- 7 Haziran 2012
- 5.061
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.261
işi güzelmiş :) çok yurt dışına çıkıyormu ?? hasretlik olmaz çok inşallah ben o nu çok derinden yaşıyorum walla allah hepimizin yardımcısı olsun...eşimin işi evet ağır ama neyseki kömü ocağı değil krom ocağı ve ordaiş güvenlik uzmanı sürekli madende değil günde 2-3 defa giriyor madene
alsında benim eşim tam kıskanılacak bir ortamda çalışıyor..hastanede otomasyonda..hergün en az 100 sekreterler görüşüyorbak şimdi içime kurt düşürdünüz be anacım ben rahattım ne güzel..bizim hastanenin kızları çok fena..ya oaradakilerde öle iseeee parçalarım onlarıııı
günaydın hatunlar.
Good can şimdeden hayırla ve sağlıkla gelsin inş. Iyi güzel bebek olacak ne güzel haber de eeeee ben nasıl seveceğim bunu düşününce canım sıkıldı. Bu arada ben çocukları gerçekten çok severim. Yemeğini birisi yedirsin ama yediremem ama oynarım, araba silahcılık, atcılık, resim yaparım renk öğretirim herbişeyi yaparım ama yemek yediremem yahu :18::18:
Eflinam ben çok kıskancımdır ama kendimi frenlerim hep.ama çok delirtti ise anasından emdiği sütü burnundan getiririm.sana da tavsiyem aklında varsa bile erkeğe bunu sakın hissettirme yani olmayacaksa der der der oldurursun misali. Yokken aklına sokma ama o uzaktayken peri kızı ol.masum, sevgi pıtırcığı ol
Isyan bence çorbanı sen altından ala ala iyice karıştırmadın. Eğer kaşığı üstünden doğru karıştırdaysan ondan kesebilir.içine yumurta veya un koyduysan bunuda iyi harmanlamadığın için kesebilir.
günaydın hatunlar.
good can şimdeden hayırla ve sağlıkla gelsin inş. iyi güzel bebek olacak ne güzel haber de eeeee ben nasıl seveceğim bunu düşününce canım sıkıldı. bu arada ben çocukları gerçekten çok severim. yemeğini birisi yedirsin ama yediremem ama oynarım, araba silahcılık, atcılık, resim yaparım renk öğretirim herbişeyi yaparım ama yemek yediremem yahu :18::18:
canım senede 4-5 oluyor yurt dışı arada istanbul dışıda oluyor allahtan uzun süreli değil gezmeye vakti kalmıyor
mesela bugün gitti yarın akşam inşaallah gelecek hani öyle 10 -15 gün olsa çıldırırım
ama 1-2 gecelik işleri bakıyor imza atıyor hopp istanbul
yoksa cingar çıkartırım
mesela biz ilk tanıştıpğımız zamanlarda dubaiye gitmişlerdi 4 kişi
uçkatan inip gemiye çıkmışlar gemiden inip uçağa binmişer hoop burası hiç bşr yeri göremeden geri gelmişler
ben pek sevindiydim tabiki
isyann isyannn arkandayım bacım paralarsın evelallah
ya bişi dicem sana bu hastanede çalışan bayanlar neden böle yanlış anlaşılmasın hepsi için demiorum tabiki
benim ablamın eşi yani eniştem uzman doktor özel bir hastanede
bacım hastaneye bir gidiyorum valla sekreterler sanki doktor saçlar,başlar,makyajlar,hele havalrı dersinki mübarek proflar
ablam ilk evlendiğinde hastanedeki bayanlar ablama öcü görmüş gibi bakıyorlarmış
zamanla 9 sene oldu evleneli artık alışmışlar abla abla diyorlar artık
ayaklarını üşüttün bence ondan çünkü bende de aynı ağrı var:26:
The walking dead'in yeni sezonu başlamış onu izleyip geleyimm
parcalaaaaaaaa
sanırım üşütmüş olabilirimmBENDE SİNİR OLUYORUM HOŞ EVLİ OLDUĞU BELLİ OLMUYOR EŞİMİNN
YÜZÜĞÜNÜ TAKAMIYO ÇÜNKÜÜ
TURALI YÜZÜNÜNÜ VAR ONU TAKAR HEP
AMİN KUZUMM İNŞŞŞŞŞ
CANIM ÜŞÜTTÜNMÜ ACABA:26:
gelde parçalamaaaa saöını başını yonmaaaa
Allahım uzak tutsun inşşşş
kuzum eşine güven
Ben eşime güvenirim allaha şükür
zaten eşim kimsecikleri görmüyokii
Bi giriyo mutfağa akşam çıkyoo tek gördüğü tava kepçee
kepçe tavaaa güzellll
günaydın hatunlar.
