- 26 Ekim 2016
- 21
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Piremseselif
-
Bukadar koca meraklısı olmasaydın,okulunu bitirip işe girseydin böyle olmazdı. Ailende üzemezdi eşinde.. eşin sana saygı duymuyor muhtemelen sevmiyorda..böyle sevgi olmaz canım,şiddeti sevgi sananlardansın..
Öğrenciyken evlenmesine istinaden düşüncem bu yönde. Hayırdır ? Savunma almışsınız! Avukat mısınız yoksa özenti sonucumu oluyor bunlar ? Yaranız nerde ? Ayrıca size ne ? Cevabım konu sahibesine,yorum hakkı ona ait,kusura bakmayın.Bayanı tanıyor musunuz? Yoksa acımasız yorumlarla beğeni toplayanlardan mısınız?
+1Öğreciymişsin yurda başvur. Burs kredi almıyorsan onlara başvur part time çalış. Bir kaç sene çok zorlanırsın ama kurtulursun. Anne dediğin kadında rahata eririr.
Bu arada yazdığınız hiç bir şey sevgi ifadesi değil. Adam hasta. Öfke kontrolü olmayan insanla aynı evde yaşarken, canınızı kurtarmak için alttan almalarınız devam ettikçe daha iyi bir hale gelmez. Sadece özgüveninizi yitirmenize neden olur. Hala mantığınız ve güveniniz yerindeyken bir şeyler yapın. Bu arada erken evlenerek pişman olmuşsunuz. Umarım bunsan sonra pişman olmamak için mantığınızı kullanırsınız.
Çok teşekkür ederim ilk önce.. eşimle barışmalarımız genelde o adım atar ben hep burnu dik olan taraf oluyorum çnkü çok kırılıyorum... hep sıkıca sarılır konuşturmaz koklar yada şakalaşmaya başlar hemen duygularından bahseder benim yüzümü güldürene kadar bu devam eder... öfke kontrolü gerçekten yok ve ben sevmiyosun dediğimde sevmesem senin mutluluğun için çabalamam diyip nankör oluyorum :)) evet herkes bana bunu söylüyo bu aralar ilk zamanlar olur diye ama olacak gibide gitmiyo bazen dualara sığınıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?