Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
iyi değilim cnmmm anlatıcm sonra sanaaaaa tmmm eşimle ilgili filan değil amaaaaaa
canım inşş kötü bişi değildir sen bizim arkadaşımızsın canımm inşş yardım edebileceğimiz bişidri kalbim hep seninle ciltimm
site yamuldu yazdığım 50 kere çıkmış...
bu arada canım tüh ya şehir farkıda varmış aman aksilikler hep gelinleri bulur zaten....

bu arada bayanlar çeyrek altın şuan ne kadar bileniniz varmı ?

169tl sanırım canım satış bu

nasıl kuzum yaa sadece kuru kuru albümmü verdiler tüm fotorları belki vermezler ama çalışma yapılmış albüme konulmuş fotoları senin alman lazım yanii.olurmu öle şey yaaa biz en baştan konuştuk adamlar bize sadece albüme konan fotoları cd'ye veririz dediler..eşimde olmaz ben hepsini ham halleri dahil istiyorum dedi..baştan anlaştık ama kuzum senin alman lazım..ya o albüme bişi olsa tüm anı gider yani olrmu öle hiç farklı ildeymişiniz ama bence bir şekilde hakkını ara canom

büyük kuzum..resime sağ tıkla düzelt seçeneğini tıkla..oradan uzat ve eğ seçeneğini tıkşa.. Uzat olan kısmı %100 den %50'ye indir canım tamamdır..

isyancım paintte yapmaya çalıştım ama çok büyük resim olmadı
sağ tıklayınca bende düzenle var oda painte atıyor direkt zaten
resimlerin mb çok yüksek benin 6,12mb,5,35 mb falan hep
ya yüklemek istedim ama olmuyor

alla alla benimkilerde yaklaşık o boyuttaydı..zaten painte atıyor kuzum..oradan yukarıdan resimde giriyorsun uzat/eğ seçeneğine tıklayıp yukarıdaki ikisini %50 yapıyorsun

meltemma hoşgeldinnn evlimisin, nişanlımısınn :44::44::44: kaç yaşındasınn :13::13:

CGDM16 resımlerı bızde durmuyor ama salonu cok luks duruyordu onu hatılıyorum
hosgeldın aramıza buarada

asagıda bızı sık sık takıp eden arkadaslar neden yazmıyor acaba?

evlenegım 22hazıran 2013 dugunum
02.02.2013 nısanım 25 yasındayım bursalıyımm) yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım sızlerden ogrenecegım cok seyler varr

bu aksam esım yok gecede ama suadna umurumda degıl cunku evıme kavusmak ıstıyorum bır an once
oyle ozledımkı evımı anlatamam
ayretten kendımı cok pıs gıbı hıssedıyorum
bu aksam pandıspanya yapıcam yarın yas pasta yapıcam

CGDM16 resımlerı bızde durmuyor ama salonu cok luks duruyordu onu hatılıyorum
hosgeldın aramıza buarada

asagıda bızı sık sık takıp eden arkadaslar neden yazmıyor acaba?

ayy ınsallah benımde guzel olur endıselerım var gıbı gıbı bıraz ama baklım artık yer olmadıgından mecbur kaldık oraya hayırlısı sızlerden de kendınız hakkındakı tanımlamaları kısa ve oz alsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…