good can şimdeden hayırla ve sağlıkla gelsin inş. iyi güzel bebek olacak ne güzel haber de eeeee ben nasıl seveceğim bunu düşününce canım sıkıldı. bu arada ben çocukları gerçekten çok severim. yemeğini birisi yedirsin ama yediremem ama oynarım, araba silahcılık, atcılık, resim yaparım renk öğretirim herbişeyi yaparım ama yemek yediremem yahu :18::18:
eflinam ben çok kıskancımdır ama kendimi frenlerim hep.ama çok delirtti ise anasından emdiği sütü burnundan getiririm.sana da tavsiyem aklında varsa bile erkeğe bunu sakın hissettirme yani olmayacaksa der der der oldurursun misali. yokken aklına sokma ama o uzaktayken peri kızı ol.masum, sevgi pıtırcığı ol
isyan bence çorbanı sen altından ala ala iyice karıştırmadın. eğer kaşığı üstünden doğru karıştırdaysan ondan kesebilir.içine yumurta veya un koyduysan bunuda iyi harmanlamadığın için kesebilir.
bilmiyorum kuzum yaa herşeyi usülüne göre yaptım ama olmadı...eşim normalde hiç sevmez yoğurt çorbasını..hatta yoğurt çorbası yapıyorum dediğinde off dedi ve olmadı ...güldü duam kabul oldu diyeye
eflinam sağlık sektöründeki insanlar genelde rahattır. yani senle herşeyi konuşur ona normal gelir (anladın sen ne olduğunu) eeee o ortama girende uyum sağlayacak diye içinde de varsa yoldan çıkar. ama doktorlar egoludur kızım.ben çok az gördüm egosuzunu.iyileri elbette var ama az. ben doktor ark var mesela artık onların konuşmalarına alıştım yani hasta ile ilgili birşey anlattıklarında yüzüm kızarmıyor değişmiyor mesela.hani cinsel bişi içerikli gibi değil yurdum insanı hikayeleri gibi anlatıyorlar.
good ay korkma kız. Sen tut ben yıkarım.
Fileli banyo sepetlerinden alırsın. Filenin altınada temiz bir havlu ayarlar serersin. Sonra koyup alttan tek elinle tutup yıkacaksın. Ama küçükken iki kişi yıkamak en iyisidir. Kocan tutar sen yıkarsınönemli olan tek şey kulağına su kaçırmayacaksın.
yenidendoğdum kız az önce başka topicde yazdığını okudum canım çok güzel ifade etmişşin ama valla bazı yerlerde güldüm ne alem kızsın sen yahu
ne yazmısım kız :)
bugün yemekte dünden kanal kişi başı 2 dolmam var..
dolma+kuş başı et kavurması+pirinç pilavı+salata
isyan işte olunca bir süre sonra uyum sağlıyorsun ortama. ben eskiden delimisiniz nesiniz bütün gün işyerinde birde gelip burda öyle anlatmayın derdim. hele 2-3 doktor aynı servisden olunca tam makara yapıyorlar. hani kızıyorsun insanlarla dalga geçiyor diye ama muhabbetler tam yurdum insanı.ama muhabbetin içinde var işte insan organları elbetteartık alıştım gülüyorum bazen gülmiyim diye tutuyorum kendimi hadi gül gül diyorlar
o adamı kız arkadaşı ile ilgili resimlerini görmüşsün ya. bana benzemiyor demişsin kıs alemsin sendaha da var yani isim olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?