Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum
ne bi iş yapabiliyorum nede başka bişi
herşeyim pazara kalıyoo ben o gün dinlenecemmi temizlikmi yapacam yoksa kocamlamı ilgilenecem

bende öle hafta içi yalandan süpür sil tamamdır.. valla yapamıyorum dip köşe temizlik

kuzum c.tesi çalışıyorum ben..keşke akşam 6'da çıksaydımda c.tesi tatil olsaydıı
Neden ekleyemiyorum yaa fotograflarımıı. :44:

valla kızlar aklıma hep siz geliyosunuz ya ben böyle zorlanıyorum bu kızlar napıyo diyeee

yaa gelelim aklına bizz...çok zor çokkk

good-heart bende evleninceye kadar c.tesi çalışmıyordum..evlendim haftasına c.tesiye mesai koydular halmı revamı ne şansızım yaaa

Son düzenleme:
yaw ancak yetişiyorum öle olmayıncada içim rahat etmiyokiiiiiii

bende öyelyim işte.bi zaman sonra kendimi çok yorup hırpaladığımı yaşamı kaçırdığımı anladım. tüm sorunlara rağmen her daim yemek, temizlik, ütü vs herşeyi yaptım. yapamadığım ve eskikliğim %5 i geçmezdi. moralim bozuk olsa bile işe verirdim kendimi. ama sonra zaman geçince dönüp arkama bakınca yaşamı kaçıralı ne kadar çok olmuş dedim ya. ee ben nerdeyim ne yapıyorum böyle dedim. sonra planlı bir şekilde yine ama hırpalamadan yaptım. olmadığı yerde bu kadar oluyor dedim.ya o kadar uzun zaman olmuşki elime bir kitap almayalı mesela. bir kitapcıya gidipde kitaları vs incelemeyeli. yani koşturmaktan bunu bile kaçırmışım.yorma kendini arada da eksik olsun ki sürekli yaptıklarınında değeri bilinsin.

yarın izin alıp 4'te çıkıcam...evimi gidip temizlicem eşim gelinceye kadar..süpürüp, silip toz alıcam o kadar

canım bende burdan önce yarım gün çalışıyordum

buarada hafta ıcı temızlık hharbıden yalandan oluyor
bene dun dolap ıclerımı sıldım cekmece ıclerını fılan
hafat sonu yaoıyoruz mecburen yanı bu hafta oyle olucak ınsallah mısafırımde gelıcek ben bıraz kayısı kacırıdm ama :S

kızlar saçlarımı evde boyamaya karar verdim
düğünden önce 3 kez röfle yaptırmıştım haliyle yakmıştım acıcık güzelim saçlarımı
şimdi baya aktı boya alıp evde boyamaya karar verdim böyle karamel yada kumral sarı tonlarını düşünüyorum..

yenidendoğdum kız o bileklikten bende istiyorum yavv
300 tl altını sordumda pahalı geldi incedik bişi sonuçta
ama ben nazarlı değilde böle değişik objeli istyoum

Yeniden doğdum eşinin aldığı hediyenin bende seti var hatta yüzüğüde şu an parmağımda severek takıyorum..

kac paraya aldınız kız bendede kolye var ınce boyle nazar degılde bıhter kolyesı gıbı benım kucuk bı nazarı var
sımdıde kelepce ıstıyom
ayy cok sevıyom ya

Yenidendogdum bende de bu var. İlk tanıştıgımızda almıştı eşim.
Aklıma gelmişken takıyım bugünnnn. Eşin çok düşünceli maşallah.

canım çok terim kırmadığın için.
ya hepsi çok güzel olmuş. valla aklıma acaba çocuğunuz nasıl olcak kime benzeycek o geldi
ama sana benzesin süper olmuşşun

canımm harikasınnn

Teşekkür edeerimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…