Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım senede 4-5 oluyor yurt dışı arada istanbul dışıda oluyor allahtan uzun süreli değil gezmeye vakti kalmıyor
mesela bugün gitti yarın akşam inşaallah gelecek hani öyle 10 -15 gün olsa çıldırırım
ama 1-2 gecelik işleri bakıyor imza atıyor hopp istanbul
yoksa cingar çıkartırım
mesela biz ilk tanıştıpğımız zamanlarda dubaiye gitmişlerdi 4 kişi
uçkatan inip gemiye çıkmışlar gemiden inip uçağa binmişer hoop burası hiç bşr yeri göremeden geri gelmişler
ben pek sevindiydim tabiki

isyann isyannn arkandayım bacım paralarsın evelallah
ya bişi dicem sana bu hastanede çalışan bayanlar neden böle yanlış anlaşılmasın hepsi için demiorum tabiki
benim ablamın eşi yani eniştem uzman doktor özel bir hastanede
bacım hastaneye bir gidiyorum valla sekreterler sanki doktor saçlar,başlar,makyajlar,hele havalrı dersinki mübarek proflar
ablam ilk evlendiğinde hastanedeki bayanlar ablama öcü görmüş gibi bakıyorlarmış
zamanla 9 sene oldu evleneli artık alışmışlar abla abla diyorlar artık

saol canım bakalım niyet ettik
Ben severim yedirmeyi giydirmeyii
zaten tecrübeliyimm
ablamın oğluna ben baktım sayılır
canımdır canımınn taaaaaa içidir
Ama bende tek yapamadığım ve yapmaya cesaret edemeyeceğim şey yıkamaktır
ben yapamam heraldee korkarım yaa hasta olur die :26:

günaydın cnm...

bende yeğenime bir kere yemek yedirmiştim de boğazında kaldı yemek çok korktum o günden beri ne yemek yediririm ne suyu içiririm bebeklere hatta yemek yerlerken yanlarına durumam nasıl etkilendiysem:26:

good ay korkma kız. sen tut ben yıkarım.
fileli banyo sepetlerinden alırsın. filenin altınada temiz bir havlu ayarlar serersin. sonra koyup alttan tek elinle tutup yıkacaksın. ama küçükken iki kişi yıkamak en iyisidir. kocan tutar sen yıkarsın önemli olan tek şey kulağına su kaçırmayacaksın.

kuzum yarısı öle valla..ama doktorlarda fena heee...güzel bir sekreter gelsinn hopp hemen peşindeler..tabii ciddi falan değiller..ama bizim kızlarda saftirik kanarlar işte
ayaklarını üşüttün bence ondan çünkü bende de aynı ağrı var:26:

olabilir kuzummm

The walking dead'in yeni sezonu başlamış onu izleyip geleyimm

ayy ayy izle yaa..biz 4. bölümün yarısına kaldık..video bozuk çıktıı

gaza getirmeyin beniiiiii

eflinam sağlık sektöründeki insanlar genelde rahattır. yani senle herşeyi konuşur ona normal gelir (anladın sen ne olduğunu ) eeee o ortama girende uyum sağlayacak diye içinde de varsa yoldan çıkar. ama doktorlar egoludur kızım.ben çok az gördüm egosuzunu.iyileri elbette var ama az. ben doktor ark var mesela artık onların konuşmalarına alıştım yani hasta ile ilgili birşey anlattıklarında yüzüm kızarmıyor değişmiyor mesela.hani cinsel bişi içerikli gibi değil yurdum insanı hikayeleri gibi anlatıyorlar.

aynen bende öle oldum yaaa..artık hiç utanmıyorum...hergün mesane prostat yazmaktan normal geliyor banada hak veriyorum doktorlara doktorların egosuz olanını gördüm..12 tane hocamız var..bunlardan 1 tanesinde sıfır ego var ya..kadın zaten kendine diyor ben nasıl doktor oldum..benin ev hanımı olmam lazımdı diye...canımın taa içi hocam benimmm..bir tane daha var..öle bir çalışkanki anlatamam..kadında ego denen şey çok az var çok az..yani arada bir iki çıkıyor

bebişlerden bahsetmişinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biterim bebekle alakalı herşeye ben 11 yaşımdayken kardeşim doğdu süt vermek dışında her ihtiyacını ben gördüm anneme vermezdim bile yıkardım yedirirdim uyuturdum oyun oynardım altını temizlerdimmmm herrrrrrrrrşeyini yapardım küvete ben girerdim onu kucağıma alıp yıkardım ayyy kıslar çocukyapasım geldi çocuk bakımında tecrübeliyim ben 11 yaşımda şuanki boyumda idim herkes zaten annesi sanardı bni :)

bugün yemekte dünden kanal kişi başı 2 dolmam var..

dolma+kuş başı et kavurması+pirinç pilavı+salata

isyan işte olunca bir süre sonra uyum sağlıyorsun ortama. ben eskiden delimisiniz nesiniz bütün gün işyerinde birde gelip burda öyle anlatmayın derdim. hele 2-3 doktor aynı servisden olunca tam makara yapıyorlar. hani kızıyorsun insanlarla dalga geçiyor diye ama muhabbetler tam yurdum insanı.ama muhabbetin içinde var işte insan organları elbette artık alıştım gülüyorum bazen gülmiyim diye tutuyorum kendimi hadi gül gül diyorlar

ben yıkamaktan korkuyorum ya inşş olursa yaparım ama büyük ihtimal ilk annemle kayınvalidem yıkar heralde :26:
Ablamın oğlu ablamla beraber yıkadık ben su döküyodum onun ağlayışı içimi parçalıyodu dahada yanaşmadım hiç
Büyüdü birazda öyle yıkadım
Hasta olurdu bi ablam bi ben kuçağımızda gezdiridik başka kimseye gitmezdi
ağlıcam şimdi nerdeyse yaa o halleri aklıma geldiii

bebegı fılelı kuvette
gıysılı kuvette
dusa kabınde
bacaklarımda
kuvette
kovada
ıtınayla bebek yıkanır

yenidendoğdum kız az önce başka topicde yazdığını okudum canım çok güzel ifade etmişşin ama valla bazı yerlerde güldüm ne alem kızsın sen yahu

aynen öle valla..şimdi onlar hastaya hasta göz ile bakmıyorlar..vaka gözü ile bakıyorlar..o onlar için iş..düşünsene doktorluk mesleği başka türlü çekilirmi ben işe ilk başladığım sırada hergün ağlıodum...şimdi görümüyorum bile nerede ise yanii yoksa yapamam ben bu işi

o adamı kız arkadaşı ile ilgili resimlerini görmüşsün ya. bana benzemiyor demişsin kıs alemsin sen daha da var yani isim olayı

ıcımden geldıgı gıbı yazmısıma ma kız harbıden bana benzemıyor ha nıye benzeyecek
nıye cunku ınsan begendıgı kısıyle evlenır dımı admaın tarzı degısmıs demekki

buarada ben kıskancım cok fena kıskanırım
benımde masallah on elımde on marıfet ya yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…