Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurum resim mağdurları
kalplerarası hoşgeldin canım

hoşbulduk tatlım :)
hiç sorma canım ben nişanımda kınamdadüğünümde her işimi kendim hallettimsorun yaşamadım sadece fotoğrafçı işini görümcem ayarladı o da berbat bişi oldu sadece albüm verildi ne cd de fotoğrafları verddiler ne bişi büyük fotoğrafı hiç bize sormadan en beter fotoğrafa çıkartmışlar ya inan aklıma gelince çok kötü oluyorum albümüm kaybolsa düğüne dair hiç bişiyim kalmıyo başta konuşulmamış bu düğün sonrası bengittim 1300 tl vermişiz onlara 700 verirseniz cd halinde verelimmi ne demişler fıttırdım işte hiçbir şeyi elden beklemeyeceksin zaten toplu iğne ucu kadar bişi yapmadılar yaptıkları tek şeylede beni üzdüler...

kalplerarası canım bence o fotoğrafcının peşini bırakma hakkını al derim düğün resmi bu hatırası var nebiçim insanlar var yahu insanların mutlu günlerini berbat ediyorlar yahu git bence hakkını ara canım
goodcuğum sorma ya saray gibi dekore etmişler şubelerini mini etekli kıslar falan görüntü var renk yok misali

yenidendoğdum isyancığımın resimlerinde kuzeninin taktığı bileziklerden bendede var demişsin o bilezikleri ben çok beğeniyorum adeti ne kadar onun bilgin varmı takılan çeyrekleri bozdurup onlardan alayım diyorum...

isyanım tek kelimeyle çok hoşsunuz canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

kapalı carsıdan yaptırdık canım bız onları her ıstedıgın sekılde gramını ayarlatabılırsın canım ben ılk basta onun megasını yaptırdım nısan paralarımla sonrada devamı o sekılde gıttı benımkılerın uzerınde hafıf sımlerden var

buarada yorumları sımdı gordum cok tesekkur ederım kızlar oyalandım cok resımlerın hepsını eklıyemeıdm ama

kızlarrr ben 2013 te dugun yapıcam bursa zas dugun salonunda forumlardan baktıgım kadarıyla cgdm16 da orada yapmıs ama ona ulasamıyorum nasıl oldugu hakkında bılgı alıcam suan topıkte olanlar yardımcı olabılırmı resımlerı falan varsa atabılırmıııı ? salon hakkında yorumları falann...

teşekkür ederim canım kapalıçarşıya bakacağım çok hoş ve modern duruyor canım mat ve simliydi benim gördüğümde rabbim daha çok versin canım güle güle kullan bende çeyrekleri bozdurup yaptırayım inşallah kalına yetecek kadar çeyrek altın çıkar

nasıl arayacamki tatlım adam diyorki öl bişi demediniz firma prensibimiz vermeyiz ben ankaradayım onlar sivasta....

canım yaa üzüldüm açıkcasın
benimde nişan 1 hafta içinde kararlaştırıldı südütyo ayarlamayı unuttum o telaşla
bi mahlalle ftoğrafcısında çektirdimm
hiç beğenmedim ihçç nasıl içimde kaldı var ya
resimler birden bozuldu birbirine yapıştı
çok üzüldüm

iyi değilim cnmmm anlatıcm sonra sanaaaaa tmmm eşimle ilgili filan değil amaaaaaa

ALLAH ALLAHYA KAC KERE MAIL ATTIM GORMEDIM AMA SIMDI BISEY YAZMA ESIM BAKIYOR SUNDA O MAILE YARIN FILAN KONSUALIM ınsallah kotu bısey degıldır

nasıl arayacamki tatlım adam diyorki öl bişi demediniz firma prensibimiz vermeyiz ben ankaradayım onlar sivasta....

site yamuldu yazdığım 50 kere çıkmış...
bu arada canım tüh ya şehir farkıda varmış aman aksilikler hep gelinleri bulur zaten....

bu arada bayanlar çeyrek altın şuan ne kadar bileniniz varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…