Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım sen akyolda çektirdin dimi:44:
benim nikah resimlerimi orda çektirdik anlaşmalı olduğu için
ben hiç beğenmedim
resmen vasattı o kadar adi çıkmışki resimler pozlar harika ama kullanılan malzeme adi çıktı resmen
eşimde aynısı söyledi bu ne böyle para veriyosun ama şuna bak
flash olsada atsam hepsinii sonra dedi

3500 5000 wuwwwwwwwwww biriktirebiliyomusun bariii

kuuzm şuanda 1000 tl var 2 teneke bilezik var hediyelik yani
üzerinede kayınvalidem eklicekk ben çok istiyorum die alacaz
ben kolumdaki bileziklerimi çıkarttım k.v. üzüldü takmıyorum dei
kınaya gittik bende bunları beğeniyorum dedim hemen döndü bana alırım ben sana yeterki sen tak dedii
bakalım biraazcık daha birikim yapayım ama

slm kızlar
efılman nışanı yaptın geldın ohh. tebrık ederim cnm ALLAH tamamına erdirsin hayırlısıyla ınş
yenıdendoğdum resımler çok guzel ama siz Ocakta alacaktınız sankı ben oyle hatırlıyorum ıkramıyemı çıktı hayrola

hoşbulduk canım evet canım malum adana-istanbul mekik dokuyorum adana'dan döndüğümde pestilim çıkmış oluyor bu hafta sanırım ailemle adana'ya iadei ziyarete gideceğiz inşallah..tek derdimiz takı olsun canım gönlünden geçeni al

goodcuğum allah şifasını versin canım

kayınvalideni takdir edip ayakta alkışlıyorum. Rabbim öyle insan daha çok verir ya. gönlü de gözüde tok bence

yenidendoğdumm canım varyaaa Allah göstermesinde sen daha kaçkere doğarsın bu güzellikle varyaaa kocana söyle kıymetini bilsinnnn

evet cnm akyol çekti ama bizim resimlerin kalitesi gayet iyiydi ben sadece o paraya o kadar az resim olacağını bilseydim gider dış çekim yaptırırdım...gidip akyolu basalaım valla bazılarına cd veriyorlar sanada cd verdilermi canım bana cd falan vermediler ...ay aklıma geldi yine en kısa zamanda gidicem şubesine nişanlımı alıp avukat ya nişanlım belki hepsini alır

canım biraz zorla o zaman verebilirler iş yerleri çirkeflerden korkar biraz cırla orda tırssınlar

canım ben hiç beğenmedim çok kalitesizlerdi sankii
bana sedece çekimleri kamera cd verdiler canım
başkada bişi vermediler
ben üsküdardan aldım kuzum

canım biraz zorla o zaman verebilirler iş yerleri çirkeflerden korkar biraz cırla orda tırssınlar

haklısın canım ben biraz yumuşak görünürüm ama içimdeki cadı ortaya çıkınca fena olurum sanırım çirkeflik yapacağım yoksa o kadar parayı sokağa atmış olucam

yenidendoğdum canım resimlerine baktım allah ayırmasın çok yakışmışsınız...
şimdi isyancığımın resimlerine bakmaya gidiyorum.
goodcuğum sendeki kayınvalideyi allah yeni nesil gelinlerede nasip etsin bizden geçti artık

başkada bişi vermediler

bana cd vermediler bi albüm verdiler ta sivasta fotoğrafçı gidip yeni fotoda çıktı alamam bak aklıma geldi cinlerim kalktı yine ya üfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

başkada bişi vermediler

bende üsküdardaki şubesinden aldım allah allah banada 1 albüm ve kamera cd verdiler yok ben gidicem kafaya taktım diyeceğim o paraya bu kadar az resim verecekseniz bu mesleği bırakın değip dışardan iş yapıp profesyonelleşen o kadar iyi bir o kadarda stüdyodakilere 1000 basan fotoğrafçı varki piyasada 1300 tl ye en mutlu günüm ile anlaşacaktım dış mekan resmi için o gün ne kadar resim çektiyse hepsini cd veriyor ayrıca en güzel resimlerden oluşan kendin için büyük aileler için 2 adet cep albümü veriyor kafama edeyim ama otel dışardan kabul etmediği için olmadı maalesef ben bir akyolun ifadesini alayımdüğün için zaten elbet anlaşacağım dışardan buda bana ders oldu...

cgdmmm dugunun hakkında bılgı verırmısın nasıl olmustu artı ve eksı yonlerı nelerdı bende o dugun salonunu tuttum ama nasıl olucak bılemıyorum resımlerın varsa koyarsan sevınırım yardımlarını beklıyorumm...

harikasınnnnnnnnnnnmaşallahhhh canımmmm

saol canımmm benimmm

mmoouse nikah memuru elime evlilik cüzdanını verdiği anda bir ohhh çektim o anda çoşmuşum..kanıtı o fotoğraf..ben cüdanı dallayınca misafirlerde çoştu...herkes ayağa kalktı alkış tuttu

yenidendoğdum bende senin gelinliğne bayılıyorum yavrummm benim fiziğim güzelse seninkide müthiş kuzumm bu arada ben 18 foto görüyorumm

turkuaz çok saol canım..inş en yakın zamanda hayırlısı ile darısı başına :26::26:

amin kuzum inşşş rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın cümlemiziiii
bana cd vermediler bi albüm verdiler ta sivasta fotoğrafçı gidip yeni fotoda çıktı alamam bak aklıma geldi cinlerim kalktı yine ya üfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
üzüldüm yaa neden öyle oldu kuzum:26:

canım ben südütyo resimlerimin cd felan aldım ama hiç bakmadım
ama akyolda çekilenleri vermediler
hee bide öyle bir lüks yapmışlarki içini sanki çooookk ünlü biyerr
valla südütyo resimlerime bayılıyorummm
başka biyerde çektirdim benim istediğim albümden fazlasını yaptılar
17 resim boyutu anlaşmamdan büyük yapmışş
1 aile albümü
cep albümü ama gidipte alamadım daha
cd
ve büyük çerçeve resim
hepiciğini 450 tl yaptırdımm
ama kalitesi harikaa
eşim dış çekim istemedihiç sevmez resim keçmeyi çekilmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…