Yeni bir hayat kurmak

Eşiniz ne iş yapıyor ? Çok yoğun çalışıyor, belliki stresli bir işi var. Bir tarafın biraz daha ılımlı yaklaşması lazım. Siz çalışıyormususnuz?

Öğrenci halinizle neler yaşamışsınız hakikaten üzüldüm oysa öğrencilik zamanı en güzel zamanlardır.. Niye evlendiğiniz veyahut erken evlendiğiniz hakkında sizi yargılamak kimseye düşmez.. Size ancak tavsiye verebiliriz ve ben de size eşinizle iyi olduğunuz zamanlarda (kesinlikle kavga sırasında değil) ona öfkeli hallerinde kendini kontrol edebilmesi için tavsiyelerde isteklerde bulunun. Öfkeliyken bir süre konuşmayalım veya sesimizi yükseltmeden konuşalım biraz es verip konuşalım, sözlerimizi düşünelim gibi. Bence (inancınızı bilmiyorum, Müslüman olduğunuzu düşünerek yazıyorum) aile ve evlilik ilmihallerine de bakmak gerekiyor zira kocanın eşini evden kovması neye tekabül ediyor bu ciddi bi sorun, buna bakıp eşinize de öğretmeniz veya birlikte bakmanız gerekiyor. Dinen hassas olunması gereken konular var bilhassa evlilikte... Ağızdan çıkan her söz bir anlama gelebilir, dilin kemiği yok ama ağız kapanmasını bilir.

Kusura bakmayın dün duruşmadaydım yazdığınızı görmedim yoksa bizzat kendim cevap verirdim ama sanırım gerek kalmamış. konu sahibemizin savunmasını okuyalım isterseniz

Kusura bakmayın dün duruşmadaydım yazdığınızı görmedim yoksa bizzat kendim cevap verirdim ama sanırım gerek kalmamış. konu sahibemizin savunmasını okuyalım isterseniz
Allahım aklımı koru.. sanki yoldan geçerken çevirip durduk yere laf söylemişiz. Konuyu açan,erken yaşta evlendim diyen,henüz öğrenci olduğunuzu söyleyen sisiniz. Siz konuyu açarsanız insanlar yorum yapar,herkeste duymak istediklerinizi söyleyemez bukadar basit. Piremseselif

he canım he he diyorlar ya çok hoşuma gidiyor :)

sevgi kelimesinin tanımında sanırım bir bilgi noksanlığınız var. yazdığınız herhangi bir cümlede sevgiye ait bir şey göremedim ben. insanların ya babası ya da babası gibi birini seçtikleri doğrudur. evde size böyle davranan biri olduysa yüksek ihtimal eş seçiminizi ona göre yapıp bunu devam ettirmişsiniz. annenizin tavrı hakkında yorum yapamaycağım çünkü türkiyenin neredeyse tamamı "El alem ne der?" diye yaşadığı için hiç bir gün kendi hayat tarzı olamadı ve bu değişmeyeck bir şey. erken yaşta evlenmek, özellikle öğrenciyken evlenmek, ssorunlu bir evliliğe adım atmak sizin hatalarınız. mezun olup bir iş bulabilseniz ne annenizin ne eşinizin evine ihtiyacınız olacak. sevgi gerçekten böyle bir şey değil, seven adam asla böyle şeyler yapmaz. bir kaç sefer yapar, konuşulunca hatasını anlar ve çözüm bulmaya çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…