- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.261
oo sizde baya az gitmişiniz kuzum ama uzakmış mesafe...eşin sorun etmiyorsa hiç sorun yok demektir
valla helall olsunn diyorummmmhepsi dopdoğruuu
arada böle yapmak lazım kuzum..ben eşimi memnun edeyimki o da beni memnun etmesinş öğrensinn
Bende mi bir tuhaflık var anlamadım
eşim akşam meyve iseyince bile hazırlamak ölüm geliyo sanki
öyle çeşit çeşit yemekleride bi tek c.tesi pazar yiyoruz
annemler dışında
citl helal olsun sana valaaa
kuzum ben herşeyi ailelere yansıtmama taraftarıyım. ben aileme asla ne sorunumu ne skıntımı anlatmam. karı koca arasında kavgada olur maddi manevi sıkıntıda olur. sen unutursun eşin unutur ama aileler unutamıyo maalesef o yüzden bende anlatmam hep güzel gidiyo derim..aynen kendimi suçlu hissediyorum bu konuda annemle bir çok şeyi paylaşırım eşim defalarca uyardı güzellikle söyle onlar bizim özelimiz anlatma diye
mesela biz eşimle tartışsak yada akşama yemek yapmasam bile annesiyle konuşunca asla tek kelime etmez owner bana iyi bakıyo
aramız çok iyi falan der..
benimde kendimi toparlamam lazım bu konuda
ve dün akşam karar verdi artık anneme sık gitmek yok
anneme dedim artık bizi sık sık çağırma annecim dedim
tamam kızım sen bilirsin dedi..
annme gidince düzenimiz bozuluyor
eşim eve erke döndü ben geç mesela
saçmalalma kızım yaaa acuk popoya vurulur öyle önemli değil. bak oğluşun gelmiş sana yerim onu bennormalde keyfım yerınde olsa konusurdumda bugun hıc havamda degılım
kızlar cok canım acıyor ya ısten ızın alıp gıdesım var :S
kocama hizmet etmeye bayılırım
amaaa bazen emrivaki gibi söylediğinde hemencik tavrımı yaparım
sonra anlar sırnaşır
şuda varki kimsenin meyvesini soyamam hiç hoşlanmam
ben kendi meyvemi bile kendim soymasını severim
gecen gun esıme hosluk olsun dıye kyananama gelcez dedım
kocam geceye gıttı bende orada kaldım cok hos oldu
hoşgeldin canımmmmmm.. nasılsın bugün ağrın var mı?
bide senden senin normal zamanlarda veya nişanda çekilmiş resmin varmı istesem çok olur muyum :26::26:
kalkar kalkmaz temizliğe giricem dedim takıldım kaldım burda ya. Gidiyorum bennn. evimi mis yapıp gelirim yine.
Eklerim şimdi bi kaç tanee.
Bende mi bir tuhaflık var anlamadım
eşim akşam meyve iseyince bile hazırlamak ölüm geliyo sanki
öyle çeşit çeşit yemekleride bi tek c.tesi pazar yiyoruz
annemler dışında
citl helal olsun sana valaaa
kalkar kalkmaz temizliğe giricem dedim takıldım kaldım burda ya. Gidiyorum bennn. evimi mis yapıp gelirim yine.
Eklerim şimdi bi kaç tanee.
benimmm evim uçuştaaa yaaaaulennn demeyin bana temizlik...çalışmamamk ne güzellll
dün biz akşam 6'da yemek yedik..sonra 9:30 gibi acıktık...eşim kalktı ikimizede tost yaptı bende o arada oturdum kuzey güney izledimm ohh ne rahattııı
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/385007-pirincli-visneli-pasta-resimli.html
dun aksam bunu yaptım
ancak kremam koyulasmadı ne olacak bılmıyorum kremsantı ve suslemesı bu aksam olacaktı ama :S
burada kocam bana dun kunye almıs altın
nazar boncuklu
cok asasırdım bende ona parfum almıstım parfumu yoktu bıttı degıl hıc yoktu bende bırıktırdım aldım dun ben ona hedıye koyacakken onun hedıyesını buldum
sanırım bu yuzden evlendık bız
benim hiç bir işim yok pazar dip bucak temizlik yaptım ütü çamaşır hepsini hallettimgecen hafta yaptım ben cum<rtesi heryeri bu haftada akşam evi süprüdüm bi tek silinecekkkkkkkkkk başka işim yok haaaa yapamdığım ütü var bideeeeee
ne güzelll
benimmm evim uçuştaaa yaaaaulennn demeyin bana temizlik...çalışmamamk ne güzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?