Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Bende mi bir tuhaflık var anlamadım
eşim akşam meyve iseyince bile hazırlamak ölüm geliyo sanki
öyle çeşit çeşit yemekleride bi tek c.tesi pazar yiyoruz
annemler dışında
citl helal olsun sana valaaa

kocama hizmet etmeye bayılırım
amaaa bazen emrivaki gibi söylediğinde hemencik tavrımı yaparım
sonra anlar sırnaşır
şuda varki kimsenin meyvesini soyamam hiç hoşlanmam
ben kendi meyvemi bile kendim soymasını severim

kuzum ben herşeyi ailelere yansıtmama taraftarıyım. ben aileme asla ne sorunumu ne skıntımı anlatmam. karı koca arasında kavgada olur maddi manevi sıkıntıda olur. sen unutursun eşin unutur ama aileler unutamıyo maalesef o yüzden bende anlatmam hep güzel gidiyo derim..
normalde keyfım yerınde olsa konusurdumda bugun hıc havamda degılım
kızlar cok canım acıyor ya ısten ızın alıp gıdesım var :S
saçmalalma kızım yaaa acuk popoya vurulur öyle önemli değil. bak oğluşun gelmiş sana yerim onu ben küsmemiş demekki sana sende kafana takma

gecen gun esıme hosluk olsun dıye kyananama gelcez dedım
kocam geceye gıttı bende orada kaldım cok hos oldu

bende hazırlamayı çok severim ne kadar yorgun olsamda kalkar yaparım tabi güzelcene söylediyse
yangın tatbikatı var ben kaçtım

kalkar kalkmaz temizliğe giricem dedim takıldım kaldım burda ya. Gidiyorum bennn. evimi mis yapıp gelirim yine.
hoşgeldin canımmmmmm.. nasılsın bugün ağrın var mı?
bide senden senin normal zamanlarda veya nişanda çekilmiş resmin varmı istesem çok olur muyum :26::26:

Eklerim şimdi bi kaç tanee.

Bende mi bir tuhaflık var anlamadım
eşim akşam meyve iseyince bile hazırlamak ölüm geliyo sanki
öyle çeşit çeşit yemekleride bi tek c.tesi pazar yiyoruz
annemler dışında
citl helal olsun sana valaaa

valla kuzucum 2 güne bir yaoıyorum ama kocam istyo napım bana kalsaa ohooooooooo dün tatlı istedi kabağı pek sevmez ona bu akşam etimek tatlısı yapım baride yarın yesinnnn goodcum öle kuzucum mecbur işte akşam 9 çıkıyorum mutfaktannn valla üşenmeden getiriyorumm saolsunn eşimde yardım ediyoooooo soruyo mutfaktan çıkmadan yapacağım bişey varmı diyo mesela yemekerşi bile bazen beraber yapıyoruz çorbayı akrıştırır çünkü yemeyi severrrrr

dün biz akşam 6'da yemek yedik..sonra 9:30 gibi acıktık...eşim kalktı ikimizede tost yaptı bende o arada oturdum kuzey güney izledimm ohh ne rahattııı

İsyan valla bende normalde titiz bir insanım ama nerde kaldı benim titizlik..
yetişemeyeceğimi anlayınca saldım kendimi
haftada 1,2 kez süpürüp toz alıyorum o kadar yani
evde olsaydım hergün siler süpürürdüm ortalığı ohhh mis miss
çalışmaktan nefter ediyorum
biraz toparlansak darbuka çala çala çıkacam işten

dün biz akşam 6'da yemek yedik..sonra 9:30 gibi acıktık...eşim kalktı ikimizede tost yaptı bende o arada oturdum kuzey güney izledimm ohh ne rahattııı

ohhhhhhhh ne güzel ben eve 6 da gelsem oynarım 7,30 8 geliyo benm eve gelmem sonra yemek bulaşıkkk kuzu sen gbii olsammmm hafta sonu hiç iş yapmam bennnnnnnnnnnnn yatrımmmmmm oh oh sen gibi bi işim olsa cumartesi pazar 5 de çıksamm keşkeeeeeee

http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/385007-pirincli-visneli-pasta-resimli.html

dun aksam bunu yaptım
ancak kremam koyulasmadı ne olacak bılmıyorum kremsantı ve suslemesı bu aksam olacaktı ama :S
burada kocam bana dun kunye almıs altın
nazar boncuklu
cok asasırdım bende ona parfum almıstım parfumu yoktu bıttı degıl hıc yoktu bende bırıktırdım aldım dun ben ona hedıye koyacakken onun hedıyesını buldum

sanırım bu yuzden evlendık bız

ben temizliği ctesiden ctesiye yapıyorum. çamaşır biriktiyse h içi yapıyorum ki hafta sonuna kurumuş ütülencek kıvama geliyo. ütüyüde eşimle dönmeli yapıcaz öyle karar aldık. poff ctesi çalışması çok kötü oldu bütün işler bana kaldı

aa ne güzel o zmn görmemiş numarası yappp çıkacaktır elbetttttt hahahaaaaaaa

gecen hafta yaptım ben cum<rtesi heryeri bu haftada akşam evi süprüdüm bi tek silinecekkkkkkkkkk başka işim yok haaaa yapamdığım ütü var bideeeeee
benim hiç bir işim yok pazar dip bucak temizlik yaptım ütü çamaşır hepsini hallettim
salı akşamıda yine toz alıp süpürdüm evi işim gücüm yok şükür..
geçen akşam et pişirdim düdüklüde dolaba attım eve gidince yanına domatesli pilav yaparım bide turşu oohhh misss

yenidendoğdum güle güle kullan hayırlı olsun inş. istiyordun bak
cilt valla ben sana derimki kendini sürekli yetiştircem diye hırpalama. koşturmaktan birşeyleri kaçırma hayatında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…