- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.141
canım inşş kötü bişi değildir sen bizim arkadaşımızsın canımm inşş yardım edebileceğimiz bişidri kalbim hep seninle ciltimmiyi değilim cnmmm anlatıcm sonra sanaaaaa tmmm eşimle ilgili filan değil amaaaaaa
site yamuldu yazdığım 50 kere çıkmış...
bu arada canım tüh ya şehir farkıda varmışaman aksilikler hep gelinleri bulur zaten....
bu arada bayanlar çeyrek altın şuan ne kadar bileniniz varmı ?
kızlar resim koyucam albümede herkes görmesin diye özeli mi seçiyorduk acaba
hoşbulduk tatlım :)
hiç sorma canım ben nişanımda kınamdadüğünümde her işimi kendim hallettimsorun yaşamadım sadece fotoğrafçı işini görümcem ayarladı o da berbat bişi oldusadece albüm verildi ne cd de fotoğrafları verddiler ne bişi büyük fotoğrafı hiç bize sormadan en beter fotoğrafa çıkartmışlar ya inan aklıma gelince çok kötü oluyorum albümüm kaybolsa düğüne dair hiç bişiyim kalmıyo başta konuşulmamış bu düğün sonrası bengittim 1300 tl vermişiz onlara 700 verirseniz cd halinde verelimmi ne demişler fıttırdım işte hiçbir şeyi elden beklemeyeceksin zaten toplu iğne ucu kadar bişi yapmadılar yaptıkları tek şeylede beni üzdüler...
iyi değilim cnmmm anlatıcm sonra sanaaaaa tmmm eşimle ilgili filan değil amaaaaaa
Yav yapamadım albüm ekleyemedim ne beceriksizim yavv 5,38 mb büyük mü acaba
büyük kuzum..resime sağ tıkla düzelt seçeneğini tıkla..oradan uzat ve eğ seçeneğini tıkşa.. uzat olan kısmı %100 den %50'ye indir canım tamamdır..Yav yapamadım albüm ekleyemedim ne beceriksizim yavv 5,38 mb büyük mü acaba
ne olursa olsun artık yaaa bıktımmmm zatne umrunda değil ailesininde şu alınacakmı bu alınacakmı demiyolar herşeyi ben halledimm sonra ana baba olsunlar bıktımmm ne halleri varsa görsünler ev yerleştirme günü insan düğünemi gider yoksa evinmi yerleştirir yaaaaaaaa
kızlar sızlerı cok sevdımm aranıza katılıyorum bendeee
kızlar sızlerı cok sevdımm aranıza katılıyorum bendeee
hoşgeldin canım
tek resim içinde büyük canım küçültmen lazım
büyük kuzum..resime sağ tıkla düzelt seçeneğini tıkla..oradan uzat ve eğ seçeneğini tıkşa.. Uzat olan kısmı %100 den %50'ye indir canım tamamdır..
alla alla benimkilerde yaklaşık o boyuttaydı..zaten painte atıyor kuzum..oradan yukarıdan resimde giriyorsun uzat/eğ seçeneğine tıklayıp yukarıdaki ikisini %50 yapıyorsunisyancım paintte yapmaya çalıştım ama çok büyük resim olmadı
sağ tıklayınca bende düzenle var oda painte atıyor direkt zaten
resimlerin mb çok yüksek benin 6,12mb,5,35 mb falan hep
ya yüklemek istedim ama olmuyor
hoşgeldin canım
hos buldumm sagolasınn:))
alla alla benimkilerde yaklaşık o boyuttaydı..zaten painte atıyor kuzum..oradan yukarıdan resimde giriyorsun uzat/eğ seçeneğine tıklayıp yukarıdaki ikisini %50 yapıyorsun
meltemma hoşgeldinnnevlimisin, nişanlımısınn :44::44::44: kaç yaşındasınn :13::13:
attım kızlar albüme gelinnn tek resim ama ilerde hepsini atarım inş
CGDM16 resımlerı bızde durmuyor ama salonu cok luks duruyordu onu hatılıyorum
hosgeldın aramıza buarada
asagıda bızı sık sık takıp eden arkadaslar neden yazmıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?