- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.021
ayy onlar bana çok yumuşak geliyo falım iyi
Allah tan benim kocişte rahatsız olmaz
çok şanslısın yavrummm
bu aralar genel olarak herkesde kırgınlık var cnm havalardanmıdır nedir anlamadım
WeWonTheLove çok merak ediyorum özel olarak görüşeniniz var mı? mesaj kutusu da dolu :44:
Dün ıspanak köftesi yaptım kızlarr. Mücver gibiydi tadı. Eşim ıspanagı sevmediği için böyle yediriryorum.
havuçlu toplardanda yapmıştım hepsini yemiş sabah.
bi adet dönemi atlattım 3 gün yataktan çıkamadım o kadar kötü oldum
hala toparlanamadım o günlerin halsizliği var üstümde
canım iyi o toparlanıyor gittikçe şükür evliliğini oturtuyor işe girme çabaları devam ediyor bi banka sınavı vardı ona hazırlandığından annesine gidip nete de giremiyor herşey yolunda :)
muhabbete bak hangi sakız daha iyidir..nasıl çiğnenir...süpersiniz hatunlarrr
huuuuuuuuuuuuuuuu günaydın bayanlar
herkes iyi anlaşılan bu sabah aman Allah bozmasın.
mutluluğu hakeden bayan hemen yeni resim koymuşşunuzhepsi güzel resimlerinin bence
yine sabah sabah akşam menüsü aklıma gelecekti ama bugün rahatımmm annem yapmış bana yemek
şehriye çorbası+lahana sarması+ salata
kızlar yaa bn hiç dinleenemiyorum uykumu alamıyorum sürekli uyku ve yorgunluk halindeyim. sizce napmam lazım bu halimden kurtulabilmek için
ohh ne güzel dünya yaaa
kızlar yaa bn hiç dinleenemiyorum uykumu alamıyorum sürekli uyku ve yorgunluk halindeyim. sizce napmam lazım bu halimden kurtulabilmek için
acaba yeni hayata alışma evresimi ki bu bilemedim. yoruluyoruz sonuçta. aynı sorun bendede var ama 12 ye kadar zor dayanıyorum eşime yatalım diyorum oda mızmızlanıyo. bazen ben önden yatıyorum ama sırf dinleniyim diye napimmm
internette araştırdımda biraz narkolepsi diye bir hastalık varmış onun belirtisi diyor
yok kuzum yaa hastalık falan değil...yeni bir hayat yeni bir düzen..bünyemiz alışamadı daha..birde haav değişimi var tabii..gece gündüz karanlık dışarısı..insanın içi açılmıyorkii
ben ve meyve aram hiç iyi değildirki meyve ilekıss enerji kaybediyor vücut enerji (malum işden dolayı). eee bide kaybolan enerjinin yerine yenisi gelemeden iş, ev koşuşturmaca bünya zayıf düşüyor belki vitaminsiz kalıyorsunuz. vitaminsizlikde uyku yapar.
bol bol meyve tüketin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?