat edin kendinize nolur. neler görüyoruz tvde, haberlerde. kanmayın. siz tek başınıza yetersiniz herşeye. çocuğunuz biraz büyüsün size yoldaş olur. sonra illa ki biri karşısınıza çıkar ki zaten.
Haklısınız kimseye güvenmemek lazım insanlar azıcık zayıf yönünüzü görse değerlendiriyor maşallahları var biri olsun değil aslında dert küçük bir yerde yaşıyorum sosyal bir aktivite yok evde de insan bunalıyor zaman zaman bide öyle bir yaş ki ya insanlar yeni evli mutlu huzurlu ya bekar yaşım çok genç boşanmış olmak için çocuğum çok küçük yani biri çıksa da insan olması lazım çocuğumun henüz anne ilgisine muhtaç olduğunu kabul edebilmesi lazım yeri geliyor benle uyumak istiyor yani çocuğun öz babası kabul etmiyor zaman zaman öyle geniş yürekli adamlar da yok galiba artık. Bekarlar zaten boşanmış sorunlu gözüyle bakıyor hiç düşünmüyorlar efendimiz kendi hiç evlenmemişken Hz. Haticeyle evlendi. Hz. Haticenin 3. eşi oldu kimse boşanmak için evlenmiyor ben istemez miydim iyi olsun ama potansiyel sorun gözüyle bakıyorlar gerçi kim çocuğuna evlenmiş boşanmış çocuklu bir eş ister tartışılır eski eşi var bir başkasından çocuğu var pürüz yani ne gerek var diye bakılıyor. hayatımı toparlıyorum gelip dağıtıp gidiyorlar işte tekrar tekrar biri de düzgün olsun karşıma çıkan herkes önce ne kadar güçlü diye düşünüp sonra bu güçten rahatsızlık duyup aşağılamaya başlıyor hazmedemiyorlar heralde baskınlığımı da

Allah size ; yar ve yardımcı olacak birini nasip etsin. Öyle etkilendim yazdıklarınızdan çok samimi, iç döküş...

Biz aynılarını yanımızda eşlerimiz ile yaşıyoruz da ağır geliyor yoruluyoruz, isyan ediyoruz. Sizi takdir ediyorum şu an . :KK9::super::KK52:
Teşekkür ederim canım güç kuvvet oldun Allah evinden yuvandan huzur eksik etmesin

Allah yar ve yardımcınız olsun önce . Dün sosyal medyada okumuştum amcanın birine yalnız mısın diye soruyorlar amca diyor ki '' Yalnızların komşusu Allah tır '' :) Unutmayın yalnızlık sadece Allaha mahsus o yüzden ben inanıyorum birisi girecek hayatınıza ve siz yalnız olmayacaksınız . Alkışa şayan bir kadınsınız vesselam :KK14::KK52::KK9:

EDit : benim şahsi fikrim bir oğlunuz olduğu için daha şanslısınız . Çünkü kızınız olsaydı acaba ileride rahatsız olur mu ,ergenliği nasıl geçer , Kocam ileride onu rahatsız eder mi düşünceleri olacaktı . Bu daha zor olurdu bence. Bir arkadaşımın kuzeni 5 yaşından itibaren üvey baba ile yaşamış evlenirken baba adı olarak üvey babasının adını vermişti :KK8:Cinsiyetide erkekti yani o yüzden oğlunuz konusu da içiniz daha çok rahat etsin :)
Allah bi kolaylık veriyor işte kız evlat şu durumda daha zor olurdu heralde katılıyorum. İnşallah artık bunca çekmişliğin karşılığı biri girer hayatıma yani koca delisi değilim ama istiyorum yani suç değil heralde bu da önceden kendime kızıyordum kızım dert mi arıyosun akıllanmadın mı diye ama kötü bir şey değil bence evlenmek istemek. Bakıyorum herkes düzenini kurmuş bi ben hala böyle inişler çıkışlar sallantıda bi hayat insanlar monotonluktan sıkılıyor ben her gün nereye koşacağımı bilmeden yaşamaktan plansızım bazen öyle bir basıyor ki ev kendimi dışarı zor atıyorum dua edin.

Back
X