Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Dün ıspanak köftesi yaptım kızlarr. Mücver gibiydi tadı. Eşim ıspanagı sevmediği için böyle yediriryorum.
havuçlu toplardanda yapmıştım hepsini yemiş sabah.

Dün ıspanak köftesi yaptım kızlarr. Mücver gibiydi tadı. Eşim ıspanagı sevmediği için böyle yediriryorum.
havuçlu toplardanda yapmıştım hepsini yemiş sabah.

ooooo hamarat hatun maşallah

bi adet dönemi atlattım 3 gün yataktan çıkamadım o kadar kötü oldum
hala toparlanamadım o günlerin halsizliği var üstümde

sen üşüttün sanırım bir de üzerine adet olunca bünyen kaldırmadı heralde bnmde yeni bitti benimde öle ağrılı geçiyor hep

huuuuuuuuuuuuuuuu günaydın bayanlar
herkes iyi anlaşılan bu sabah aman Allah bozmasın.
mutluluğu hakeden bayan hemen yeni resim koymuşşunuz hepsi güzel resimlerinin bence

yine sabah sabah akşam menüsü aklıma gelecekti ama bugün rahatımmm annem yapmış bana yemek

şehriye çorbası+lahana sarması+ salata

kızlar yaa bn hiç dinleenemiyorum uykumu alamıyorum sürekli uyku ve yorgunluk halindeyim. sizce napmam lazım bu halimden kurtulabilmek için

ohh ne güzel dünya yaaa

evet yaaa.

kızlar yaa bn hiç dinleenemiyorum uykumu alamıyorum sürekli uyku ve yorgunluk halindeyim. sizce napmam lazım bu halimden kurtulabilmek için

aynen kuzum bende de var yaaa..hatta eşimle akşam tartıştık bu yüzden..benim uykum geliyor 11'de yatalım diyorum o da kızıyor..erkenden yatıyoruz diyeee

acaba yeni hayata alışma evresimi ki bu bilemedim. yoruluyoruz sonuçta. aynı sorun bendede var ama 12 ye kadar zor dayanıyorum eşime yatalım diyorum oda mızmızlanıyo. bazen ben önden yatıyorum ama sırf dinleniyim diye napimmm
internette araştırdımda biraz narkolepsi diye bir hastalık varmış onun belirtisi diyor

yok kuzum yaa hastalık falan değil...yeni bir hayat yeni bir düzen..bünyemiz alışamadı daha..birde haav değişimi var tabii..gece gündüz karanlık dışarısı..insanın içi açılmıyorkii

yok kuzum yaa hastalık falan değil...yeni bir hayat yeni bir düzen..bünyemiz alışamadı daha..birde haav değişimi var tabii..gece gündüz karanlık dışarısı..insanın içi açılmıyorkii

kıss enerji kaybediyor vücut enerji (malum işden dolayı). eee bide kaybolan enerjinin yerine yenisi gelemeden iş, ev koşuşturmaca bünya zayıf düşüyor belki vitaminsiz kalıyorsunuz. vitaminsizlikde uyku yapar.
bol bol meyve tüketin.

ben ve meyve aram hiç iyi değildirki meyve ile
doğru sölüosun kuzum bencede bünyemiz zayıf düşüyor...ama zamanla alışacaktır sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…