- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.121
mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurum resim mağdurları
kalplerarası hoşgeldin canım
hiç sorma canım ben nişanımda kınamdadüğünümde her işimi kendim hallettimsorun yaşamadım sadece fotoğrafçı işini görümcem ayarladı o da berbat bişi olduamin kuzum inşşş rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın cümlemiziiii
üzüldüm yaa neden öyle oldu kuzum:26:
canım ben südütyo resimlerimin cd felan aldım ama hiç bakmadım
ama akyolda çekilenleri vermediler
hee bide öyle bir lüks yapmışlarki içini sanki çooookk ünlü biyerr
valla südütyo resimlerime bayılıyorummm
başka biyerde çektirdim benim istediğim albümden fazlasını yaptılar
17 resim boyutu anlaşmamdan büyük yapmışş
1 aile albümü
cep albümü ama gidipte alamadım daha
cd
ve büyük çerçeve resim
hepiciğini 450 tl yaptırdımm
ama kalitesi harikaa
eşim dış çekim istemedihiç sevmez resim keçmeyi çekilmeyi
citl senın neyın var haftalardır
iyi değilim cnmmm anlatıcm sonra sanaaaaa tmmm eşimle ilgili filan değil amaaaaaa
kapalı carsıdan yaptırdık canım bız onları her ıstedıgın sekılde gramını ayarlatabılırsın canım ben ılk basta onun megasını yaptırdım nısan paralarımla sonrada devamı o sekılde gıttı benımkılerın uzerınde hafıf sımlerden var
buarada yorumları sımdı gordum cok tesekkur ederım kızlar oyalandım cok resımlerın hepsını eklıyemeıdm ama
kalplerarası canım bence o fotoğrafcının peşini bırakma hakkını al derim düğün resmi bu hatırası var nebiçim insanlar var yahu insanların mutlu günlerini berbat ediyorlar yahu git bence hakkını ara canım
goodcuğum sorma ya saray gibi dekore etmişler şubelerini mini etekli kıslar falan görüntü var renk yok misali
yenidendoğdum isyancığımın resimlerinde kuzeninin taktığı bileziklerden bendede var demişsin o bilezikleri ben çok beğeniyorum adeti ne kadar onun bilgin varmı takılan çeyrekleri bozdurup onlardan alayım diyorum...
isyanım tek kelimeyle çok hoşsunuz canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
hoşbulduk tatlım :)
hiç sorma canım ben nişanımda kınamdadüğünümde her işimi kendim hallettimsorun yaşamadım sadece fotoğrafçı işini görümcem ayarladı o da berbat bişi oldusadece albüm verildi ne cd de fotoğrafları verddiler ne bişi büyük fotoğrafı hiç bize sormadan en beter fotoğrafa çıkartmışlar ya inan aklıma gelince çok kötü oluyorum albümüm kaybolsa düğüne dair hiç bişiyim kalmıyo başta konuşulmamış bu düğün sonrası bengittim 1300 tl vermişiz onlara 700 verirseniz cd halinde verelimmi ne demişler fıttırdım işte hiçbir şeyi elden beklemeyeceksin zaten toplu iğne ucu kadar bişi yapmadılar yaptıkları tek şeylede beni üzdüler...
iyi değilim cnmmm anlatıcm sonra sanaaaaa tmmm eşimle ilgili filan değil amaaaaaa
nasıl arayacamki tatlım adam diyorki öl bişi demediniz firma prensibimiz vermeyiz ben ankaradayım onlar sivasta....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?