- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.101
yenidendoğdum ve eflinam ben resimlerinizi göremedim yaa
albüm konusu ne zaman açılsa sinirden kafamı yoluyorum
bizim otelde oldu nişan biliyorsunuz otelde fotoğrafçıyla anlaşmalı allahı var çok güzel çekim yaptılar ama bana verilen albümde sadece bizim seçtiğimiz 25 tane resmimiz var nişanlımla birde 2 adet aile albümü var 1.800 tl verdik kamera çekimi ve albüm resmen içime oturdu birde resim cd vermediler bana direk albüm yapmışlar diğer resimleri çıkarttırmaya kalksak tanesi 10 tl ye basılıyor ne foktan iştir ya şeytan diyor çaktırmadan reim seçer gibi yap flash belleğe at bütün resimleri fotoğrafçıda
yenidendogdum resimlerini çok beğendim canımm
allah bir ömür mutlu mesut eylesin inşş
eflinam bende seviyorum mega bilezik para biriktiriyorum inşş bende alacam 22 ayar olanları 3500 5000 arasında
3500 5000 wuwwwwwwwwww biriktirebiliyomusun bariii
kız hiç fırsatım olmadı eklicem ama valla bir halledeyim işlerimi inş.sağol canım temennin için.her fiyata varda bakarım bende iyi birşey alabilirim inş.
canım sağol hg bu arada bayadır yoktun he.valla canım bana bir tane trabzon kelepçe taktı nişanlım.onu bozmam zaten düğündede takarım inş.bir tane kayınvalidem bilezik taktı.nişanlım bir tane daha ziynet altın taktı 5 çeyrek yerine geçiyormuş onuda ellemem düüğünde takarız yine inş.
Diğer çeyrek yarım ve paraları inş iyi değerlendirbilirim
trabzon hasırlarında çook işçilikl oluyor %25 eksiğine alıyorlar haberiniz olsunnn hatunlar
kuuzm şuanda 1000 tl var 2 teneke bilezik var hediyelik yani
üzerinede kayınvalidem eklicekk ben çok istiyorum die alacaz
ben kolumdaki bileziklerimi çıkarttım k.v. üzüldü takmıyorum dei
kınaya gittik bende bunları beğeniyorum dedim hemen döndü bana alırım ben sana yeterki sen tak dedii
bakalım biraazcık daha birikim yapayım ama
canım sen akyolda çektirdin dimi:44:
benim nikah resimlerimi orda çektirdik anlaşmalı olduğu için
ben hiç beğenmedim
resmen vasattı o kadar adi çıkmışki resimler pozlar harika ama kullanılan malzeme adi çıktı resmen
eşimde aynısı söyledi bu ne böyle para veriyosun ama şuna bak
flash olsada atsam hepsinii sonra dedi
evet cnm akyol çekti ama bizim resimlerin kalitesi gayet iyiydi ben sadece o paraya o kadar az resim olacağını bilseydim gider dış çekim yaptırırdım...gidip akyolu basalaım valla bazılarına cd veriyorlar sanada cd verdilermi canım bana cd falan vermediler ...ay aklıma geldi yine en kısa zamanda gidicem şubesine nişanlımı alıp avukat ya nişanlım belki hepsini alır
nişan-kına-düğün albümde kızlar...ohh bee sonunda küçülttüm resimleriii
evet cnm akyol çekti ama bizim resimlerin kalitesi gayet iyiydi ben sadece o paraya o kadar az resim olacağını bilseydim gider dış çekim yaptırırdım...gidip akyolu basalaım valla bazılarına cd veriyorlar sanada cd verdilermi canım bana cd falan vermediler ...ay aklıma geldi yine en kısa zamanda gidicem şubesine nişanlımı alıp avukat ya nişanlım belki hepsini alır
canım biraz zorla o zaman verebilirler iş yerleri çirkeflerden korkar biraz cırla orda tırssınlar
canım ben hiç beğenmedim çok kalitesizlerdi sankii
bana sedece çekimleri kamera cd verdiler canım
başkada bişi vermediler
ben üsküdardan aldım kuzum
canım ben hiç beğenmedim çok kalitesizlerdi sankii
bana sedece çekimleri kamera cd verdiler canım
başkada bişi vermediler
ben üsküdardan aldım kuzum
alıstım tatlım ya gercekten bekledıgıne degıyormus. ve en ılgıncıde ne bılıomusun o streslı donemde ayrılık sevıyesıne gelen kavgaların bıle yalanmıs yanı :))) bılıosun cok problemler yasadım ayrılmayı kac kez aklımdan gecırdım ama ıkımızınde gergın olusundanmıs hepsı. gayet gusel hersey yolunda. korktugum seyler basıma gelmedı ama beklemedıgımız olaylarla karsılastık onlar bızı cok sasırttı. ama su var kı anne baba kaynana kayınvalıde ne bılım hepsı evlenınce fasa fıso oluomus sen kendı aılenı bakıomussun :))
harikasınnnnnnnnnnnmaşallahhhh canımmmm
haklısın canım ben biraz yumuşak görünürüm ama içimdeki cadı ortaya çıkınca fena olurum sanırım çirkeflik yapacağım yoksa o kadar parayı sokağa atmış olucam
yenidendoğdum canım resimlerine baktım allah ayırmasın çok yakışmışsınız...
şimdi isyancığımın resimlerine bakmaya gidiyorum.
goodcuğum sendeki kayınvalideyi allah yeni nesil gelinlerede nasip etsin bizden geçti artık
üzüldüm yaa neden öyle oldu kuzum:26:bana cd vermediler bi albüm verdiler ta sivasta fotoğrafçı gidip yeni fotoda çıktı alamam bak aklıma geldi cinlerim kalktı yine ya üfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bende üsküdardaki şubesinden aldım allah allah banada 1 albüm ve kamera cd verdiler yok ben gidicem kafaya taktım diyeceğim o paraya bu kadar az resim verecekseniz bu mesleği bırakın değip dışardan iş yapıp profesyonelleşen o kadar iyi bir o kadarda stüdyodakilere 1000 basan fotoğrafçı varki piyasada 1300 tl ye en mutlu günüm ile anlaşacaktım dış mekan resmi için o gün ne kadar resim çektiyse hepsini cd veriyor ayrıca en güzel resimlerden oluşan kendin için büyük aileler için 2 adet cep albümü veriyor kafama edeyim ama otel dışardan kabul etmediği için olmadı maalesef ben bir akyolun ifadesini alayımdüğün için zaten elbet anlaşacağım dışardan buda bana ders oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?