• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir hayat Yeni Bir Ben...

Peki arkadaşımız nasıl bir hayat yaşıyor hala karışıyor mu ailesi ?
Bezdirdiler kızı. Ayrılınca bakışaçısı da değişti olaylara karşı.
Eşi de aynı şekilde o da ailesiyle arasını açmış falan.. Görüşüyorlar şuan barışmayı düşünüyor. Ama eş olarak aralarında asla sorun yoktu tek sıkıntı işte senin annen benim annem.... Herkes kendi ailesini savununca koptular.
Sizin durumun detayını bilmiyorum tabi de.
Bezen büyükler de olmadık herşeye laf yapıyorlar o anda susturmak lazım.
Erkek kötü bir eş değilse ( ilgisiz damat olabilir ailene karşı) kendi ailen için bile olsa değmez yuva yıkmaya bence. Ama bu bir süreç doğru olanı size gösterir zaten zamana bırakın. Belki de daha farklı beklemediğiniz güzel sonuçları olur.

Son düzenleme:
Bezdirdiler kızı. Ayrılınca bakışaçısı da değişti olaylara karşı.
Eşi de aynı şekilde o da ailesiyle arasını açmış falan.. Görüşüyorlar şuan barışmayı düşünüyor. Ama eş olarak aralarında asla sorun yoktu tek sıkıntı işte senin annen benim annem.... Herkes kendi ailesini savununca koptular.
Sizin durumun detayını bilmiyorum tabi de.
Bezen büyükler de olmadık herşeye laf yapıyorlar o anda susturmak lazım.
Erkek kötü bir eş değilse ( ilgisiz damat olabilir ailene karşı) kendi ailen için bile olsa değmez yuva yıkmaya bence. Ama bu bir süreç doğru olanı size gösterir zaten zamana bırakın. Belki de daha farklı beklemediğiniz güzel sonuçları olur.
Ah ah bizimkilerde laf yaptı annemgil en başından beri eşimi sevmedi istemedi . Dolduruşa gelip eşimle ben kavgalar yaptım çok .
Eşimin ailesi de aynı şekilde .
Kavga ettik onu geçtim artık ben yoruldum yıprandim . Evliliği devam etmek istemezdim
Sonradan pişman olmasından korkuyorum !
Tekrar barışacaksam niye yeniden evleneyim ??
Küs boşanmıyoruz biz aslında
Yırprattık birbirimizi kavga ede ede .
Dedim ben artık yapamıcam !
Bu kadar yeter !
Çocuk kavgaları yeterince kadar gördü !

Üzmek için söylemiyorum ama 10 yılda aileleri yönetmeyi yada doğru tabir nedir bilemedim? Uzak tutmayı nasıl öğrenemediniz onu anlamadım. Ne gibi sorunlar yaşanıyordu ki? Ne istiyorlardı yani? Memurmuşsunuz uzak bir yere tayin aldırıp gitseniz keşke madem tek sorun aileler

O zaman hata sizde mi?

O kadar iyi bir adamı sadece anne dolduruşu yüzünden mi kırıp üzüyordunuz?

Üzmek için söylemiyorum ama 10 yılda aileleri yönetmeyi yada doğru tabir nedir bilemedim? Uzak tutmayı nasıl öğrenemediniz onu anlamadım. Ne gibi sorunlar yaşanıyordu ki? Ne istiyorlardı yani? Memurmuşsunuz uzak bir yere tayin aldırıp gitseniz keşke madem tek sorun aileler
Eşim ailesini birakmadi birakıp gelemedi
Çok tayin düşündüm başka şehirde yaşamamin hayalimi kurdum olmadi
Boşanınca giderim inşallah

Ah ah bizimkilerde laf yaptı annemgil en başından beri eşimi sevmedi istemedi . Dolduruşa gelip eşimle ben kavgalar yaptım çok .
Eşimin ailesi de aynı şekilde .
Kavga ettik onu geçtim artık ben yoruldum yıprandim . Evliliği devam etmek istemezdim
Sonradan pişman olmasından korkuyorum !
Tekrar barışacaksam niye yeniden evleneyim ??
Küs boşanmıyoruz biz aslında
Yırprattık birbirimizi kavga ede ede .
Dedim ben artık yapamıcam !
Bu kadar yeter !
Çocuk kavgaları yeterince kadar gördü !
Aslında çoğu ailede var.
Benim annem sadece bir kez eşimle ilgili eleştiri de bulundu teyzemlerin yanında (iş yapmıyor galiba evde sana yardım etsin söyle dedi) ama imalı şekilde söyledi.

Size ne benim evimden yapar yapmaz ayrıca yapıyor bizim düzenimiz belli karışmayın dedim annem anladı.
Asla bir daha karışmadı.
Dinlesem, sussam devam edip ister istemez dolduracak beni sonra da ben uzaklaşırım eşimden.
Sizin kopma noktasına gelmiş en başından aileler ele geçirmiş bazı şeyleri ama hayat yeniden kurulur karartmayın sakın içinizi.
Bundan sonrası için ben olsam aileme belli çizgide mesafe kesinlikle koyarım şimdi başlarlar senin kocan yok diye söylüyoruz yalnızsın falan.. Hiç taviz vermeyin belli yaştasınız.

tek hata bende değil iki hatalı !
İkimiz de kırdık üzdük
10 senedir dolduruşa gele gele yıprandık !
Pişman olmaktan korkuyorum dediğiniz için sizi hatalı gördüm.

İnsan kendini haklı görse neden pişman olsun ki?

Bilmiyorum bana çok tuhaf geldi.

Birbirinizi çok seviyorsanız,büyükler yıpratıyorsa mesafe kurmak nasıl bu kadar zor olabilir?

Adam bu kadar iyiyse anneniz neden sevmiyor?

Onun annesi sizi neden sevmiyor?

Sizi anlıyorum.Ben 1 yıllık evliliyi nasıl bitiricem diye düşünmekden kafam çatladı.10 sene kolay değil

İki aile husumet oldu zaten birbirilerini bitirdi
Eşim ailemi istemiyordu hiç en son resti çekti ya ailen ya ben dedi bende ailemi birakamam dedim .
eşinle ailen görüşmeselerdi. sen giderdin ailene arada. sadece sen ve kızın görüşürdü. evde hiç konusu geçmezdi ailenin. öylece devam edilebilirdi. bu şekilde süren çok evlilik var. yoksa tabiki insan ailesini bırakamaz.

Back
X