- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.281
yenidendoğdum güle güle kullan hayırlı olsun inş. istiyordun bak
cilt valla ben sana derimki kendini sürekli yetiştircem diye hırpalama. koşturmaktan birşeyleri kaçırma hayatında.
cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum
ne bi iş yapabiliyorum nede başka bişi
herşeyim pazara kalıyoo ben o gün dinlenecemmi temizlikmi yapacam yoksa kocamlamı ilgilenecem
cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum
ne bi iş yapabiliyorum nede başka bişi
herşeyim pazara kalıyoo ben o gün dinlenecemmi temizlikmi yapacam yoksa kocamlamı ilgilenecem
İsyan valla bende normalde titiz bir insanım ama nerde kaldı benim titizlik..
yetişemeyeceğimi anlayınca saldım kendimi
haftada 1,2 kez süpürüp toz alıyorum o kadar yani
evde olsaydım hergün siler süpürürdüm ortalığı ohhh mis miss
çalışmaktan nefter ediyorum
biraz toparlansak darbuka çala çala çıkacam işten
kuzum c.tesi çalışıyorum ben..keşke akşam 6'da çıksaydımda c.tesi tatil olsaydııohhhhhhhh ne güzel ben eve 6 da gelsem oynarım 7,30 8 geliyo benm eve gelmem sonra yemek bulaşıkkk kuzu sen gbii olsammmm hafta sonu hiç iş yapmam bennnnnnnnnnnnn yatrımmmmmm oh oh sen gibi bi işim olsa cumartesi pazar 5 de çıksamm keşkeeeeeee
Neden ekleyemiyorum yaa fotograflarımıı. :44:
valla kızlar aklıma hep siz geliyosunuz ya ben böyle zorlanıyorum bu kızlar napıyo diyeee
yaw ancak yetişiyorum öle olmayıncada içim rahat etmiyokiiiiiii
ayy hiç sorma canım şükrediyorumaynen bendee en azındna yemek derdin yok yaaaaaa
doğru canım ctesi evde olmak çok büyük nimet valla
bende öle hafta içi yalandan süpür sil tamamdır.. valla yapamıyorum dip köşe temizlik
kuzum c.tesi çalışıyorum ben..keşke akşam 6'da çıksaydımda c.tesi tatil olsaydıı
yaa gelelim aklına bizz...çok zor çokkk
good-heart bende evleninceye kadar c.tesi çalışmıyordum..evlendim haftasına c.tesiye mesai koydularhalmı revamı ne şansızım yaaa
Ekledim turkuazcım.
Hepinize kolay gelsin kızlarr tabi banada. temizlik beni bekler. öpüyorum hepinizi.
Ekledim turkuazcım.
Hepinize kolay gelsin kızlarr tabi banada. temizlik beni bekler. öpüyorum hepinizi.
Yeniden doğdum eşinin aldığı hediyenin bende seti var hatta yüzüğüde şu an parmağımda severek takıyorum..
yenidendoğdum kız o bileklikten bende istiyorum yavv
300 tl altını sordumda pahalı geldi incedik bişi sonuçta
ama ben nazarlı değilde böle değişik objeli istyoum
canım çok terim kırmadığın için.
ya hepsi çok güzel olmuş. valla aklıma acaba çocuğunuznasıl olcak kime benzeycek o geldi
ama sana benzesinsüper olmuşşun
canımm harikasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?