Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ıcımden geldıgı gıbı yazmısıma ma kız harbıden bana benzemıyor ha nıye benzeyecek
nıye cunku ınsan begendıgı kısıyle evlenır dımı admaın tarzı degısmıs demekki
kıs şimdi hikayeyi okuyosun neyse tabi insanın içi parçalanıyor. sonra bi anda kız ile şöyle böyle anlatıp, konuyu bana benzemiyora gelince koptum orda. dedim yenidendoğdum gene yazdığı yazıya imzasını tarzı ile atmış

evet canım sımdı konusmak ne kolay ama ıolk ıtıraf edeyım gordugumde bu beraber fotoları dank dıye vuruldum sankıa nlamsız anlamsız cok uzun sure uyanı emın ol gunler boyunca o resımlere baktım
bırbırlerını sevıyolar
cok ozluyorlar hatta bırbırlerıne kavusmak ıcın yasıyorlar
Allah var kız guzel bence ama benden guzel degıl benım tarzım degıl mesela onuda ıma etmıs olabılırım neyse
otekı kadında benzemıyodu buarada :S
kız ıyı bır aıle kızına benzıyor ınan bana ne yasadıgını ne yasıyacagını bılemıcem ama kız oturaklı hanım bı kız
sana verdıgım lınklere baksaydın sen ne demek ıstedıgımı anlardın turkuazcım :)

bende zeytınyaglı pırasa
bezelye var
dun ılk kez yedım
bu aksamda yenır ve bıtmez :S
yarın ıcın borek yapıcam 6 adet yufkam var batsınlar ıstemem dogrusu

isyan takma fazla sende olmazsa ne yapacak doktor sana. zaten olana giderler merak etme her yerde bu böyledir. ayrıca inan inan senin edep yerini görse bile yüzüne bakar gibi bakıyorlar.ayrıca yani insan vücudu sağlıkla ilgili konuşunca çok normal yani. ne yapsın adamlar ayıp ayy öyle konuşmayalı diye elmas kuku gibi isimler mi söylesinler. normal yani

konu ne...kız kim ne kızı...neden sana benzemiyor..off anlamadım bennn :44::44::44:

ben alıştımmm bunlara kuzummm ilk geldiğimde konuşuolardı ben kaçıodum..şimdi ben bile yorum yapar oldumm asistanlar diyor zaten yakında raporda okursun sen diye

işte bende ondan korkarım su kaçarsa die
rabbim nasip etsinde inşş yıkarız el birliğiylee
aynennnnnn bende ablamın oğlundan tacrübeliyimmmm

bebegı fılelı kuvette
gıysılı kuvette
dusa kabınde
bacaklarımda
kuvette
kovada
ıtınayla bebek yıkanır

ohhh en tecrübelimiz sensin kuzummmm

kız salak salak konuşmada benim canımı sıkma

ıste evet neden bana benzemıyor

eskı esımın kız arkadasından bahsedıyoz

senin eski eşin evlenmemişmiydi..bu kadın senden sonraki kadın değil yenisimi :44::44::44: amma sordum kusura bakma kuzum yaaa...

good merak etme iş başa düştümü öğrenirsin. hele işin ucunda evlat varsa uça uça öğrenirsin. ayrıca hep inanırım ben Rabbim bir yolunu veriyor ya.. bir şekilde sen bile farketmedin tecrübeli anne oluverirsin. sağlıkla ve hayırla olsunda inş. ben banyodan sonra o ıslak kirpikli kımıl kımıl bakan gözlere bitiyorum ya...

ŞU AŞAĞIDA PATRİYN NİKLİ BİRİ VAR KIZ İSYAN BU SNEİN KOCAN OLMAISN KUZUM
HEP OKUYOR AMA HİÇBİŞİ YAZMIYOR
İNSAN BİR YAZAR CEVAP VERİR YORUM YAPAR
BEN OLSAM PATLARIM AYOL

HUUU HUUU KOMŞU KOMŞU PATRİYNNNNNNNNN

kıss deme şöyle içim gidiyooo allah hepimize nasip eder inşşşş
Ahh ahhhh benim bal oğluşum nasıl bakardıı hiç hoşlanmazdı yüzüne su değmesinii hemen başlardı ağlamayaa
hele onu oo ayakları elleri buruş buruş oluryaa
yerim ben onu beeee teyzesinin can damarııı

eğer evlenirsem hayırlısıyla ve hayırlısı ile sağlıklı evladım olursa, ben tam görmemişin şeyi olmuş tutmuş şey yapmış olurum herhal. kafayı yemiş gibi ondan başka her işi evdeyken bırakabilrim yani. kendimde bu potansiyeli görüyor ve korkuyorum kendimden. anacım çocuk ne yapar acep dermi bu annem kafayımı yedi diye

çok şanslı olur bence...

İnş. Rabbim sana da hayırlı insanla birlikte hayırlı bir evlat nasip eder....

KIZZ BEN GÖRÜMCEM HAMİLE OLDUĞUNDA SEVİNÇTEK UÇTUM KENDİMDE DELİRİRİM HERALDEE
GÖZÜM BAŞKA BİŞEYİ GÖRMEZ SANIRIM

KISLAR BU ARADA GÖRÜMCEM BEBEĞİNİ DÜŞÜRDÜ

çok şanslı olur bence...

İnş. Rabbim sana da hayırlı insanla birlikte hayırlı bir evlat nasip eder....

amin canım inş ikimizde nasip eder inş rabbim.
ama bilemem kafayı yimiş de diyebilir. kurallarımdan bunalada bilir. iyi anne olabilir miyim acaba diye düşünürm bazen:18: ben iyi değilim herhalde olmamışa don biçiyim mazur görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…